Pianka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Mysia_ napisał(a):taaaaak? :cool3::cool3::cool3: Jakies konkrety proszę :diabloti: No wiesz, ja myśle, że to ty wtedy z nim paradowałaś na dachu:evil_lol: Zwierzyłas się mu troche:evil_lol: Nawet nie pamietasz bo byłas pijana:evil_lol: Pati przyzna mi racje:evil_lol: Ale z tym supermenem to była wtopa jak nic:roflt: Quote
Mysia_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 heheh :lol: Mały szczegół, że nic z tego nie rozumię :eviltong: Quote
Pianka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Mysia_']heheh :lol: Mały szczegół, że nic z tego nie rozumię :eviltong: Poszukaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25209 może zrozumiesz:evil_lol: Fajnie było z tym mężczyną? Przyznaj się:diabloti: Ide do Pati musi mnie poprzec:mad: Quote
Patikujek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Już jestem i popieram Piankę w całej okazałości, ja wszystko widziałam i słyszałam i dalej nie mogę uwierzyć Mysiu że ty z tego dachu nie spadłaś przecież ty nawet prosto lezec nie umiałaś, tak się upiłaś wtedy:shake: Quote
Mysia_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ej no :eviltong: Powiedzcie mi przynajlmniej, która strona to ma być :eviltong: Nie mam czasu szukać:roll: Quote
Pianka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Mysia_ napisał(a):Ej no :eviltong: Powiedzcie mi przynajlmniej, która strona to ma być :eviltong: Nie mam czasu szukać:roll: Ojej biedactwo nie chce się szukac. To są jakoś ostatnie strony;) Dzięki Pati:multi: Quote
Asia_Klero Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Rudolfek tam troche zdezorientowany...duzo ludzi,halas i wiadomo-sylwester:D Quote
Mysia_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dalej nie wiem o co chodzi :roll: Jak będe miała chwilę to sobie poszukam :roll: Quote
Asia_Klero Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Tylko mi nie mowcie ze jestem dzieckiem supermena!!<LOL> Quote
Pianka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Asia_Klero napisał(a):Tylko mi nie mowcie ze jestem dzieckiem supermena!!<LOL> buhaha, przeciez mówie, że supermen nie dał rady sobie z niewidzialnym mężczyzną. Ale spokojnie jesteś za stara jak na te czasy w których Mysia balowała na dachu:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Taaa? A kiedy to było? :evil_lol: Mam nadzieje, że Asia nie bedzie miec rodzeństwa, póki co jedno dziecko mi wystarczy ;) Quote
Asia_Klero Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ja kocham mamusia za wszystkie dzieci dlatego moge byc jedna!!Mamusiuu:*:* Quote
zaba14 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cześć Aśka!! ZObaczylam cała galerie :) dużo tego nie było!! marnie, bardzo marnie! :) musisz lepiej sie postarac :P tak na marginesie moj Dawid mowi ze Cie zna z widzenia ;) Quote
Asia_Klero Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ja go pewnie tez z widzenia:DMnie tam wszyscy znaja:P Quote
magdyska25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 aż tak bardzo jesteś Asiu rozpoznawalna....:cool3::cool3::cool3: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Aniu, też jestem zdania, że Asia za kiepsko się stara :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 No troche tak:Pmoze z dziwnego zamilowania ,,skrzypienia":Pmoze z tego,ze dbam o wszystkie psiaki z okolicy,a moze z moich czestych komentarzy...:):Dsama nie wiem:PJak to ja sie nie staram?:((Nie mam poprostu tyle czasu:( Quote
Asia_Klero Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 To pare fot;)Na wspanialy poczatek stara fotka Rudolfa na polach(nie wiem czy juz ja wklejalam czy nie:D) Taka stara foteczka-Ja(jeszcze z dlugimi wlosami)i Rudolfek:)Fotka zrobiona dobrych pare lat temu:D A teraz 2 nowe foteczki:D Ja i moja mamusia:D:* Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ale to nie ja Madzia:):):):) Nie wiem czy Wam pokazać moje zdjęcie ze studniówki....z chłopem .......może się obrazić na mnie że wklejam Jego zdjęcie.....:p co do tej fotki: http://images27.fotosik.pl/169/79261e3cfc4567e8.jpg to nie widzę co się świeci w tle:):):) oczywiście mam nadzieję bezalkoholowe:) Quote
Mysia_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Fotki :cool3::cool3::cool3: Magdysko, oczywiście, że bezalkoholowe :evil_lol::diabloti: Quote
zaba14 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mysia_ napisał(a):Fotki :cool3::cool3::cool3: Magdysko, oczywiście, że bezalkoholowe :evil_lol::diabloti: Hahahahaha!! Mysza kogo Ty chcesz okłamać? :evil_lol: Quote
Recommended Posts