Asia_Klero Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 nie umiem tak przez szybe:eviltong:ale za to jakies fajne 2byly przy schronisku:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 z tego też powodu juz nic nie wstawiam na fotosika :eviltong: Asiu czas zmienić fotosika na coś innego :cool3: Quote
Asia_Klero Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 wlasnie...tylko na cos w czym sie polapie bo z tym u mnie trudno:eviltong::roll:jakis pomysl? Quote
Asia_Klero Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 sprobuje zmienic program:razz: a tak ogolnie Rudolf miał kleszcza-wszedł mu nad okiem prawie caly pod skore!!Byłam u weterynarza..pani musiala sie sporo natrudzic zeby go wyciagrac tym bardziej ze Rudolfek ciagle na nia warczal i chcial zjesc:eviltong:od samego poczatku robil cyrki wszyscy sie smiali:evil_lol:nie chcial wejsc zapieral sie kladl uciekal-mowie wam czysty cyrk:evil_lol:dostal antybiotyk bo mial spuchniete to nad oczkiem ale cale szczescie juz jest dobrze:razz: Quote
Asia_Klero Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Rudolfa chyba cos ugryzło w nosek 2dni temu...zaczal strasznie kichac i puscila mu sie krew z nosa..i tak pare razy..bylismy u weterynarza ogladal go powierzchownie i nic nie zobaczyl..teraz jest juz dobrze wiec pewnie jakas wredna mrowka uzarla go w nos kiedy wachal cos w trawie:shake: Quote
magdyska25 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Witam:) I jak psiak się czuje brat bliźniak Amorka? Ahh te wredne mrówki:mad:. Quote
Asia_Klero Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 A teraz juz dobrze-warczy na mnie jak zawsze wiec jest zdrowy:evil_lol::loveu:dzieki Magdysko ze pamietasz o nas:loveu::loveu: Quote
Asia_Klero Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Jesli ktos się tu pojawi to proszę bardzo o trzymanie kciukow...Pumba jest teraz w lecznicy pod tlenem w bardzo ciezkim stanie nie wiadomo czy uda jej sie to przezwyciezyc:placz::placz:ona ma guzka i mozliwe ze to jakies przerzuty do pluc..dzisiaj bardzo sie dusila....trzymajcie kciuki bardzo was proszę:-( Quote
Bjuta Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Bardzo mi przykro :-(:-(:-( Asiu, trzymaj się! Quote
Mysia_ Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asieńko trzymaj się kochana :calus::calus: Pumbeczko [*] :-( Quote
Asia_Klero Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Precelek :loveu::loveu:mój nowy maly domownik.Jego historia w 1poscie. Quote
Asia_Klero Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Bardzo bojazliwy ale kochany:) Quote
Mysia_ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 napewno jeszcze troszkę i będzie z niego odważny świnek :) no mały rośnij zdrowo ;) Quote
Asia_Klero Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 :)............................... Quote
Recommended Posts