Aaliyah1981 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Waxy ale do tych urodzin to jeszcze 5 dni mamy :eviltong: jeszcze nie pijemy bo co to bedzie :eviltong:.No ja tez czasami nie zwracam na takie drobiazgi typu kraweznik szczegolnej uwagi hmmmmmmmmmmm..i roznie sie to konczy :evil_lol: Kamila ja tez jestem w szoku nie wiem kiedy ten czas zlecial :roll:.A wpadnmiecie do nas na imprezke :cool3:??? Quote
Waxy Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Kupimy Frankowi zgrzewkę tego piwka dla psów, które kiedyś pokazywałaś :diabloti: :evil_lol: Quote
Kamila Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Bardzo chetnie bysmy wpadly ale troche za daleko mieszkacie :mad: Quote
Bzikowa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Waxy']Kupimy Frankowi zgrzewkę tego piwka dla psów, które kiedyś pokazywałaś :diabloti: :evil_lol:[/quote] e tam dla psów, tego prawdziwego! :diabloti: Quote
pusia2405 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Witaj cioteczko:loveu:! Wreszcie ożyłaś;). Mam nadzieję, że zdrówko już lepiej. Super, że się starasz u weta. Ja też chciałam, ale w moim miasteczku u wszystkich vetów nie ma wolnych vacatów od dawna... A urodzinki Frania będziemy oczywiście świętować:multi: z piwkiem rzecz jasna. Quote
kaskaSz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Hej! To ja może dzisiaj złożę życzonka dla Frania, coby jutro nie zapomnieć, bo ma sklerozę :roll: Franiu, dużo zdrówka i przysmaków, pociechy z pańci i dużooo prezentów! :new-bday::BIG::bday::tort::drink1::knajpa: Quote
Aaliyah1981 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 kaskaSz napisał(a):Hej! To ja może dzisiaj złożę życzonka dla Frania, coby jutro nie zapomnieć, bo ma sklerozę :roll: Franiu, dużo zdrówka i przysmaków, pociechy z pańci i dużooo prezentów! :new-bday::BIG::bday::tort::drink1::knajpa: kochane cioteczki dzis Franio ma urodzinki torcik byl tylko goscie jakos tak jesc go za bardzo nie chcieli:eviltong:. Kasiula dzieki za urodzinki . no to jak wpadacie wszystkie do nas na imprezke:loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 pusia2405 napisał(a):Witaj cioteczko:loveu:! Wreszcie ożyłaś;). Mam nadzieję, że zdrówko już lepiej. Super, że się starasz u weta. Ja też chciałam, ale w moim miasteczku u wszystkich vetów nie ma wolnych vacatów od dawna... A urodzinki Frania będziemy oczywiście świętować:multi: z piwkiem rzecz jasna. pusia wiesz co ja to sie obawiam ,ze mi sie z ta praca nic nie uda nawet z wolontariatem wiesz jak to jest narazie staram sie ale jakos wiary brak:-(. Quote
Aaliyah1981 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Waxy napisał(a):Kupimy Frankowi zgrzewkę tego piwka dla psów, które kiedyś pokazywałaś :diabloti: :evil_lol: haha ooooooooooooooo no pieknie to by sie maly rozpil jak nic hehe ale on cos tego piwka pic nie hcial tylko prawdziwe procenty mu w glowie :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Bzikowa napisał(a):e tam dla psów, tego prawdziwego! :diabloti: no no pieknie cioteczki zamiast mnie wspierac to mu tu demoralizuja mlodziez w domu :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Kamila napisał(a):Bardzo chetnie bysmy wpadly ale troche za daleko mieszkacie :mad: no kawalek do sibie mamy ale to jeszcze nie koniec swiata :evil_lol: Quote
Waxy Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 STO LAT FRANIU ! :multi::multi::multi: :cunao::cunao: Quote
Bzikowa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To ja wsiadam w mojego jumbo jeta którego trzymam na dachu i wbijam. :eviltong: No wszystkiego naj naj Franeczku! :new-bday: zdrówko:drinking: Pokaż jakieś fotki, jak wygląda roczny pan Franio? :cool3: Quote
pusia2405 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Nie było mnie troszkę i spóźniłam się z życzeniami urodzinowymi. Sto lat dla Frania!!:multi::multi: A jaki prezent dostał;)? No i fotki z imprezki jak najbardziej wskazane:roll:. Quote
ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ojj mnie też tyle nie było a u Was tyle się dzieje miałam kłopoty z netem i dlatego spóźnione ale szczere STO LAT DLA FRANIA!!:knajpa: :BIG: Trzymamy mocno kciuki za pracę!! Aali odezwij się czasem, czekamy na fotki ;) ii jutro mnie nie będzie, ale chciałam już dziś złożyć życzenia Aali :buzi: wszystkeigo najlepszego! pracki tylko tej najlepszej i wymarzonej! i przede wszystkim DUZO DUŻO zdrowia!:new-bday: Quote
Bzikowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Te, ciotka, pokazałabyś Frania! Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku!!! Quote
Dinka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Co tam u Franka? :diabloti::loveu: Coś tak cichoo :P Quote
Bzikowa Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ciotka:mad: Wracać mi tu natychmiast i pokazywać Frania!!! Quote
Dinka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Czekamy na Ciebie cioteczko! gdzie Franio? Quote
ewelinka_m Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Aali obiecała,że nie długo się pojawi, jak tylko wszystkie swoje sprawy sobie ułoży. w każdym razie czekamy na Wasz wielki powrót!! ;) Quote
Bzikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Halo halo tęsknimy za Franeczkiem :roll: Wracaj do nas! Quote
ewelinka_m Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 nie zapomniała, ale ma problemy z wejściem na dogo :shake: Quote
Recommended Posts