Asia_Klero Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Rudolfek(śpiący królewicz:eviltong:) Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Pumba(troche wsciekla-nie lubi zdjec:evil_lol:) akwarium;) Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Rudolfek ma lekka mgielke biala na oczkach...mysle,ze to z racji wieku ale musze przejsc z nim do weterynarza moze da sie to jakos powstrzymac..:roll:a moja babcia ma 3kota-moze i jest troche nie powazna(jak ja)ale jak sama stwierdzila-trzeba miec sumienie:roll:od paru lat chodzila na dzialke codziennie do 2kotkow i dawala im jedzonko..ostatnio przyszla i jedna kicia byla pobita/pogryziona...slabiutka bardzo i babcia wziela ja do domu..dostala tableteczke na odrobaczanie i dochodzi do siebie..babcia tez zauwazyla ogromna ale juz prawie zagojona rane na lapce...tak jakby ja moze jakis pies zlapal za ta lapke..nie miala tam siersci ale teraz juz wszystko jej sie goi i dochodzi do siebie-czuje sie coraz lepiej:cool3: Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 ta kicia to mama pierwszej kotki mojej babci-Łazi:cool3:Teraz jest juz wysterylizowana;)i nawet w 3sie dogaduja:multi: Quote
Asia_Klero Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 nikt nie podziwia Rudolfka i Pumbeczki to nie:eviltong: a Rudolfek jest chory u znowu ma zapalenie zoladka:-(dostaje tableteczki i jest lepiej:roll:pan doktor sie zastanawia czy te nawroty chorob zwiazanych z ukladem pokarmowym nie maja czegos wspolnego z przebyta przez Rudolfa borelioza...jesli jeszcze raz sie powtorzy taka choroba trzeba bedzie Rudolfowi zrobic szczegolowe badania...Ale mam nadzieje,że będzie dobrze:razz: Quote
Pianka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Wygodniś:loveu: pasuje do niego ta kanapa:evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Już lepiej:loveu:Mam nadzieje,ze nawrotow choroby nie bedzie...:roll: Quote
Mysia_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 oby... W tami razie dużo zdrówka dla Rudolfa ;) Quote
Asia_Klero Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Rudolfo z kosteczka,ktora dostal pod choine:evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 pumbeczka dostala marcheweczke:loveu::evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 haha a dzisiaj odwiedziła mnie Asia wraz z Rudikiem i... nie zgadniecie co mam! całą masę fotek Rudika! :D obfociłam go z każdej możliwej strony :D no to zaczynamy... :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ooo foteczki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sara_rokitnica Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 "Idź precz niewiasto! Jaśniepan odpoczywa!" :evil_lol: małe drapu-drapu i wróciłam do łaski Jego Wysokości Rudolfa :evil_lol: po tej pozie od razu widać że w jego żyłach płynie błękitna krew :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Rudolf + lustro = samozachwyt :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Taka piekna sesja zdjeciowa:evil_lol::loveu: Quote
sara_rokitnica Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 obawiam się że pozostałych 4 fot nie wkleję bo fotosik się buntuje :P Quote
Asia_Klero Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 a tu kolejne:cool3:tylko nikt nie oglada:-( Quote
Asiowy_Kubut Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tego pana znam osobiście:) Zresztą rybki i świnke też:D Że tak to ujme - Pieroński waryjot z niego jest:D:D Quote
Recommended Posts