Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda napisał(a):
Hmm czyżby rodzina?:lol:

Mam tak na nazwisko hihi

mily zbieg okolicznosci :cool3:

kochani dzis dopiero nam podlaczyli necika na nowym mieszkanku wiec juz jestem ojjjjjjjjjj troszke to trwalo :mad:

narazoe mamy tajfun w domu czyli mieszkamy w warunkach istnie biwakowych i jeszcze nadal na pudlach :evil_lol:..jutro postaram sie wstawic jakies nowe fotki :razz:mam nadzieje ,ze jeszcze ktos o nas pamieta :eviltong:

Posted

Wróciliśmy :loveu:I nadrabiamy ..

O bardzo fajnie, że udało Wam się znaleźć mieszkanko, jeszcze ze świetnym położeniem nad wodą ;)

Mhm jak tylko mniej więcej sie urządzicie, koniecznie wstawcie jakieś foty Franka ! :loveu:

Buziaki

Posted

hihi to ja sie ciesze ,ze jeszcze ktos o nas pamieta :evil_lol:

wstawiam kilka foteczek zrobionych dwa dni temu ciekawe czy Franio sie cos zmienil :eviltong:.

Polujemy na motylki :mad::mad::mad:

wkurza mnie ten jazgotliwy sasiad za plotem :diabloti: nic tylko drze ta papuche w nieboglosy :mad:

musze sie przed nim ukryc :eviltong:grunt to dobry kamuflaz

ten wstretny szczekacz obiecal mi ,ze bedzie juz cicho ale to obietnice'' patykiem na piasku'' pisane :mad:tzn na trawie :evil_lol:

Posted

''czlowiek'' sie wyprowadza zeby miec troszke spokoju a ten swoje ,a jakie zachrypnieto to :motz:

nic to, bede go olewac a niech sobie szczeka :pissed:

tylko ,ze spac spokojnie nie moge :sleep2:

nie no to sie w glowie nie miesci :mdleje:czy na to nie ma zadnych paragrafow:chainsaw:

to wola o pomste do nieba :smhair2:

c.d.n

Posted

Bzikowa napisał(a):
Franiula! :multi:
Trochę chyba wydoroślał ale uszyska te same! :loveu:

a kogo Wy tam za płotem macie, że tak Franio się bulwersuje? :eviltong:

haha z Franka to juz chyba zostanie taki kurdupelek przeciez to mikre jak nie wiem co :diabloti:ma juz 10 miesiecy za pasem a nic a nic juz nie rosnie chudzinka:loveu:..

a za plotem mamy dwa psiurki jeden to jakis maly kurdupel zachrypniety a 2-gi to cos wiekszego ale jeszcze nie wyniuchalismy co to za osobnik tylko domnieniem po szczekaniu ,ze jakis wiekszy musi byc :eviltong:. i ten zachrypniety to taki pieniacz jakich malo :evil_lol:Franio przy nim to pikus.sprowadza mojego frania na zla droge:cool3:.

Posted

kochane czy ja wiem czy on tak urusl ;) mnie sie wydaje ,ze on stanal w miejscu :razz:jak spotykamy inne wesite na spacerku to franek wyglada przy nich jak jakas miniaturka:oops:

c.d foteczek jutro bo musimy je zmniejszyc i wstawic na serwer:roll:

Posted

c.d :cool3:

i kiedy sobie tak siedze samotnie w ogrodzie ,a ten stary tetryk za plota drze ta papuche w nieboglosy

i wolanie o pomste do nieba nic nie daje

zaczynam szukac wyjscia z tej trudnej sytuacji

czasami na taki stres najlepsza jest joga :evil_lol:

lub cuchnaca kostka ,ktora zakopalem na specialna okzaje tydzien temu :loveu:...mmmmmmmmmm niebo w gebie :diabloti:

nic tak nie odpreza jak taka kosteczka

no moze prawie nic ..jeszcze obowiazkowo partyjka pokera z kumplami wieczorem :eviltong: . no co no co :razz:ma sie juz to 10 miesiecy :diabloti:

Posted

O kurcze ile Franek ma nowych pasji w życiu - joga, hazard :evil_lol: a ta partyjka pokera, mam nadzieję, obowiązkowo przy browarze! :eviltong: Prawdziwy facet Ci rośnie!

Posted

Bzikowa napisał(a):
O kurcze ile Franek ma nowych pasji w życiu - joga, hazard :evil_lol: a ta partyjka pokera, mam nadzieję, obowiązkowo przy browarze! :eviltong: Prawdziwy facet Ci rośnie!

hehe z tym piwem to tak cienko bo ostatnio mial okazje wypic piwko i nie chial ale moze on woli takie dla ''ludziow'' a nie jakies tam psie byle co ;p
no tak rosnie nam az mi sie wierzyc nie chce ,ze za dwa miesiace bedzie miec juz rok :crazyeye:przeciez jeszcze niedawno byl taki malutki :shake:

Posted

zaba14 napisał(a):
hej!!
witam sie poraz pierwszy :P
fajnie ze udalo wam sie znalezc domek ;)

takiego westie to ja jeszcze nie widzialam
http://img371.imageshack.us/img371/2288/95528530on1.jpg :diabloti:

witamy witamy bardzo nam milo ,ze nas odwiedzilas :multi: haha bo moj franek jest bardzo nietypowy ;) on uwielbia byc w kazdym innym stanie byle nie czystym i bialym westikiem -taki westik to mit:evil_lol:

Posted

[quote name='zurdo']E tam zaszczyt... Tosia ma po prostu wielką słabość do blondynów braki w metrażu nadrabiających licznymi pasjami :evil_lol:

haaha to sie usmialam no ja to nie wiem jak Tosia by z kurdupelkiem Franiem wygladala :diabloti:No chyba ,ze tosia na wyglad nie baczy jedynie na wnetrze delikwenta;).No ale wiesz z Toski tez blondyna tylko taka karmelowa :loveu:a karmel teraz w modzie :cool3:.

A tak na marginesie Franeczek odkrywa w sobie coraz to nowsze pasje oooooooooooo np wczoraj zaczal zaczepiac labedzie kolo naszego domu :mad:nie wspomne zeby ratowac Franka to pancia wymazala sie cala w blocie :razz:bo byl otplyw a Franek podbiegl na wyciagniecie reki do pana labedzia i moglo sie to zle skonczyc .