Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aaliyah1981']pusia no wlasnie woda cieplutenka i ludzi az tak duzo nie bylo jak w upalne dni to moglismy z frankiem sobie swobodnie pochodzic po plazy :loveu: ojjjjjjjjjjj to franke by mial kompana do wykopek :multi: musimy sie nastepnym razem wybrac razem na plaze hehe chlopaki beda mic frajde :cool3:

My z reguły jeździmy do Bourmouth. Tam jest dla nas najbliżej:p

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obiecalam wczoraj wstawic fotki Frania jak mi sie pobrudzil ''delikatnie'' tego samego dnia co byl u fryzjera .:cry:.wiec franio tak do godziny 17 byl slicznym bialym westikiem i kiedy wypusiclam go na chwilke do ogrodu zobaczylam po 5 minutach taki oto widok:icon_roc: :crazyeye: malo co nie dostalam zawalu :smhair2:

no to ja wam powiem co ten artysta robi :placz: jak ma jakiegos smakolyka to idzie do ogrody wykopuje dolek wrzuca tam smakolyk i zakopuje nosem :crazyeye: jak na filmach rysunkowych tylko czemu on takie rzeczy robi zaraz po deszczu :cool1:

uwaga fotki dla coteczek no mocnych nerwach :eviltong:

Posted

Wiem, że maszynka niszczy włos, dlatego też to napisałam ;) o wiele fajniejszy jest west-szczota niż west-wata :cool3:

Franio po tych wykopach w ogrodzie, nieźle się wybrudził, na moim czarnuchu nie ma takiego efektu :lol:

Mój ze smakami (typu kostka gryzak) robi to samo, dlatego nie dostaje ich na dwór i przy wyjściu pilnuje żeby nie wynosił ;)

Posted

czarna_owieczka a no wlasnie a ci partacze gromerzy (oczywiscie nie wszyscy) psuja ta nasza wesikowa siersc :mad:

heeh to ja tez musze zacza pilnowac zeby ten moj niedobry franio niczego nie wykradal do ogrodu :evil_lol: i mowisz ,ze dziala i nie prowadza w ogrodzie prac wykopkowych ;)

pusia ''i ty brutusie przeciwko mnie ;)'' to co to teraz niby ,ze to pancia niedobra tak :evil_lol: a francio cacy :evil_lol:. A to ,ze o malo zawalu nie dostalam bo jeszcze trzy godziny przed tym franio byl bielusienki jak snieg , pachnacy jak polne kwiatki :loveu: to juz nikt nie rozumie :eviltong:

no to kochana musimy sie jakos zgrac i umowic w tym Bourmouth :cool3:.

Kmila nie ma za co rachunek wysle poczta ;p hihi

Bzikowa no tak bo z franka to przeciez istny aniolek czyli ''c zlego to nie ja ''

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
no to kochana musimy sie jakos zgrac i umowic w tym Bourmouth :cool3:.

Jasne;). Tylko w najbliższym czasie odpada, jadę do Polski na 3 tygodnie:multi:. Najwcześniej we wrześniu i będę już z Rudosławą:p.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Jasne;). Tylko w najbliższym czasie odpada, jadę do Polski na 3 tygodnie:multi:. Najwcześniej we wrześniu i będę już z Rudosławą:p.

spokojnie cioteczko umomy sie jak bedziesz juz tutaj z Rudzia :cool3: to juz bedzie spora banda o wykopek :loveu:

no nie to ja teraz do cieteczki waxy i kaskaSz wiecie co jestescie okropne kazdy przyklaskuje oj jaki franeczek kochany , jaki umorusany :razz: ale nikt nie napisz o matko ale ciotka Ali musiala dostac palpitacji serca jak zobaczyla takiego ''umorusanego'' francia kilka godzin po wizycie u gromera :mad::eviltong:

Posted

Hahaha, mój też, kiedyś po trymowanku, bialutki aż oczo-jebny
(pselpasam :oops:)i tu po spacerku brzuchol i łapy całe czarne, myślałam, że zawału zaraz dostane :evil_lol:
No ale wanna nie gryzie :diabloti:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):

ale nikt nie napisz o matko ale ciotka Ali musiala dostac palpitacji serca jak zobaczyla takiego ''umorusanego'' francia kilka godzin po wizycie u gromera :mad::eviltong:

A wiesz, chciałam to napisać :cool3:
Maseczki błotne korzystnie działają na cerę, Franio stwierdził że zapomnieli o tym w salonie, to wykonał to we własnym zakresie :lol:

Posted

Hehe, to większość kudłaczy lubi poprawiać swoją urodę zaraz po zabiegach pielęgnacyjnych. Mój może czarny, nie chodzi do groomera (bo nie musi) z reguły po kąpieli z masażami, wyczesywaniem i innymi bajerami wytarza się w czymś niezmiernie pachnącym:evil_lol:. Tak też błotko uważam za totalny lajcik.

Posted

nie no dziewczyny jestescie okropne :evil_lol:

pusia wiesz co moj Barry to kiedys nagminnie nam sie tarzal w bardzo ''pachnacych sprawach'' :placz:to moze ja z Franiem nie mam jeszcze tak zle ..ale musze przyznac ,ze juz 3 razy probowal sie w takiej ''sprawie'' wytarzac tylko w pore udalo nam sie zainterweniowac ale probuje caly czas :cool3:

a oto ciekawostka prosze co znalezlismy w sklepie zoologicznym :splat::roflt:dodam ,ze zostala ostatnia sztuka bo towar ten chyba cieszy sie dosc duza popularnoscia tutaj :evil_lol:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Słyszałam o piwie dla psów, ale w Polsce nie ma jeszcze takich ''rarytasów''. Drogie to to? Jak smakuje? /jeśli próbowałaś/:diabloti:

w sumie nie bylo takie drobie niecalego 1£ kosztowalo ale najlepsze jest to ,ze nasz nieletni Franio nie chcial go wypic :eviltong: a kiedys moj ''mady''TZ dal mu troszke prawdzwego:mad: to uszy mu sie trzesly tak mu smakowalo:eviltong:. A to piwo to pachnie taka sucha karma nie wiem jak smakuje bo nie probowalam hihi zeby nie bylo :evil_lol:

Posted

no to ciekawe, upijacie nieletniego :diabloti:
a to piwo ciekawe, ciekawe nie smaczne bo takie tanie, u nas w Polsce też ponoć jak tanie piwo jest to jest nie dobre.. :evil_lol:

Posted

A jaki skład jest tego piwka;)? Ciekawe co tam napchali:lol:?

Mój Kropek kiedyś przepadał za piwkiem (parę razy liznął), winko potrafił niezauważony wylizać z kieliszka:evil_lol:, ale ostatnio mu coś przeszło i na sam zapach jakiegokolwiek alkoholu po prostu cieka:razz:. Nie wiem co jest tego przyczyną, bo kaca nigdy nie miał:eviltong:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
A jaki skład jest tego piwka;)? Ciekawe co tam napchali:lol:?

Mój Kropek kiedyś przepadał za piwkiem (parę razy liznął), winko potrafił niezauważony wylizać z kieliszka:evil_lol:, ale ostatnio mu coś przeszło i na sam zapach jakiegokolwiek alkoholu po prostu cieka:razz:. Nie wiem co jest tego przyczyną, bo kaca nigdy nie miał:eviltong:.

kochane piwko tak jak wam juz pisalam pachnie zupelnie jak sucha karma dla ciapkow ..nie probowalam bo odrazu wylalismy bo Franio pogardzil takim bezprocentowym trunkiem :cool3:. a jesli chodzi o sklad to byly to witaminy :cool1: ale w sumie kupilismy to dla zartu :evil_lol:. aha kolorek mialo tradycyjnego piwka mozna sie pomylic :eviltong: