Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Usunięte.
Moje założenie było takie, że na tym wątku można znaleźć linki do profili dogomaniaków, żeby sobie ich z ciekawości obejrzeć ;) zobaczyć czy mają może jeszcze inne podobne zainteresowania, czy coś w tym rodzaju. A chyba wyszło na to, że stał się kopalnią znajomych w celu zwiększenia cyferki przy profilu :roll:
Ja akurat podałam tylko grono i prawie nikt mnie nie zaprasza więc nie jest źle ;) Na n-k niby mam profil, ale praktycznie go nie używam, jakoś nie kręci mnie ten portal.

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz racje wielu ludzi chce miec jak najwiecej znajomych :roll: a to nie o to chodzi, fakt ze mam kilku dogomaniakow ktorych nie widzialam na oczy ale mialam okazje poromawiac na gg lub nadal rozmawiam, mam tez takich z ktorymi rozmawialam tylko na zlocie, ale mam taka jedna dogomaniaczke ktora ubustwiam :loveu: internetowo czy tez na zywo hehe :) mieszkamy kawal od siebie nawet jak jestem w Polsce, ale gdy tylko lece do ojczyzny musi byc dzien aby spotkac sie z ta kochana osobka! :)

Nie dodaje ludzi ktorych nie mialam okazji poznac ciut blizej nawet przez gg ... :shake: non sens...

Poza tym n -k fajna sprawa, z liceum sporo osob wyjechalo ;) ciekawe informacje, co kto robi, gdzie jest :)

Posted

Martens napisał(a):
Usunięte.
Moje założenie było takie, że na tym wątku można znaleźć linki do profili dogomaniaków, żeby sobie ich z ciekawości obejrzeć ;) zobaczyć czy mają może jeszcze inne podobne zainteresowania, czy coś w tym rodzaju. A chyba wyszło na to, że stał się kopalnią znajomych w celu zwiększenia cyferki przy profilu :roll:

No niestety tak sie stalo...

Dzieciaki sie podniecaja, ze maja wiecej znajomych niz inni i takie sa tego efekty...

No nic, jezeli ktos chce, to i tak mnie tam znajdzie ;p To nie jest trudne ;) Google rulez ;p

Posted

Ja na to tak nie patrzę, bo jak np wchodzę na profil koleżanki i mysle "oo ile ma znajomych" a się okazuje, że większość to konta fikcyjne to jakoś mnie to denerwuje - i nie chce, żeby innych też to denerwowało, więc wpierw oglądam kogoś profil, żeby jako tako go kojarzyć czy poznać z innej strony. Chociaż i tak czasami sobie kogoś pomylę i właśnie teraz nie wiem kogo mam w znajomych, bo nacisnęło mi się przypadkiem na jakąś dziewczynę :evil_lol:

Posted

ja do osob ktore zapraszam z dogo na n-k podchodze w ten sposob ze kiedys moze bede potrzebowala osoby z danego miasta wtedy poszukam na n-k-na mapie dogo nie kazdy jest wpisany a na n-k mam czarno na bialym kto skad jest a czasami zajmuje troche znalezienie osoby z jakiegos miasta np. do sprawdzenia domu ;)

Posted

Z kolei ja traktuję DOGO jak jedną,wielką rodzinę,która ma wspólny cel: pomoc zwierzętom.I zapraszam wszystkie osoby,które się tu udzielają-nawet,jeśli ich osobiście nie znam,ale jednak jakoś uważam ich za znajomych ze względu na to,co robią...Skomplikowanie to wytłumaczyłam...
Ale lubię mieć w znajomych takie osoby,które mają na celu pomoc zwierzętom...Nawet,jeśli jest to konto fikcyjne,ale dotyczy zwierzaków...(np.konto miłośników bocianów).Nie ważne,jaka cyferka się pojawia obok mego profilu-za stara jestem,by mnie to bawiło.Ważne,że być może takie znajomości kiedyś się przydają...Albo-jak w przypadku psiaków potrzebujących pomocy-ktoś je być może w mych znajomych wypatrzy...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Z kolei ja traktuję DOGO jak jedną,wielką rodzinę,która ma wspólny cel: pomoc zwierzętom.I zapraszam wszystkie osoby,które się tu udzielają-nawet,jeśli ich osobiście nie znam,ale jednak jakoś uważam ich za znajomych ze względu na to,co robią...Skomplikowanie to wytłumaczyłam...
Ale lubię mieć w znajomych takie osoby,które mają na celu pomoc zwierzętom...Nawet,jeśli jest to konto fikcyjne,ale dotyczy zwierzaków...(np.konto miłośników bocianów).Nie ważne,jaka cyferka się pojawia obok mego profilu-za stara jestem,by mnie to bawiło.Ważne,że być może takie znajomości kiedyś się przydają...Albo-jak w przypadku psiaków potrzebujących pomocy-ktoś je być może w mych znajomych wypatrzy...

nic dodać nic ująć :)

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...