Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamila-dog']Chodzilo mi w porownaniu z 90kg Kapslem :eviltong:

jednym slowem kruszynka ;)

to ja wstawie fotki z dzisiejszego spacerku odrazu mowie ,ze zrobic mu jakas dobra fotke graniczy z cudem wszedzie pouciane uszka labo glowka albo lapka albo zupelnie franka nie obejmuje kadr bo nie nadarzam . fotki robione telfonem to niestety nie za dobra jakosc :cool1:

cos tam udalo mi sie wybrac

zielono mi

minka odrobinka

jezorek juz sie nie zmiescil :mad:

Posted

[quote name='pusia2405']Ale brudasek to ma Ƃadne szelki:loveu:

nasz ostatni nabytek po tym jak franek pedzi na lince na lep na szyje balismy sie zeby sobie czegos nie uszkodzil wiec od paru dni chodzi w szeleczkach :cool3: mam nadzieje , ze szelki nie szkadza postawie itd bo sie zupelnie nie znam :roll:

Bzikowa wiesz mnie to juz rece opadaja o 5 minut po czesaniu wyglada jakby nie byl kapany conajmniej pol roku i czesany z 3 miesiace :razz: zreszta widac na fotkach

a u nas dzis znowu pada i jest tak sennieeeeeeeeeeee :evil_lol:

Posted

MoĆŒe i sennie, ale ja tam w oczach Franka sennoƛci nie widzę. Raczej gƂęboką egzystencjalną zadumę nad rzeczami, ktĂłrych jeszcze nie zrobiƂ, a zrobić powinien i numerami, ktĂłrych jeszcze nie wyciąƂ, a wyciąć musi :diabloti:

Posted

[quote name='zurdo']MoĆŒe i sennie, ale ja tam w oczach Franka sennoƛci nie widzę. Raczej gƂęboką egzystencjalną zadumę nad rzeczami, ktĂłrych jeszcze nie zrobiƂ, a zrobić powinien i numerami, ktĂłrych jeszcze nie wyciąƂ, a wyciąć musi :diabloti:[/quote]

jednym slowem cwaniactwo :eviltong:

Posted

Nie cwaniactwo, tylko dusza teriera, która gniecie, ugniata, spać nie daje, męczy we dnie i po nocach. SpeƂnienia się domaga. W dziaƂaniu. A im bardziej irracjonalne i destrukcyjne dziaƂanie, tym bardziej się speƂnia :diabloti:

Posted

[quote name='kaskaSz']ta fotka http://img384.imageshack.us/img384/2285/20062008982mj8.jpg i ta ostatnia są superowe!
Szelki fajne, widze , ĆŒe odblaskowe, ale tego kroju nie lubię i lepszy jest taki krĂłj http://www.trixie.de/images/trixie/I_12231_h.jpg

kurcze no nie bylo takich wlasnie :roll: a te to sie wklada jak majtasy :eviltong: tylko ,ze troszke mu sie przekrecaja bo jak biega to tak szaleje :evil_lol:

Posted

[quote name='pusia2405']Aaali, jak mnie się podoba ten Franio na filmiku:loveu:. Ć»ywe, biaƂe sreberko:lol:![/quote]

ooooooooooo tak zywy to on jest az nadto :eviltong: ale wiesz co dzis byismy w parku i chyba jest coraz lepiej wycisza sie juz tak nie powartuje na ludzi :multi:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']ooooooooooo tak zywy to on jest az nadto :eviltong: ale wiesz co dzis byismy w parku i chyba jest coraz lepiej wycisza sie juz tak nie powartuje na ludzi :multi:[/quote]

No wiesz, powoli z niego mÄ™ĆŒczyzna się robi;)