Jump to content
Dogomania

Leszno - Championy, 24.02.2008 r.

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piotrjan napisał(a):
Pojechałbym z wielką checią , ale nie mogę !
.... ktoś z obsady sędziowskiej na V grupę robi sobie jaja !!!
Może za rok !

Trudno zebys byl jak deklarowales sie pojechac na wystawe w ten sam dzien do Panevezys:razz:

Posted

dorotal napisał(a):
Trudno zebys byl jak deklarowales sie pojechac na wystawe w ten sam dzien do Panevezys:razz:

... właśnie dlatego jadę do Panevezys !
Chociaż wolałbym do Leszna . Ale niestety na układy nie ma rady !
... a Leszno na pewno za rok !!!

Dorota , gratki za znajomość mojej trasy !

Posted

tulasy napisał(a):
A my już zgłoszeni i jedziemy. Chyba że nas zasypie jeszcze do tego czasu, bo śniegu tej zimy to trochę mało, jak na razie, było.

Michał

O, to się spotkamy!:lol:

piotrjan napisał(a):
... właśnie dlatego jadę do Panevezys !
Chociaż wolałbym do Leszna . Ale niestety na układy nie ma rady !
... a Leszno na pewno za rok !!!

Szkoda, ale w Kownie to się widzimy!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A masz transport? Bo my mamy jeszcze 2 -3 miejsca (w zależności od wielkości psów).
Pzdr.

Asiaczku mam, no chyba,że mnie wystawi albo się samochód popsuje ale mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Dzięki za pytanko.

Posted

Asiaczek napisał(a):
niemożliwe! Przecież jeszcze miesiąc do wystawy...
Pzdr.

Joasiu ! Leszno rejestruje zgłoszenie pod danym numerem i wysyła potwierdzenie. Tak było w zeszłym roku. Numer na potwierdzeniu nie jest numerem katalogowym, więc Oddział może sobie na to pozwolić. A jeśli, mimo potwierdzenia, masz jakieś problemy to znaczy że Oddział dał ciała.
Na Championach w Lesznie pojawiam się, bodajże, trzeci raz pod rząd, więc u nich wczesne potwierdzanie przyjęcia zgłoszeń już mnie nie dziwi.

Michał i szpic

PS. My jeszcze czekamy na potwierdzenie - może jest na dole sterty zgłoszeń.

Posted

ja dostałam wczoraj potwierdzenie na dwa psy ale normalnie raban tam zrobię bo jeden pies jest na współwłasność ale pierwsza jestem ja a drugi hodowca i adres mój i wkurzyli mnie na maxa bo wysyłając potwierdzenie nie wpisali wogóle mnie tylko hodowcę i mój adres i jestem ciekawa jak w katalogu będzie,nigdzie z tym problemu nie miałam.

Posted

tulasy napisał(a):
Joasiu ! Leszno rejestruje zgłoszenie pod danym numerem i wysyła potwierdzenie. Tak było w zeszłym roku. Numer na potwierdzeniu nie jest numerem katalogowym, więc Oddział może sobie na to pozwolić. A jeśli, mimo potwierdzenia, masz jakieś problemy to znaczy że Oddział dał ciała.
Na Championach w Lesznie pojawiam się, bodajże, trzeci raz pod rząd, więc u nich wczesne potwierdzanie przyjęcia zgłoszeń już mnie nie dziwi.

Michał i szpic

PS. My jeszcze czekamy na potwierdzenie - może jest na dole sterty zgłoszeń.

Dzieki za wyjaśnienie.:lol:
Ja tez nie mam jeszcze potwierdzenia a w Lesznie jestem juz... którys raz z rzędu...:lol:
pzdr.