Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hii szpiegi szpiegi szpiegi :eviltong: a zwale na pogode a co :pinni moga to ja tez :eviltong:

kurcze z mieszkaniem narazie mamy nadal w plecy dalej poszukujemy czegos gdzie nas wpuszcza z futrem :razz:

no to tak zeby nie bylo ,ze fotek nie ma to ja wstawie dwie a jutro cos z Franiem :evil_lol:

aaaaaaaaaaaaaa cioteczki franek zaczal podnosci lape dzis przeslicznie osisual latarenke :diabloti:

''takie rzeczy to tylko w erze :eviltong:''

''kolejka po gazete :eviltong:''

Posted

pusia2405 napisał(a):
Kolejka po gazetę, to Wam się udała:lol:!

Ech, właśnie z tym lokum baardzo ciężko, ja przerażona lekko jestem:shake:.

tez jak to zobaczylam to odrazu moj TZ ustawil sie w kolejce myslalam ,ze sie posikam jednak zwierzeta sa niesamowite :cool3:

a szukacie nadal jakiegos lokum :roll:

Bzikowa Franek znowu sika jak panienka :roll: co jest grane :evil_lol:

Posted

Miał chwilowy przypływ testosteronu :evil_lol:

Tyy poczekaj jak on serio zacznie być facetem, dopiero będziesz miała cyrk - ja Bzika wzięłam co prawda kiedy miał pół roku (więc nie znałam do końca jego wcześniejszej natury...) i właśnie zaczynał podnosić łapkę - zaczęła się akcja pt 'patrzcie jaki jestem groźny, zjem każdego kto stanie mi na drodze, bójcie się, wrrr' czyli obszczekiwanie wszystkich zwłaszcza większych piesków i koniec z respektowaniem poleceń. :lol: A także obsikiwanie wszystkiego co wystaje chociaż centymetr ponad powierzchnię ziemi. :D

Zostało mu do dzisiaj po części z tym obszczekiwaniem :evil_lol: :siara:

Posted

Aali, mój Bej (maluteńki piesio:evil_lol:) sika czasami jak panienka do dzisiaj:roll:. On w ogóle bardzo długo nie podnosił nogi, aż zaczęłam się martwić, że coś z nim nie tak może:razz:.
Ale wszystko jest jak najbardziej ok:lol:.

Posted

Prawdziwy facet z Franka, a ze mu przeszlo z ta nóżka... cos pewnie sie biło po frankowej głowie, ze instynkt, ze jakies dorastanie, a prawda jest tak ze kazdy chce byc dzieckiem jak najdłużej ;)

Posted

Bzikowa matko swieta ty mnie nie strasz bo on juz taki jest ..no i zaczal lapac mnie za noge :oops: malo tego ide z takim uwieszonym frankiem na tej nodze i nie moge sobie z nim poradzic:evil_lol:

dzis osikal swoja pilke do nogi oczywiscie uroki siusiania z podniesiona lapka :cool3:

pusia2405 a wiesz co moja kolezanka tez ma pieska ,ktory caly czas siusia jak panienka :diabloti:

no a jesli chodzi o mieszkanko to mamy to samo jak juz cos super znajdziemy to odrazu napisane jak przyslowiowy byK NO PETS :cool1:

zurdo franio to nic czytac nie chce on tylko jak dorwie gazete to ja konsumuje i rozklada na czynniki pierwsze :mad:

zaraz jakies foteczki wstawie tylko musze wgrac z aparatu to troszke potrwa :placz:

Habibi haha dokladnie :eviltong: ale wiesz co on to chyba sie przejal ,ze mu wszyscy dokuczaja ,ze sika jak babka :eviltong:

Posted

wymuszenia w ''bialych rekawiczkach'' to moja specialnosc :cool3: franke powinien miec chyba doktorat z tej dziedziny zycia

wlepia sie to tak tymi oczkami i co czlowiek robi sie bezradny :mad:

nietoperek :lol:

obserwujemy intruza :mad:

a tak franio atakuje nasze nogi :placz: konczy sie tak ,ze mamy uwieszonego franka do nogawki i chodzimy z taki bialym balastem :cool1:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):

dzis osikal swoja pilke do nogi oczywiscie uroki siusiania z podniesiona lapka :cool3:

Hie hie Bzik jak jesteśmy gdzieś na spacerze z zabawką to ją sobie sam nosi, np piłkę. I czasem ją upuszcza jak chce się odsikać, oczywiście rzuca piłkę pod krzaczek który potem, razem z piłką, obsikuje.
A potem bierze tę zabawkę z powrotem do pyska... :splat:

Obejrzałam fotkiiii !
Biegnący Franio oczywiście the best! :loveu:

Posted

Bzikowa o matko jedyna :eviltong:czy te psy nie zwracaja na takie detale uwagi :evil_lol:

pusia ,waxy tez lubie mu robic foteczki w ruchu ale niestety zawsze jest ich kilka bo inne rozmazane i nie nadaja sie do opublikowania wogole franek to taki wiercioch ,ze uchwycic go w kadrze to nielada wyczyn :cool1:

Posted

karjo2 napisał(a):
Oj, Aali, nie lubisz miec bialej bransoletki na nodze :evil_lol: Fajne przebiezki macie...

no wiesz tak nie bardzo :evil_lol: tym bardziej ,ze troszke ciezkawo sie z taka ''brazoletka'' chodzi :eviltong:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
no wiesz tak nie bardzo :evil_lol: tym bardziej ,ze troszke ciezkawo sie z taka ''brazoletka'' chodzi :eviltong:

A może Franio to też miś coala:lol:?

Posted

To co go tak tuczysz wieczorami :eviltong: ?

Aaliyah1981 napisał(a):