tulasy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asiaczek napisał(a):A ktoś w ogóle dostał już potwierdzenie? pzdr. My tak i czekamy na wystawę. Michał Quote
Asiaczek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 No to i my lada moment pewnie dostaniemy... Pzdr. Quote
*hania Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Właśnie przysłali mi potwierdzenie :multi: Ale bez numerka :roll: Quote
*hania Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ilka21 napisał(a):ja tez mam bez numerka Czyli numerki odberamy na miejscu? Już myślałma ,że będę musiała płciać dwa razy :evil_lol: Quote
Elitesse Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 co roku nie wysylaja numerkow na dodatyek trzeba placic za katalog :angryy: Quote
karolka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mam potwierdzenie :razz: Do zobaczenia na wystawie. Quote
berdi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 My też już mamy potwierdzenie i zaczynamy odliczać dni!:lol: Elitesse- ze wszystkimi jedziesz??:loveu: Quote
Elitesse Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 berdi napisał(a): Elitesse- ze wszystkimi jedziesz??:loveu: tylko Tess zabieram nie ma sensu zeby Zadra z nia konkurowala w klasie a Lancelot od mojego porodu mieszka u moich rodzicow i przez to delikatnie mowiac nie nadaje sie juz do wystawiania :evil_lol: Quote
berdi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Elitesse napisał(a):tylko Tess zabieram nie ma sensu zeby Zadra z nia konkurowala w klasie a Lancelot od mojego porodu mieszka u moich rodzicow i przez to delikatnie mowiac nie nadaje sie juz do wystawiania :evil_lol: Czyli zostałaś z suczkami:lol:?? Wacio to pewnie dopiero szczęśliwy:evil_lol: facet teraz! Wiesz, zszokowałaś mnie tym porodem:crazyeye:! Jakoś nie na czasie jestem :razz: zostałaś MAMĄ??? Hmmmm no i mam dylemat! Na moim potwierdzeniu zgłoszenia z Leszna pisze,że suka jest w klasie championów, a ma na razie tylko Mł.Ch :) Quote
Frytela Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 a to na tej wystawie sa jakies inne klasy oprócz championów ;)?? Quote
berdi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Frytela napisał(a):a to na tej wystawie sa jakies inne klasy oprócz championów ;)?? Tylko championy! :loveu: .Już mi Pani z ZK Leszno wszystko wyjaśniła:lol: Quote
miumiu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 my z rudym jedziemy zapomiało mi się :lol: "ciotka" mila z którą wybiegał pierwsze zw. mł. i rozpoczął mł.ch sobie zażyczyła i jedziemy nastawiam się raczej na robienie zdjęć hahahah Quote
elki Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 miumiu napisał(a):my z rudym jedziemy zapomiało mi się :lol: "ciotka" mila z którą wybiegał pierwsze zw. mł. i rozpoczął mł.ch sobie zażyczyła i jedziemy nastawiam się raczej na robienie zdjęć hahahah A ja mam ogromna prosbe o te wlasnie zdjecia choc ze dwa ale my bedziemy w niedziele czy tez bedziesz?:multi::oops: Quote
Agappe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 na katalog przedwystawowy chyba nie ma co liczyc??:roll: Quote
Asiunia02 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 wśród akitek bedzie Dona i Hanu, wiecej nie wiem :) Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Agappe napisał(a):na katalog przedwystawowy chyba nie ma co liczyc??:roll: Nie przypominam sobie, aby w poprzednich latach byly katalogi przedwystawowe... pzdr. Quote
Elitesse Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie przypominam sobie, aby w poprzednich latach byly katalogi przedwystawowe... pzdr. ale dawali plan sedziowania :) Quote
Agappe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 oo wystawa championów coraz większym zainteresowaniem wśród akitek się cieszy:cool3: a Leszno to chyba zawsze ze wszystkiego tajemnice robi :shake: Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 A ja wczoraj dostałam potwierdzenie tylko dla Dżezika, a dla Żelki ... brakowało. A dokumenty wysłałam w jednej kopercie. No więc zadzwonilam (dodzwoniłam się za pierwszym razem) i ustaliłam, że i Żelka jest przyjęta i po prostu potwierdzenie zostało wysłane w drugiej kopercie... Ufff, wszystko wyjasnione.:lol: pzdr. Quote
dorotal Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Elitesse']ale dawali plan sedziowania :) Plan sedziowania juz jest http://www.zkwp.leszno.pl/wystawy/champions/140465.html Quote
karolka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Jak ja tego nie znoszę, mam 2 psy w klasie, najgorsza stawka z możliwych :-( Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Hihihi, ja taką stawkę mam w sukach, bo pies jest sam... Pzdr. Quote
Recommended Posts