Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_Klero']Nie:DJa sie wtedy zle czulam i poszlam spac:Pa potem sie obudzilam i mama domowa mi zdjecie zrobila:P[/quote]

yhm... Dobrze, że moja mama nie biega z aparatem po domu :diabloti:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Moja niestety ma takie odpały:Dale nie za czesto na szczescie:DJutro kupie sobie kolejne buty!mamusiu ale sa sliczne![/quote]

szalona :diabloti:
Nie to co mamusia co buty se kupuje raz na trzy lata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia_Klero']No jakbym tak przestala kupowac i zaczela zbierac to bym miala juz ladna sumke:pale ja poprstu nie umiem...zakocham sie w czyms i musze to miec:D[/quote]

nie martw się Asiu... mamusia jednak będzie zmuszona poszukac dobrego psychiatry :diabloti:

Posted

[quote name='magdyska25']Mysiu jeżeli mogę się wtrącić to chyba najpierw zaczyna leczyć się osobę starszą- w tym przypadku mamusię:eviltong::diabloti:[/quote]

Magdysko :eviltong::eviltong::eviltong: Kiedy mamusia nie jest zakupoholikiem, a córcia jest :evil_lol:
Ja sobie kupuje buty raz na trzy lata, a Asieńka non stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale Asienka musi:POne sa takie sliczne:P ale ja juz nie mam totalnie kasy na wyjazd,ktory jest za tydzien:PMusze mase rzeczy kupic(z reszta jak zawsze<lol2>)...ehh co na tym swiecie sie dzieje..:D:D

Posted

Oj Mysia:shake: Wstyd nie mieć czasu dla dziecka:shake:
Przez ciebie sie nudzi i musi chodzić na zakupy:shake: Musisz sie zmienić. Jak cię wydamy za Gargemela to on cię nauczy manier:mad: Zobaczysz:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Niestety mamusia nie ma dla mnie czasu:(:(Czy mamusia wogole mnie kocha?:([/quote]
jak możesz w to wątpić? :mad:

Pianka, a Ty zaś o tym Gargamelu :eviltong: Asia nie chce takiego tatusia :eviltong: