Mysia_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 zaba14 napisał(a):Hahahahaha!! Mysza kogo Ty chcesz okłamać? :evil_lol: zabciu, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cool1: Quote
Asia_Klero Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Ekhm ja chcialam zauwazyc ze piwa nie pilam!!:)(nie bede pisac co pilam bo znowu bedzie bulwersacja otoczenia:D:D):D Quote
Asia_Klero Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 A co do Madzi-to wolontariuszka z Zabrzanskiego schroniska-przyjaciolka mojej mamusi:*Juz mieliscie napewno okazje ,,poznac"ja na fotkach mamusi ze spacerow:D Quote
Asia_Klero Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 zaraz tu wrzuce(jak chcesz bardzo) twoje foty z emma mamuska to bedziesz krzyczec!:D Quote
Asia_Klero Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dzisiaj taka ladna pogoda....nawet fotki by fajne wyszly,a ja mam koncert z orkiestra i musze jechac do szkoly:(W przyszlym tygodniu mam rekolekcje:DTyle dobrze:)Ale w poniedzialek popoludniu i tak do szkoly musze jechac:Peh trzymajcie kciuki za koncert:) Quote
Mysia_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Asia_Klero napisał(a):zaraz tu wrzuce(jak chcesz bardzo) twoje foty z emma mamuska to bedziesz krzyczec!:D co to za szantaż? :mad: Quote
magdyska25 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :evil_lol::evil_lol: no ładnie u mnie strajkują a tutaj widzę szantażują:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Oj mamusiu:DTylko nie wklejaj tych dzisiejszych<lol2>Chyba ze wkleisz tez te swoje:D Quote
Mysia_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 własnie, że wkleję Twoją foteczkę, bo ładnie wyszłaś :razz: Quote
Atkaaaa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 magdyska25 napisał(a)::evil_lol::evil_lol: no ładnie u mnie strajkują a tutaj widzę szantażują:evil_lol::evil_lol: oj tam strajkują od razu :P:diabloti: Dawno nas tu nie było... nadrabiamy :D Quote
Asia_Klero Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 To mamusie trzeba o tamte poprosic:P Ja narazie wkleje kilka innych:) Rudolfek rano-śpi zobaczył,że to ja i poszedł spać dalej:D Ja i Ola(także wolontariuszka ze schroniska w zabrzu)w drodze ze schroniska:) Quote
magdyska25 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Śliczny Rudofek!!!!:loveu: Widzę że Mysia wspiera Cię nawet w fotkach.:cool3: Ale kochaną masz mamuśkę:p Quote
Mysia_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 magdyska25 napisał(a):Ale kochaną masz mamuśkę:p to oczywiste :loveu::loveu::loveu: Quote
magdyska25 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 hihihihi nie powiem już kto rozpija córę:diabloti: Quote
Recommended Posts