Martens Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Usunięte. Moje założenie było takie, że na tym wątku można znaleźć linki do profili dogomaniaków, żeby sobie ich z ciekawości obejrzeć ;) zobaczyć czy mają może jeszcze inne podobne zainteresowania, czy coś w tym rodzaju. A chyba wyszło na to, że stał się kopalnią znajomych w celu zwiększenia cyferki przy profilu :roll: Ja akurat podałam tylko grono i prawie nikt mnie nie zaprasza więc nie jest źle ;) Na n-k niby mam profil, ale praktycznie go nie używam, jakoś nie kręci mnie ten portal. Quote
zaba14 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Masz racje wielu ludzi chce miec jak najwiecej znajomych :roll: a to nie o to chodzi, fakt ze mam kilku dogomaniakow ktorych nie widzialam na oczy ale mialam okazje poromawiac na gg lub nadal rozmawiam, mam tez takich z ktorymi rozmawialam tylko na zlocie, ale mam taka jedna dogomaniaczke ktora ubustwiam :loveu: internetowo czy tez na zywo hehe :) mieszkamy kawal od siebie nawet jak jestem w Polsce, ale gdy tylko lece do ojczyzny musi byc dzien aby spotkac sie z ta kochana osobka! :) Nie dodaje ludzi ktorych nie mialam okazji poznac ciut blizej nawet przez gg ... :shake: non sens... Poza tym n -k fajna sprawa, z liceum sporo osob wyjechalo ;) ciekawe informacje, co kto robi, gdzie jest :) Quote
dog_master Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Martens napisał(a):Usunięte. Moje założenie było takie, że na tym wątku można znaleźć linki do profili dogomaniaków, żeby sobie ich z ciekawości obejrzeć ;) zobaczyć czy mają może jeszcze inne podobne zainteresowania, czy coś w tym rodzaju. A chyba wyszło na to, że stał się kopalnią znajomych w celu zwiększenia cyferki przy profilu :roll: No niestety tak sie stalo... Dzieciaki sie podniecaja, ze maja wiecej znajomych niz inni i takie sa tego efekty... No nic, jezeli ktos chce, to i tak mnie tam znajdzie ;p To nie jest trudne ;) Google rulez ;p Quote
Bewarka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ja na to tak nie patrzę, bo jak np wchodzę na profil koleżanki i mysle "oo ile ma znajomych" a się okazuje, że większość to konta fikcyjne to jakoś mnie to denerwuje - i nie chce, żeby innych też to denerwowało, więc wpierw oglądam kogoś profil, żeby jako tako go kojarzyć czy poznać z innej strony. Chociaż i tak czasami sobie kogoś pomylę i właśnie teraz nie wiem kogo mam w znajomych, bo nacisnęło mi się przypadkiem na jakąś dziewczynę :evil_lol: Quote
MartynaP Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ja do osob ktore zapraszam z dogo na n-k podchodze w ten sposob ze kiedys moze bede potrzebowala osoby z danego miasta wtedy poszukam na n-k-na mapie dogo nie kazdy jest wpisany a na n-k mam czarno na bialym kto skad jest a czasami zajmuje troche znalezienie osoby z jakiegos miasta np. do sprawdzenia domu ;) Quote
Wet-siostra Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Z kolei ja traktuję DOGO jak jedną,wielką rodzinę,która ma wspólny cel: pomoc zwierzętom.I zapraszam wszystkie osoby,które się tu udzielają-nawet,jeśli ich osobiście nie znam,ale jednak jakoś uważam ich za znajomych ze względu na to,co robią...Skomplikowanie to wytłumaczyłam... Ale lubię mieć w znajomych takie osoby,które mają na celu pomoc zwierzętom...Nawet,jeśli jest to konto fikcyjne,ale dotyczy zwierzaków...(np.konto miłośników bocianów).Nie ważne,jaka cyferka się pojawia obok mego profilu-za stara jestem,by mnie to bawiło.Ważne,że być może takie znajomości kiedyś się przydają...Albo-jak w przypadku psiaków potrzebujących pomocy-ktoś je być może w mych znajomych wypatrzy... Quote
MartynaP Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wet-siostra napisał(a):Z kolei ja traktuję DOGO jak jedną,wielką rodzinę,która ma wspólny cel: pomoc zwierzętom.I zapraszam wszystkie osoby,które się tu udzielają-nawet,jeśli ich osobiście nie znam,ale jednak jakoś uważam ich za znajomych ze względu na to,co robią...Skomplikowanie to wytłumaczyłam... Ale lubię mieć w znajomych takie osoby,które mają na celu pomoc zwierzętom...Nawet,jeśli jest to konto fikcyjne,ale dotyczy zwierzaków...(np.konto miłośników bocianów).Nie ważne,jaka cyferka się pojawia obok mego profilu-za stara jestem,by mnie to bawiło.Ważne,że być może takie znajomości kiedyś się przydają...Albo-jak w przypadku psiaków potrzebujących pomocy-ktoś je być może w mych znajomych wypatrzy... nic dodać nic ująć :) Quote
x19marta92x Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Hej dzieci jeśli chcecie zobaczyć smurfów świat ... to zajrzyjcie tu http://nasza-klasa.pl/profile/3397154 :lol: :eviltong: Quote
Bewarka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='x19marta92x']Hej dzieci jeśli chcecie zobaczyć smurfów świat ... to zajrzyjcie tu http://nasza-klasa.pl/profile/3397154 :lol: :eviltong: No wiesz co, jam jest młodzież już :diabloti: Zaprosiłam, obejrzałam kilka fot, zaraz skomentuję xD Quote
x19marta92x Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :) to już wiem od kogo to zapro :) grr.. nie mogę się tu połapać z tym forum :P Quote
AguśSosnowiec Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A to ja się tu dorzucam z profilem moich tymczasow: http://nasza-klasa.pl/profile/17958405 ZACHĘCAM DO WYSYŁANIA NAM ZAPROSZEŃ I POLECANIA PROFILU- SPRAWA PILNA BARDZO BARDZO BARDZO Quote
x19marta92x Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ja też wysłałam zapro. szkoda psiaków, mam nadzieję że znajdą ciepły dom... kurcze czemu ja mam alergie?!:placz: Quote
Bewarka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dynamique napisał(a):Logowanie do nasza-klasa.pl Zaprosiłam Dominiko :D Quote
Patisa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Logowanie do nasza-klasa.pl grono.net - internetowa społeczność przyjaciół Quote
Bartiśkowa_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 moje nk :lol: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
baffi2 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Założyłam niedawno grono :p grono.net - internetowa społeczność przyjaciół Quote
Viz Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Póki pamiętam... Byłabym wdzięczna za zmianę linku :) To moja nowa n-k. Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Anuska_nA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Logowanie do nasza-klasa.pl grono.net - internetowa społeczność przyjaciół Quote
ewelinka_m Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 martens zmień proszę link zwierzaków z kielc: Logowanie do nasza-klasa.pl tamto konto nam usunęli :mad: Quote
Karolajna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Baffi2 dodałam :) Proszę o zmianę linku do mojego grona! nowy adres to grono.net - internetowa społeczność przyjaciół Quote
Recommended Posts