piotrjan Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pojechałbym z wielką checią , ale nie mogę ! .... ktoś z obsady sędziowskiej na V grupę robi sobie jaja !!! Może za rok ! Quote
tulasy Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A my już zgłoszeni i jedziemy. Chyba że nas zasypie jeszcze do tego czasu, bo śniegu tej zimy to trochę mało, jak na razie, było. Michał Quote
dorotal Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 piotrjan napisał(a):Pojechałbym z wielką checią , ale nie mogę ! .... ktoś z obsady sędziowskiej na V grupę robi sobie jaja !!! Może za rok ! Trudno zebys byl jak deklarowales sie pojechac na wystawe w ten sam dzien do Panevezys:razz: Quote
piotrjan Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 dorotal napisał(a):Trudno zebys byl jak deklarowales sie pojechac na wystawe w ten sam dzien do Panevezys:razz: ... właśnie dlatego jadę do Panevezys ! Chociaż wolałbym do Leszna . Ale niestety na układy nie ma rady ! ... a Leszno na pewno za rok !!! Dorota , gratki za znajomość mojej trasy ! Quote
Asiaczek Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 tulasy napisał(a):A my już zgłoszeni i jedziemy. Chyba że nas zasypie jeszcze do tego czasu, bo śniegu tej zimy to trochę mało, jak na razie, było. Michał O, to się spotkamy!:lol: piotrjan napisał(a):... właśnie dlatego jadę do Panevezys ! Chociaż wolałbym do Leszna . Ale niestety na układy nie ma rady ! ... a Leszno na pewno za rok !!! Szkoda, ale w Kownie to się widzimy! Pzdr. Quote
piotrjan Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Asiaczek napisał(a): Szkoda, ale w Kownie to się widzimy! Pzdr. W Trencinie i Rzeszowie również .:multi: Quote
Asiaczek Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Hura, hura, hura!!! A o ktorej ruszacie? Pzdr. Quote
piotrjan Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Asiaczek napisał(a):A o ktorej ruszacie? O 6.00 , przynajmniej raz jak ludzie ! Quote
Elitesse Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ja wczoraj zgloszenie wyslalam :) juz sie nie moge doczekac - oj doskwiera mi ten brak wystaw :eviltong: Quote
Błyskotka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Szkoda że mam Rzeszów bo sędzina pasuje to bym jechała. Quote
Elitesse Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Błyskotka napisał(a):Szkoda że mam Rzeszów bo sędzina pasuje to bym jechała. jedz tu i tu :cool3::eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Ilka21 napisał(a):Ja będę ;) A masz transport? Bo my mamy jeszcze 2 -3 miejsca (w zależności od wielkości psów). Pzdr. Quote
Błyskotka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 No jednak muszę zrezygnować w tym roku. Quote
Ilka21 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Asiaczek napisał(a):A masz transport? Bo my mamy jeszcze 2 -3 miejsca (w zależności od wielkości psów). Pzdr. Asiaczku mam, no chyba,że mnie wystawi albo się samochód popsuje ale mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Dzięki za pytanko. Quote
Elitesse Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 dostalam dzis potwierdzenie zgloszenia :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 niemożliwe! Przecież jeszcze miesiąc do wystawy... Pzdr. Quote
simbik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Hi, hi, hi :evil_lol:.... a ja dopiero dziś nadałam list na poczcie. Quote
Elitesse Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Asiaczek napisał(a):niemożliwe! Przecież jeszcze miesiąc do wystawy... Pzdr. oni szybcy sa :eviltong: Quote
tulasy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Asiaczek napisał(a):niemożliwe! Przecież jeszcze miesiąc do wystawy... Pzdr. Joasiu ! Leszno rejestruje zgłoszenie pod danym numerem i wysyła potwierdzenie. Tak było w zeszłym roku. Numer na potwierdzeniu nie jest numerem katalogowym, więc Oddział może sobie na to pozwolić. A jeśli, mimo potwierdzenia, masz jakieś problemy to znaczy że Oddział dał ciała. Na Championach w Lesznie pojawiam się, bodajże, trzeci raz pod rząd, więc u nich wczesne potwierdzanie przyjęcia zgłoszeń już mnie nie dziwi. Michał i szpic PS. My jeszcze czekamy na potwierdzenie - może jest na dole sterty zgłoszeń. Quote
Ilka21 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ja dostałam wczoraj potwierdzenie na dwa psy ale normalnie raban tam zrobię bo jeden pies jest na współwłasność ale pierwsza jestem ja a drugi hodowca i adres mój i wkurzyli mnie na maxa bo wysyłając potwierdzenie nie wpisali wogóle mnie tylko hodowcę i mój adres i jestem ciekawa jak w katalogu będzie,nigdzie z tym problemu nie miałam. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 tulasy napisał(a):Joasiu ! Leszno rejestruje zgłoszenie pod danym numerem i wysyła potwierdzenie. Tak było w zeszłym roku. Numer na potwierdzeniu nie jest numerem katalogowym, więc Oddział może sobie na to pozwolić. A jeśli, mimo potwierdzenia, masz jakieś problemy to znaczy że Oddział dał ciała. Na Championach w Lesznie pojawiam się, bodajże, trzeci raz pod rząd, więc u nich wczesne potwierdzanie przyjęcia zgłoszeń już mnie nie dziwi. Michał i szpic PS. My jeszcze czekamy na potwierdzenie - może jest na dole sterty zgłoszeń. Dzieki za wyjaśnienie.:lol: Ja tez nie mam jeszcze potwierdzenia a w Lesznie jestem juz... którys raz z rzędu...:lol: pzdr. Quote
Recommended Posts