pusia2405 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Aaliyah1981']pusia no wlasnie woda cieplutenka i ludzi az tak duzo nie bylo jak w upalne dni to moglismy z frankiem sobie swobodnie pochodzic po plazy :loveu: ojjjjjjjjjjj to franke by mial kompana do wykopek :multi: musimy sie nastepnym razem wybrac razem na plaze hehe chlopaki beda mic frajde :cool3: My z reguły jeździmy do Bourmouth. Tam jest dla nas najbliżej:p Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 obiecalam wczoraj wstawic fotki Frania jak mi sie pobrudzil ''delikatnie'' tego samego dnia co byl u fryzjera .:cry:.wiec franio tak do godziny 17 byl slicznym bialym westikiem i kiedy wypusiclam go na chwilke do ogrodu zobaczylam po 5 minutach taki oto widok:icon_roc: :crazyeye: malo co nie dostalam zawalu :smhair2: no to ja wam powiem co ten artysta robi :placz: jak ma jakiegos smakolyka to idzie do ogrody wykopuje dolek wrzuca tam smakolyk i zakopuje nosem :crazyeye: jak na filmach rysunkowych tylko czemu on takie rzeczy robi zaraz po deszczu :cool1: uwaga fotki dla coteczek no mocnych nerwach :eviltong: Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='pusia2405']My z reguły jeździmy do Bourmouth. Tam jest dla nas najbliżej:p pusia my tez tam jezdzimy kurcze to moze tam kiedys sie spotkamy :multi::multi::multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wiem, że maszynka niszczy włos, dlatego też to napisałam ;) o wiele fajniejszy jest west-szczota niż west-wata :cool3: Franio po tych wykopach w ogrodzie, nieźle się wybrudził, na moim czarnuchu nie ma takiego efektu :lol: Mój ze smakami (typu kostka gryzak) robi to samo, dlatego nie dostaje ich na dwór i przy wyjściu pilnuje żeby nie wynosił ;) Quote
pusia2405 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Aaliyah1981']pusia my tez tam jezdzimy kurcze to moze tam kiedys sie spotkamy :multi::multi::multi: Super:multi:. Ale Franio łobuziak:lol:. Coraz bardziej mi się podoba;). http://img371.imageshack.us/img371/2288/95528530on1.jpg Czemu ta moja pańcia tak się dziwy i denerwuje:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :diabloti: no ładnie :diabloti: a jaką ma niewinną minkę :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 czarna_owieczka a no wlasnie a ci partacze gromerzy (oczywiscie nie wszyscy) psuja ta nasza wesikowa siersc :mad: heeh to ja tez musze zacza pilnowac zeby ten moj niedobry franio niczego nie wykradal do ogrodu :evil_lol: i mowisz ,ze dziala i nie prowadza w ogrodzie prac wykopkowych ;) pusia ''i ty brutusie przeciwko mnie ;)'' to co to teraz niby ,ze to pancia niedobra tak :evil_lol: a francio cacy :evil_lol:. A to ,ze o malo zawalu nie dostalam bo jeszcze trzy godziny przed tym franio byl bielusienki jak snieg , pachnacy jak polne kwiatki :loveu: to juz nikt nie rozumie :eviltong: no to kochana musimy sie jakos zgrac i umowic w tym Bourmouth :cool3:. Kmila nie ma za co rachunek wysle poczta ;p hihi Bzikowa no tak bo z franka to przeciez istny aniolek czyli ''c zlego to nie ja '' Quote
kaskaSz Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Czy ta dobrze rozumiem? po maszynce włos się zniszczy Staje się miękki, ale ja bym chyba wolała takiego Franka po fryzjerze niż Foxiego po ''trymowaniu'' bez efektów... Ciężko znaleźć fryzjera, który wytrymuje na krótki włos bez pojechania maszynką... http://img524.imageshack.us/img524/6119/17149144bt7.jpg Ale umorusany ślicznotek :loveu: Quote
pusia2405 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):no to kochana musimy sie jakos zgrac i umowic w tym Bourmouth :cool3:. Jasne;). Tylko w najbliższym czasie odpada, jadę do Polski na 3 tygodnie:multi:. Najwcześniej we wrześniu i będę już z Rudosławą:p. Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 pusia2405 napisał(a):Jasne;). Tylko w najbliższym czasie odpada, jadę do Polski na 3 tygodnie:multi:. Najwcześniej we wrześniu i będę już z Rudosławą:p. spokojnie cioteczko umomy sie jak bedziesz juz tutaj z Rudzia :cool3: to juz bedzie spora banda o wykopek :loveu: no nie to ja teraz do cieteczki waxy i kaskaSz wiecie co jestescie okropne kazdy przyklaskuje oj jaki franeczek kochany , jaki umorusany :razz: ale nikt nie napisz o matko ale ciotka Ali musiala dostac palpitacji serca jak zobaczyla takiego ''umorusanego'' francia kilka godzin po wizycie u gromera :mad::eviltong: Quote
Bzikowa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 łooo tam. :evil_lol: bierzesz za frajer, sru do wanny, namaczasz :diabloti: i po sprawie :cool3: Quote
Waxy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Hahaha, mój też, kiedyś po trymowanku, bialutki aż oczo-jebny (pselpasam :oops:)i tu po spacerku brzuchol i łapy całe czarne, myślałam, że zawału zaraz dostane :evil_lol: No ale wanna nie gryzie :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Aaliyah1981 napisał(a): ale nikt nie napisz o matko ale ciotka Ali musiala dostac palpitacji serca jak zobaczyla takiego ''umorusanego'' francia kilka godzin po wizycie u gromera :mad::eviltong: A wiesz, chciałam to napisać :cool3: Maseczki błotne korzystnie działają na cerę, Franio stwierdził że zapomnieli o tym w salonie, to wykonał to we własnym zakresie :lol: Quote
Waxy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nooo aby mieć skórę jak na pupie niemowlaka :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Hehe, to większość kudłaczy lubi poprawiać swoją urodę zaraz po zabiegach pielęgnacyjnych. Mój może czarny, nie chodzi do groomera (bo nie musi) z reguły po kąpieli z masażami, wyczesywaniem i innymi bajerami wytarza się w czymś niezmiernie pachnącym:evil_lol:. Tak też błotko uważam za totalny lajcik. Quote
Aaliyah1981 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 nie no dziewczyny jestescie okropne :evil_lol: pusia wiesz co moj Barry to kiedys nagminnie nam sie tarzal w bardzo ''pachnacych sprawach'' :placz:to moze ja z Franiem nie mam jeszcze tak zle ..ale musze przyznac ,ze juz 3 razy probowal sie w takiej ''sprawie'' wytarzac tylko w pore udalo nam sie zainterweniowac ale probuje caly czas :cool3: a oto ciekawostka prosze co znalezlismy w sklepie zoologicznym :splat::roflt:dodam ,ze zostala ostatnia sztuka bo towar ten chyba cieszy sie dosc duza popularnoscia tutaj :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Słyszałam o piwie dla psów, ale w Polsce nie ma jeszcze takich ''rarytasów''. Drogie to to? Jak smakuje? /jeśli próbowałaś/:diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 kaskaSz napisał(a):Słyszałam o piwie dla psów, ale w Polsce nie ma jeszcze takich ''rarytasów''. Drogie to to? Jak smakuje? /jeśli próbowałaś/:diabloti: w sumie nie bylo takie drobie niecalego 1£ kosztowalo ale najlepsze jest to ,ze nasz nieletni Franio nie chcial go wypic :eviltong: a kiedys moj ''mady''TZ dal mu troszke prawdzwego:mad: to uszy mu sie trzesly tak mu smakowalo:eviltong:. A to piwo to pachnie taka sucha karma nie wiem jak smakuje bo nie probowalam hihi zeby nie bylo :evil_lol: Quote
Waxy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no to ciekawe, upijacie nieletniego :diabloti: a to piwo ciekawe, ciekawe nie smaczne bo takie tanie, u nas w Polsce też ponoć jak tanie piwo jest to jest nie dobre.. :evil_lol: Quote
Kamila Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Juz to piwko gdzies widzialam w pet shopie ale szczerze mowiac nigdy bym czegos takiego nie kupila :eviltong: Sprobuj jak smakuje i napisz :diabloti: Quote
pusia2405 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A jaki skład jest tego piwka;)? Ciekawe co tam napchali:lol:? Mój Kropek kiedyś przepadał za piwkiem (parę razy liznął), winko potrafił niezauważony wylizać z kieliszka:evil_lol:, ale ostatnio mu coś przeszło i na sam zapach jakiegokolwiek alkoholu po prostu cieka:razz:. Nie wiem co jest tego przyczyną, bo kaca nigdy nie miał:eviltong:. Quote
Aaliyah1981 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 pusia2405 napisał(a):A jaki skład jest tego piwka;)? Ciekawe co tam napchali:lol:? Mój Kropek kiedyś przepadał za piwkiem (parę razy liznął), winko potrafił niezauważony wylizać z kieliszka:evil_lol:, ale ostatnio mu coś przeszło i na sam zapach jakiegokolwiek alkoholu po prostu cieka:razz:. Nie wiem co jest tego przyczyną, bo kaca nigdy nie miał:eviltong:. kochane piwko tak jak wam juz pisalam pachnie zupelnie jak sucha karma dla ciapkow ..nie probowalam bo odrazu wylalismy bo Franio pogardzil takim bezprocentowym trunkiem :cool3:. a jesli chodzi o sklad to byly to witaminy :cool1: ale w sumie kupilismy to dla zartu :evil_lol:. aha kolorek mialo tradycyjnego piwka mozna sie pomylic :eviltong: Quote
Recommended Posts