Asia_Klero Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 najpiekniejszy,najcudowniejszy,najlepszy,najukochanszy poprostu nie da sie tego opisac...NAJ!:evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 a tu Pumba wylegujaca sie na lozku :evil_lol::evil_lol: [/URL [URL=http://www.fotosik.pl] Quote
Aga&Ganja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Witamy się! Ja tu po raz pierwszy... ;) Chciałabym się przedstawić, Agnieszka jestem, a moja sunia, to rodowita emerytka, Ganja :lol:. http://images33.fotosik.pl/454/e0120a7d8de488b2med.jpg Śliczny psiaczek, a jak się wabi? ;) My pozdrawiamy gorąco i zapraszamy do naszej galerii. :cool3: Aby ułatwić jej odnalezienie, można kliknąć na bannerek. ;) Quote
Asia_Klero Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 ten sliczny psiaczek to moj Rudolf:loveu:witam i dziekuje za odwiedziny:razz::razz: Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Asia_Klero napisał(a):ten sliczny psiaczek to moj Rudolf:loveu:witam i dziekuje za odwiedziny:razz::razz: Bardzo oryginalne imię dla psa... Rudolf! :lol::cool3: Fajnie. ;) Quote
Mysia_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Asiu co tam u Twojego zwierzyńca? :cool3: Quote
Bjuta Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 O! Znalazłam sobie nowy wątek do czytania! I optymistyczny! :p I grubaśny! Super!!! Quote
Asia_Klero Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 U moje zwierzynca hmm...chyba po staremu:evil_lol:Rudolf ciagle na mnie buczy(jego ulubione zajecie:eviltong:)ale coz robic:eviltong::eviltong:ostatnio nawet udalo mu sie wyweszyc psa i troche mi tym pomogl wiec jestem pod wrazeniem;):evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Przybyly mi dwie nowe rybki-odmiana welonek(takie z wylupiastymi oczami śliczne:loveu:).jedna-złota,malutka z zezem-to Zezolek,a drugi odwazny chyba facet-byku:evil_lol: Quote
Bjuta Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Rybka z zezem to jest dopiero rzadkość! :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 jak mi sie uda to sprobuje jej zrobic fotke ale nie wiem czy jakos mi sie uda no i zeza chyba widac nie bedzie..ale jest cudowna:loveu: Quote
Asia_Klero Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 nie umiem fotek z telefonu zgrac..niestety zezolek nie przezyl...byl juz kupiony ,,lewy"najbiedniejszy ktory byl(taki moj symptom)zorientowalam sie ze nie mial pletwy i mial zmasakrowany ogonek:-(a wygladal dokladnie jak ta ryba Celestial Goldfish zostal mi jeszcze byku,ktory wyglada tak: Broadtail Moor Goldfish :roll:ale kupie sobie jeszcze taka zlota..szkoda ze Zezolek nie przezyl:-( Quote
sara_rokitnica Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Asiu byłam dzisiaj w tym sklepie i akwarium w którym one były jest teraz pod kwarantanną- nie ma ani jednej rybki :shake: chyba parę było chorych i pozarażały pozostałe w tym Twojego Zezolka jeszcze zanim go zabrałaś.. Quote
Asia_Klero Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 ojej dobrze ze byku jest zdrowy:roll: Quote
Asia_Klero Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Bylam w tym sklepie i tak jak sara pisala-kwarantanna...wiec pojechalam do innego,a tam TEZ KWARANTANNA!rozmawialam z ta pania ze sklepu mowila ze to pewnie ten sam hodowca..:shake:jakies musialy byc chore i duzo z nich umarlo:-(mowila ze sama wziela jedna do siebie chciala wziac druga ale jest kwarantanna wiec tez czeka...jednym slowem dobrze ze wzielam Byczka zanim zdazyl sie zarazic...:roll: Quote
Asia_Klero Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Mam nowe fotele i kanape, na ktorej pierwszy leżał kto?no jak to kto jak nie RUDOLF!:evil_lol::evil_lol: a z poprzedniego starego fotela mama zostawila dla Rudolfka pufke zeby nie lezał na ziemi(rozbestwienie totalne:eviltong:) wiec Rudolfek śpi zasnal na dobre i troche...spadł:eviltong: Quote
Asia_Klero Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Troche go wysmialam to sie obudził:lol: i uciekl:evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 trudno bylo byczkowi zrobic fotki ale probowałam to sie liczy:eviltong: ryby Quote
Bjuta Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Rudolfek przecudny! A tam już wiosna w akwarium! Pełno soczystej zieleni! Ale fajnie! Quote
Asia_Klero Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Pumba śpi i je na zmiane:evil_lol:typowy obibok-nic nie robi:evil_lol:Mam jeszcze jedna welonke,ktora polubila sie z Bykiem i razem pływają:loveu:nazwałam ją Walentyna:cool3:chociaz nei wiem czy to samiec i samica ale jak sie tak lubia to mam wrazenie ze tak:evil_lol: no i na oknie mam nowych lokatorow-golabki zrobily sobie gniazdo na mojej antenie satelitarnej za oknem:loveu: Quote
Recommended Posts