pusia2405 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Habibi napisał(a):Pewnie beda zganiali wine na brzydka pogode:cool1: Aż tak brzydka to ona nie jest:evil_lol:. Quote
Aaliyah1981 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 hii szpiegi szpiegi szpiegi :eviltong: a zwale na pogode a co :pinni moga to ja tez :eviltong: kurcze z mieszkaniem narazie mamy nadal w plecy dalej poszukujemy czegos gdzie nas wpuszcza z futrem :razz: no to tak zeby nie bylo ,ze fotek nie ma to ja wstawie dwie a jutro cos z Franiem :evil_lol: aaaaaaaaaaaaaa cioteczki franek zaczal podnosci lape dzis przeslicznie osisual latarenke :diabloti: ''takie rzeczy to tylko w erze :eviltong:'' ''kolejka po gazete :eviltong:'' Quote
Bzikowa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Wszystko pięknie ładnie ale gdzie Franek? :siara: Brawo za podnoszenie nóżki! Teraz masz prawdziwego samca! :diabloti: Quote
pusia2405 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kolejka po gazetę, to Wam się udała:lol:! Ech, właśnie z tym lokum baardzo ciężko, ja przerażona lekko jestem:shake:. Quote
Aaliyah1981 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 pusia2405 napisał(a):Kolejka po gazetę, to Wam się udała:lol:! Ech, właśnie z tym lokum baardzo ciężko, ja przerażona lekko jestem:shake:. tez jak to zobaczylam to odrazu moj TZ ustawil sie w kolejce myslalam ,ze sie posikam jednak zwierzeta sa niesamowite :cool3: a szukacie nadal jakiegos lokum :roll: Bzikowa Franek znowu sika jak panienka :roll: co jest grane :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Miał chwilowy przypływ testosteronu :evil_lol: Tyy poczekaj jak on serio zacznie być facetem, dopiero będziesz miała cyrk - ja Bzika wzięłam co prawda kiedy miał pół roku (więc nie znałam do końca jego wcześniejszej natury...) i właśnie zaczynał podnosić łapkę - zaczęła się akcja pt 'patrzcie jaki jestem groźny, zjem każdego kto stanie mi na drodze, bójcie się, wrrr' czyli obszczekiwanie wszystkich zwłaszcza większych piesków i koniec z respektowaniem poleceń. :lol: A także obsikiwanie wszystkiego co wystaje chociaż centymetr ponad powierzchnię ziemi. :D Zostało mu do dzisiaj po części z tym obszczekiwaniem :evil_lol: :siara: Quote
pusia2405 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Aali, mój Bej (maluteńki piesio:evil_lol:) sika czasami jak panienka do dzisiaj:roll:. On w ogóle bardzo długo nie podnosił nogi, aż zaczęłam się martwić, że coś z nim nie tak może:razz:. Ale wszystko jest jak najbardziej ok:lol:. Quote
pusia2405 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):a szukacie nadal jakiegos lokum :roll: powoli rozglądamy się, ale jak godne uwagi, to no pets i już:mad:. Quote
zurdo Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kolejka po gazety rewelacyjna :lol: A Franek co? Gazet nie czytuje czy obsługiwany poza kolejnością? Franka nam dawaj :mad: Quote
Habibi Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Prawdziwy facet z Franka, a ze mu przeszlo z ta nóżka... cos pewnie sie biło po frankowej głowie, ze instynkt, ze jakies dorastanie, a prawda jest tak ze kazdy chce byc dzieckiem jak najdłużej ;) Quote
Aaliyah1981 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Bzikowa matko swieta ty mnie nie strasz bo on juz taki jest ..no i zaczal lapac mnie za noge :oops: malo tego ide z takim uwieszonym frankiem na tej nodze i nie moge sobie z nim poradzic:evil_lol: dzis osikal swoja pilke do nogi oczywiscie uroki siusiania z podniesiona lapka :cool3: pusia2405 a wiesz co moja kolezanka tez ma pieska ,ktory caly czas siusia jak panienka :diabloti: no a jesli chodzi o mieszkanko to mamy to samo jak juz cos super znajdziemy to odrazu napisane jak przyslowiowy byK NO PETS :cool1: zurdo franio to nic czytac nie chce on tylko jak dorwie gazete to ja konsumuje i rozklada na czynniki pierwsze :mad: zaraz jakies foteczki wstawie tylko musze wgrac z aparatu to troszke potrwa :placz: Habibi haha dokladnie :eviltong: ale wiesz co on to chyba sie przejal ,ze mu wszyscy dokuczaja ,ze sika jak babka :eviltong: Quote
Aaliyah1981 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 foteczki z wczorajszego spacerku :razz: pancerny niedzwiedz :evil_lol: prawie jak gepart :eviltong: ufffffffffff jak goraco :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 zamyslony :diabloti: wymuszanie wzrokiem smakolykow :cool1: czyt. ja tak ladnie prosze :lilangel: maly terrorysta :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 wymuszenia w ''bialych rekawiczkach'' to moja specialnosc :cool3: franke powinien miec chyba doktorat z tej dziedziny zycia wlepia sie to tak tymi oczkami i co czlowiek robi sie bezradny :mad: nietoperek :lol: obserwujemy intruza :mad: a tak franio atakuje nasze nogi :placz: konczy sie tak ,ze mamy uwieszonego franka do nogawki i chodzimy z taki bialym balastem :cool1: [img] Quote
Bzikowa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Aaliyah1981 napisał(a): dzis osikal swoja pilke do nogi oczywiscie uroki siusiania z podniesiona lapka :cool3: Hie hie Bzik jak jesteśmy gdzieś na spacerze z zabawką to ją sobie sam nosi, np piłkę. I czasem ją upuszcza jak chce się odsikać, oczywiście rzuca piłkę pod krzaczek który potem, razem z piłką, obsikuje. A potem bierze tę zabawkę z powrotem do pyska... :splat: Obejrzałam fotkiiii ! Biegnący Franio oczywiście the best! :loveu: Quote
pusia2405 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Słodziak z tego Franka:loveu:. Ale powtórzę za resztą: franek w biegu przekofany!!:lol: Quote
Aaliyah1981 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Bzikowa o matko jedyna :eviltong:czy te psy nie zwracaja na takie detale uwagi :evil_lol: pusia ,waxy tez lubie mu robic foteczki w ruchu ale niestety zawsze jest ich kilka bo inne rozmazane i nie nadaja sie do opublikowania wogole franek to taki wiercioch ,ze uchwycic go w kadrze to nielada wyczyn :cool1: Quote
karjo2 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Oj, Aali, nie lubisz miec bialej bransoletki na nodze :evil_lol: Fajne przebiezki macie... Quote
Aaliyah1981 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 karjo2 napisał(a):Oj, Aali, nie lubisz miec bialej bransoletki na nodze :evil_lol: Fajne przebiezki macie... no wiesz tak nie bardzo :evil_lol: tym bardziej ,ze troszke ciezkawo sie z taka ''brazoletka'' chodzi :eviltong: Quote
pusia2405 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):no wiesz tak nie bardzo :evil_lol: tym bardziej ,ze troszke ciezkawo sie z taka ''brazoletka'' chodzi :eviltong: A może Franio to też miś coala:lol:? Quote
karjo2 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 To co go tak tuczysz wieczorami :eviltong: ? Aaliyah1981 napisał(a):no wiesz tak nie bardzo :evil_lol: tym bardziej ,ze troszke ciezkawo sie z taka ''brazoletka'' chodzi :eviltong: Quote
kaskaSz Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Świetne te fotki z biegu. Mi też ciężko złapać takie ujęcie. Wybieracie się gdzieś tym razem na trymowanie? Quote
ada_1994 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://img395.imageshack.us/img395/652/13akm7.jpg Franio lata!:evil_lol: Franio jest bardzo fotogeniczny, na każdym zdjęcie wychodzi ślicznie:loveu: Quote
Recommended Posts