Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uuuu, Franek, siego najlepsiego, zdrówka i samych psijemności :bday:
Aaliyah, dzieci zawsze za szybko dorastają, ani się obejrzysz, a będziesz babcią :eviltong:

Posted

dziekuje kochane :calus: franio juz wymiziany w imieniu cioteczek :p
ale franeczek oprocz tego ,ze rosnie to robi sie coraz bardziej zaczepny ,szczekliwy ,ojjjjjjjjjj terierek pelna geba nie ma co
:niewiem:

a tutaj kompromitujace foto taki duzy a spi jeszcze z miskiem hmmmmmm..tzn swinka :evil_lol:

Posted

karjo2 napisał(a):
A fe Ali, taka mu swinke podkladac (zeby to chociaz skarbonke) :evil_lol:.

skarbonka to to nie jest ale za to wydaje z siebie odglosy jak na prawdziwa swinke przystalo :eviltong:

Posted

Aaale Franek ma super świnkę,, łooo :cool3:
Na pierwszym zdjęciu chyba ją morduje z tego co widzę?

Hehe a na trzecim mają ze świnką identyczne pozy :evil_lol:

Posted

swinke nabylismy w sklepie zoologicznym u nas w soton oczywiscie swinka made in china zeby nie bylo :eviltong:zurdo mozemy ci zprezetowac jak bedziemy w Polsce ;)

hihi tak szare tez byly

Bzikowa on morduje wszystko co wpadnie w jego lapki pluszowy misio nie ma juz oczek i nosa i wyglada jakby kosiarka po nim przejechala :cool3:

bGirl witamy was kochane

pusia2405 o kurcze niezle :-o my narazie mamy dobrze bo ogrod mamy z tylu domu wiec nikt nie moze nam wejsc . Ale tamci ludzie pwenie juz swoich pieskow nie odzyskaja :mad:. wiesz u nas wbrew pozorom jakos duzo tych westow nie ma a te co do tej pory napotkalam to jakies wielkie i strasznie zapasione Franek to wyglada przy nich jak maly karakan:evil_lol:

kaskaSz chrumka jak prawdziwa swinka na poczatku franek sie wystraszyl teraz nie daje jej ''zyc'';)

a my dalej sennie moj tz nam takie fotki robi ,ze smiac mi sie chce jak potem widze jak my z frankiem spimy:evil_lol: ps. nie smiac sie z ciotki Alli bo sie swieci jak ...

Posted

Bzikowa napisał(a):
słodko śpicie :loveu:

nie wiem z kad mu sie bierze ta poptrzeba przytulaskow ale zawsze sam w nocy mi sie jakos pakuje na wyrko , potem myk pod kolderke i rano sie budze a np .franek ma swoja glowe na mojej albo wlasnie tak sie przytula i spi :loveu:

Posted

[quote name='ewelinka_m']ojoj jak cudnie i sennie się tu zrobiło :loveu:
a i ciotka Ali też niczego sobie ;)

hehe bo w uk senna pogoda od kilku dni ;)

a dzis mnie tak naszlo sentymentalnie przedstawiam wam moje najukochanszego psa ,ktory spedzil z nami 6 lat zmienil nasze zycie i chyba nigdy go nie zapomnimy odszedl za teczowy most 2 dni przed moim wyjazdem do uk :-( Strasznie nam go brakuje adoptowalismy go w wieku 3 lat z lodzkiego schroniska .

Kapsel

pierwsze dni u nas w domu

kaspel z pancia

Posted

Piękny dostojny pies :loveu:
Zawsze się zastanawiałam co to za piękniś z Twojego avataru!
A ten czarny pies który się z Kapslem bawi na zdjęciu ?

A skąd po takim wielkoludzie pomysł na westika się wziął ? :lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Piękny dostojny pies :loveu:
Zawsze się zastanawiałam co to za piękniś z Twojego avataru!
A ten czarny pies który się z Kapslem bawi na zdjęciu ?

A skąd po takim wielkoludzie pomysł na westika się wziął ? :lol:

hehe dziekuje cioteczki :)) ten czarny pies to byla przybledka ,ktora przyprowadzil walsnie ten pieknis byla u nas przez jakis czas potem pojechala do moje przyjaciolki gdzie zyje sobie do dnia dzisiejszego :p

a skad taki pomysl ???glownie to z tego ,ze tutaj raczej ciezko jest wynajac mieszkanie majac zwierzaka wiec szukalismy raczej malej rasy choc tak naprawde to mam wielki sentykent wlasnie do takich wielkolodow:loveu:.Franio jest pierwszym takim kurdupelkiem jakiego posiadam ale i tak jest kochany:loveu:

Kamila ale twoja Lala to tez jest kawal dziewczyny :loveu:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']
Kamila ale twoja Lala to tez jest kawal dziewczyny :loveu:

No przy Kapslu to Lala by wygladala jak miniaturka :eviltong: Do 90kg to jej duzo brakuje :cool3:

Posted

pusia2405 , Kamila bo wiecie co takie duze psy to sa wbrew pozorom takie opanowane i spokojne naprawde ciezko je wyprowadzic z tego spokoju :loveu: no wiec Franek to dla mnie wielkie wyzwanie ;).

No tak pusia teraz meczymy sie z kurdupelkami :eviltong:

Lala jest mala :crazyeye:??? a na fotkach to taki kawal dorodnej kobitki :crazyeye: