pusia2405 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 kaskaSz napisał(a):Gdzie Was wcięło? Znowu kłopoty z dogo? Mam nadzieję, że kłopoty z dogo...:razz: Quote
kaskaSz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Napiszę do aaliyah na nk, bo coś za długo jej nie ma :roll: Quote
pusia2405 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 kaskaSz napisał(a):Napiszę do aaliyah na nk, bo coś za długo jej nie ma :roll: No i co, są jakieś wiadomości:razz:? Quote
kaskaSz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Odłączyli im internet, aaliyah napisała, że dzisiaj postara się wejść na dogo /od koleżanki/ i nadrobić zaległości. Agnieszka mam nadzieję, że się nie obrazisz za przekazanie info :cool3: Quote
pusia2405 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='kaskaSz']Odłączyli im internet, aaliyah napisała, że dzisiaj postara się wejść na dogo /od koleżanki/ i nadrobić zaległości. Agnieszka mam nadzieję, że się nie obrazisz za przekazanie info :cool3: Uff! Ale wredniaki, no:razz:. Quote
Kamila Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 O rany chyba by mnie cos trafilo gdyby mi neta odlaczyli :angryy: :oops: Quote
Waxy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Kamila napisał(a):O rany chyba by mnie cos trafilo gdyby mi neta odlaczyli :angryy: :oops: oooo ja tak samo :evil_lol: No to czekamy na nich Quote
Aaliyah1981 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 uffffffffffffff..kobitki kochane jestem matko swieta myslalam ,ze cos mnie trafi odcieli nam neta :mad:ale juz jestem mam nadzieje ,ze juz nam takiego numeru nie zrobia bo ja bez dogo zyc nie umiem :placz::evil_lol: Kasiu pewnie ,ze sie nie gniewam za cynk :p Kochane jutro o 10 jestesmy umowieni z Frankiem u nowego gromera matko co to bedzie co to bedzie :razz:ale Franek wyglada juz jak kocmoluszek zarosl masakrycznie zaraz dam fotki to same zobaczcie :diabloti:. strasznie sie boje ,ze bedzie nieznosny bo on sie wierci juz po 2 minutach czesania oooooooooooi u mnie to samo jak lekko pociagnie sie franka za wloski to pisk taki jakbym mu noge wyrywala conajmniej :roll: Quote
kaskaSz Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A zostajesz z nim na trymowaniu? Czekam na fotki :) Quote
ewelinka_m Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Aali jak groomer będzie porządny to sobie poradzi ;) a skąd macie na neigo namiary? dobrze że już jesteście :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 oto nasz okropnie zarosniety Franke :crazyeye: kochane potrzebuje jakiegos sporego foto ladnie wytrymowanego westie bo ja juz nie wiem jak mam tym tlukom (przepraszam ale jak tych gromerwo z bozej laski nazwac jak powinien wygladac wytrymowany westie :roll:) zachaszczony franek :eviltong: a ogon franka to juz masakra (czyt .szczotka do czyszcze nia butelek :placz:) Quote
Aaliyah1981 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Ewelinka gromer z ogloszenia od weta ale jakos po tym ostatnim to n ie mam zaufania juz za bardzo :shake: Kasiu bede chciala zostac ale jeszcze nie wiem czy nam pozwola ale jakos sie postaram tam zostac wole miec juz reke na pulsie :p Quote
ewelinka_m Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 powiedz, że przy Tobie jest spokojniejszy, albo że mieszkasz daleko i nie znasz okolicy :siara: a Franiutek faktycznie zarośnięty, ogonek ma genialny :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ja też się tak wkopałam, zapomniałam zapytać czy mogę zostać z psem, pojechałam na miejsce /do innego miasta/ i okazało się, że nie mogę zostać... Znając życie by ogolił, ale niestety- prawie nic go nie zrobił. A Foxi siedział tam 2 godz. Ogon ma taki sam jak Foxi przed i po pierwszym trymowaniu :evil_lol: Ile Franek ma miesięcy? Quote
Aaliyah1981 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 kaskaSz napisał(a):Ja też się tak wkopałam, zapomniałam zapytać czy mogę zostać z psem, pojechałam na miejsce /do innego miasta/ i okazało się, że nie mogę zostać... Znając życie by ogolił, ale niestety- prawie nic go nie zrobił. A Foxi siedział tam 2 godz. Ogon ma taki sam jak Foxi przed i po pierwszym trymowaniu :evil_lol: Ile Franek ma miesięcy? Franek ma juz 8 miesiecy i 18 dni no wlasnie tez sie boje ,ze jak tylko go zostawie to pojda na latwizne :mad: Ewelinka dobra mysle musze sporbowac tak jak mowisz moze sie uda :cool1: Dziewczyny udalo mi sie znalezc dogomaniaczke z mojego miasta :multi:,ktora ma westie moze ona mi cos doradzi :lol: Quote
kaskaSz Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ale super, dogomaniaczka i do tego jeszcze z westem :multi: Też tak chce :cool3: Quote
Waxy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Łiii jesteście :multi: Franek faktycznie zarośnięty jak misiek :evil_lol: Koniecznie zdjęcia po trymowaniu! Quote
ewelinka_m Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 no to super znaleźć kogoś z podobnym psem jeszcze dogomaniak i jeszcze w tym samym mieście :loveu: a jaki ma nick ? Aali ten pomysł skutkuje :cool1: sprawdzała moja znajoma która chciała być obecna, kazałam jej powiedzieć że jest nietutejsza o dziwo babka się zgodziła :evil_lol: i obowiązkowo fotki po ;) Quote
Aaliyah1981 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 kochane jutro zrobie jeszcze frankowi fotki przed i potem po dla porownania lo matko mam takiego pietra ,ze szok a franio biega w ogrodzie i narazie tremy nie ma bo nie wie co go jutro czeka brrrrrrrr :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiecie co a z franka zrobil sie pies podworkowy czy wy sobie wyobrazazie ,ze franek spi 24h na dobe w ogrodzie w dupsku sie poprzewracalo franek nie chce wracac do domu na noc i spi na poduszce w ogrodzie :roll::roll::roll: a ta dogomaniaczka z westie ma nik sloneczko76 ale fajnie jakby nam sie udalo wyskoczyc na spacerek bo by sie psiaki wyszalaly i jeszcze pancie moglyby poplotkowac nie ma to jak ploteczki z dogomaniaczka :eviltong: Quote
pusia2405 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witaj Aaali, już się martwiłam:roll:. Już wam zadzroszczę spotkania dogomaniackiego w Anglii:razz:. Franek śliczny mimo zarostu:lol:. W mojej okolicy większość westków tak wygląda:cool3:. Quote
Aaliyah1981 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 pusia2405 napisał(a):Witaj Aaali, już się martwiłam:roll:. Już wam zadzroszczę spotkania dogomaniackiego w Anglii:razz:. Franek śliczny mimo zarostu:lol:. W mojej okolicy większość westków tak wygląda:cool3:. witaj cioteczko :loveu:no u nas tez te westiki takie pozarastane jeszcze nie widzilam tutaj ladnie wytrympwanego westkia :shake: oj cos ci gromrzy chyba sie nie bardzo przykladaja do swojej pracy ..cioteczki trzymajcie kciuki za nas zebysmy jakos po tej wizycie wygladali :evil_lol: Quote
zurdo Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Franek spędza 24 h w ogrodzie, bo się boi, że go w domu z mopem pomylicie :eviltong: I tak jest przecudny :loveu: Quote
Recommended Posts