Pianka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Mysia_ napisał(a):Asia ma problemy z kompem :roll: Niech zrobi formata, naszybszy i najłatwieszy sposób na pozbycie sie wirusa :D Quote
Asia_Klero Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 To nie jest takie latwe:Pnie mam plytki z systemem nie znam sie na tym i nie potrafie zmobilizowac ludzi zeby kompa mi naprawili......ciekawe kiedy bede mogla znowu komus wbic sie na internet:P Quote
magdyska25 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Asiu czekamy na Ciebie!!!:placz::placz::placz: Quote
Pianka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Łaaa nie no super wyglądasz :D Ale mogłas sobie ubrac inny sweter , bo ten strasznie przyciaga sierść:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 potem Asieńka była jeszcze bardziej obsierściona :evil_lol: Quote
Pianka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No a to widać, wstyd dawać fotke brudnej Asi na neta:eviltong::evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 To przez waszego Dina!Bezczelne:PMamusia widze,ze foteczki z mojego aparatu wrzuca:Pładnie ładnie:Pdzisiaj ma ktos przyjsc i probowac reanimowac komputer..zobaczymy co z tego wyjdzie... Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Asia_Klero napisał(a):To przez waszego Dina!Bezczelne:PMamusia widze,ze foteczki z mojego aparatu wrzuca:Pładnie ładnie:Pdzisiaj ma ktos przyjsc i probowac reanimowac komputer..zobaczymy co z tego wyjdzie... trzymam kciuki za komputer :evil_lol: Do wątku ze zlotu już wszystkie wrzuciłam :evil_lol: Quote
Pianka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Asia jakiego ty masz fajnego sługe :D :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Pianka napisał(a):Asia jakiego ty masz fajnego sługe :D :eviltong: kochaną mamusie ma :loveu: Asia może od poniedziałku będzie miec sprawny komputer :roll: Quote
Asia_Klero Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Wlasnie:D:DDziekuje mamusi:D:D no moj komputer nie dziala i nie zadziala;/ale mam miec na dniach o ile nie dzisiaj nowy:) Quote
magdyska25 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Asiu wracaj do nas bo my tutaj z Mysią same nie wytrzymamy!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 magdyska25 napisał(a):Asiu wracaj do nas bo my tutaj z Mysią same nie wytrzymamy!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magdyska, ja to wszystko widzę :eviltong: Wiesz 4 sierpnia :diabloti: Quote
magdyska25 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mysia_ napisał(a):Magdyska, ja to wszystko widzę :eviltong: Wiesz 4 sierpnia :diabloti: no wiem wakacje jeszcze wtedy będą:diabloti:.....Czy mam zgłosić że ktoś mnie tutaj straszy!:-o:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 magdyska25 napisał(a):no wiem wakacje jeszcze wtedy będą:diabloti:.....Czy mam zgłosić że ktoś mnie tutaj straszy!:-o:evil_lol: Magdysko kto Cię straszy? :diabloti::eviltong: Asieńko!!!! :multi: Quote
magdyska25 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No Mysiu przecież nie Ty!!! Co myślałaś że Cię oskarżam!!! Jesteś ostatnią osobą, którą bym oskarżała!!!!:diabloti: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 magdyska25 napisał(a):No Mysiu przecież nie Ty!!! Co myślałaś że Cię oskarżam!!! Jesteś ostatnią osobą, którą bym oskarżała!!!!:diabloti: tak własnie przypuszczałam :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Pianka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 magdyska25 napisał(a):no wiem wakacje jeszcze wtedy będą:diabloti:.....Czy mam zgłosić że ktoś mnie tutaj straszy!:-o:evil_lol: Ty nie zapominaj, ze niedługo masz być pogrzebana, zebyśmy mogli coś udowodnić Mysi:eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Pianka napisał(a):Ty nie zapominaj, ze niedługo masz być pogrzebana, zebyśmy mogli coś udowodnić Mysi:eviltong: Magdyska, toż to Pianka Ci teraz grozi :diabloti: Quote
Recommended Posts