Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Wstawiaj!!! :loveu:

wczoraj cos nam dogo szwankowalo nie moglam otworzyc strony :roll:

z Franka robi sie straszny przytulasek jak spi z nami to zawsze sie mocno przytula

maly paskudek

aniolek

nosssssssss

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):

ale on ma spojrzenie powalające :loveu::loveu:
ja się nie dziwie ze wszystkie na niego lecą :eviltong:

cioteczko nie daj sie zwiesc to tylko pozory on na nas tak patrzy jak mu czegos nie pozwalamy lub cos chce ..a tak naprawde to diabelek wcielony :evil_lol:

Posted

Haha widzę, że role sie odwróciły - teraz nie Franek będzie się uganiał za spódniczkami tylko one za nim! I prawidłowo w tej sytuacji ! :diabloti:

Ahhhh te oczka :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Haha widzę, że role sie odwróciły - teraz nie Franek będzie się uganiał za spódniczkami tylko one za nim! I prawidłowo w tej sytuacji ! :diabloti:

Ahhhh te oczka :loveu:

tak tak zaczyna mi rosnac maly cassanova :cool3:

Enchantress* dzis o 4 rano moj TZ zrobil nam takie foto ,ze jutro jak wroci z pracy to wam wstawie :razz:ja nawet nie wiedzialam ,ze my tak smiesznie spimy. Kochana to ty masz gorzej niz ja bo Franek mnie jeszcze nie spycha ale z uporem maniaka kladzie mi w nocy pyszczek na twarzy lub szyji :crazyeye:nie wiem z kad u niego taka potrzeba przytulania sie :evil_lol:

Posted

Niewiniątko zwala z nóg :loveu: do tego twardziel, co senności się nie daje i jeszcze myśliciel, ehh, wcale się kobietom nie dziwię, że walą oknami :lol:

Posted

pusia
tak tak zobaczyl ,ze takie maslane oczy topia lodowe serca kobitek i teraz obral taka taktyke :diabloti:

zurdo haha tak 3 w jednym ;)

Waxy bardzo nam milo nowa kolezanko :evil_lol:;)

Posted

oj oj oj jestesmy myslalam ,ze juz nikt nie bedzie o nas pamietac :eviltong:..mamy troszke problemow i dlatego tak dlugo nas nie bylo :razz: nadal szukamy nowego mieszkania ale wszedzie nie pozwalaja miec zwierzat i jest problem :roll:

dzis postaram sie wstawic foteczki ;)