Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U moje zwierzynca hmm...chyba po staremu:evil_lol:Rudolf ciagle na mnie buczy(jego ulubione zajecie:eviltong:)ale coz robic:eviltong::eviltong:ostatnio nawet udalo mu sie wyweszyc psa i troche mi tym pomogl wiec jestem pod wrazeniem;):evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

nie umiem fotek z telefonu zgrac..niestety zezolek nie przezyl...byl juz kupiony ,,lewy"najbiedniejszy ktory byl(taki moj symptom)zorientowalam sie ze nie mial pletwy i mial zmasakrowany ogonek:-(a wygladal dokladnie jak ta ryba Celestial Goldfish zostal mi jeszcze byku,ktory wyglada tak: Broadtail Moor Goldfish :roll:ale kupie sobie jeszcze taka zlota..szkoda ze Zezolek nie przezyl:-(

Posted

Asiu byłam dzisiaj w tym sklepie i akwarium w którym one były jest teraz pod kwarantanną- nie ma ani jednej rybki :shake: chyba parę było chorych i pozarażały pozostałe w tym Twojego Zezolka jeszcze zanim go zabrałaś..

Posted

Bylam w tym sklepie i tak jak sara pisala-kwarantanna...wiec pojechalam do innego,a tam TEZ KWARANTANNA!rozmawialam z ta pania ze sklepu mowila ze to pewnie ten sam hodowca..:shake:jakies musialy byc chore i duzo z nich umarlo:-(mowila ze sama wziela jedna do siebie chciala wziac druga ale jest kwarantanna wiec tez czeka...jednym slowem dobrze ze wzielam Byczka zanim zdazyl sie zarazic...:roll:

Posted

Mam nowe fotele i kanape, na ktorej pierwszy leżał kto?no jak to kto jak nie RUDOLF!:evil_lol::evil_lol: a z poprzedniego starego fotela mama zostawila dla Rudolfka pufke zeby nie lezał na ziemi(rozbestwienie totalne:eviltong:)
wiec Rudolfek śpi

zasnal na dobre i troche...spadł:eviltong:

Posted

Pumba śpi i je na zmiane:evil_lol:typowy obibok-nic nie robi:evil_lol:Mam jeszcze jedna welonke,ktora polubila sie z Bykiem i razem pływają:loveu:nazwałam ją Walentyna:cool3:chociaz nei wiem czy to samiec i samica ale jak sie tak lubia to mam wrazenie ze tak:evil_lol: no i na oknie mam nowych lokatorow-golabki zrobily sobie gniazdo na mojej antenie satelitarnej za oknem:loveu: