ada_1994 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ta sunia ma na tym samym wątku większe zdjęcia, wstawiła je kasia14: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110761 A co u Frania? Czekamy na nowe fotki;) Quote
pusia2405 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A ja nieśmiało zapraszam na nowo założony foto blog mojego kundelkowa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10101084#post10101084 Quote
Aaliyah1981 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 ada_1994 to dobrze ,ze sunia juz jest na tym watku bo nie moglam fotek wstawic a warto ja wszedzie zareklamowac ..a co u Frania ??Franek sprawia nam coraz wiecej klopotow westie z niego rosnie pelna geba gania po ogrodzie za ptakami ,motylkami ,muszkami ,baczkami :roll:. Pyskuje wszystkim psiakom oszczekuje ludzi :oops:galgan z niego straszny :diabloti:. Wczoraj w ogrodzie znalazlam zolwia saiadow :crazyeye:. pusia2405 juz pedzimy do was do glerii :cool3: Quote
Bzikowa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć ciotka i Franio :loveu: Przyszłam się tylko przywitać ale zaległości nadrobić nie dam rady wciąż:oops: Quote
modliszka84 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 a nasza sunia dzis pojechała do domku :multi: Quote
ewelinka_m Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 i jak tam Franiutkowa łapeczka? Aaliyah czekamy na wieści od was i nowe fotki :) p.s Modliszka wspaniała wiadomość ;) Quote
Likaa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bryy :loveu::loveu::loveu: Wróciliśmy. Nadrabiamy zaległości :evil_lol: Ale gdzie jakieś foty ? :diabloti: Dobrze, że Franio ma się lepiej z tą łapką :multi: galgan z niego straszny :diabloti: No w końcu wyzdrowiał na dobre :razz: Czyli wszystko powróciliło do normy, Franek rozrabia, obszczekuje, znęca się nad biednymi stworzonkami :mad: Buziaki Quote
Aaliyah1981 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 witam cioteczki troske nas nie bylo wiec od poczatku . Modliszko ciesze sie ,ze sunka juz w nowym domu:multi: pochwal sie do kad pojechalo malenstwo :loveu: Bzikowa oj zabiegani jestescie strasznie ale trzeba troszke przystopowac ;) ewelinka_m z lapeczka juz calkiem dobrze czasami tylko lekko kustyka ale widac ,ze wraca do zdrowia :multi: Likaa o tak z Franiem coraz lepiej i nawet ku naszemu wielkiemu zaskoczeniu franeczek zaczyna robic sie bardzo niegrzeczny :shake:tylko wczoraj ''pobil'' sie 3 razy z swoja kochana kotka o kawalek kielbaski z grila :crazyeye:. I wiecie co Franek wszystko chomikuje :crazyeye:jak cos zlapie do jedzenia biegnie do ogrodu wykopuje dolek wrzuca tam np kostke i zakopuje nosem :crazyeye:. Aha i zaczal ganiac ptactwo :roll: Habibi o tak dzis wracam do domu a franek caly zielony :placz:okazalo sie ,ze dopadl pojemnik z takim zielonym plynem do trawnikow i caly sie wymazal lacznie z calym dywanem bo sobie ten pojemnik zabral do domu :crazyeye:ja chyba osiwieje :evil_lol: ada_1994 to ja moze wstawiam fotke dla tych co mi nie wierza ,ze franeczek mi na glowe wlazi i to wcale nie jest przenosnia :diabloti: to w taki oto sposob Franio nas codziennie budzi rano ;) Quote
ada_1994 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 śliczne fotki, no Franio jak ty masz dobrze:p Mój psiak raczej na głowę nie wejdzie, bo jest za duży, ale do łóżka raz wskoczył:eviltong: Quote
karjo2 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Fajne te fotki, galgana na glowe sobie wzielas :evil_lol: Ali, a co u Ciebie trawniki na zielono maluja, jak u nas snieg na bialo ;) Quote
Aaliyah1981 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Habibi tak mamy w domu prawdziwego ufoludka:evil_lol: dzis chyba musze kupic szampon do bialych psiakow bo niestety nie moge tego niczym zmyc :talker: karjo2 tak tak bo anglicy to maja zawsze pomysly i w sklepach jest dostepny taki soecialny zielony plyn do trawnikow ,pryska sie nim zolta trawe i wtedy barwi sie ona na ladny zielony kolor tylko tym razem zamiast trawnika pomalowal nam sie franio :cry: i wykladzina na dole ku mojej wielkiej rozpaczy i furii wlaciciela domu :razz: ada_1994 to ty masz wychowanego psiaka bo nasz Franek to chyba chowany bezstresowo jest :cool1: Quote
karjo2 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ali, rob takiemu reproduktorowi reklame, zielonego chyba jeszcze nikt nie mial :evil_lol: Kokosy bedziesz miala z Frania :lol: Quote
ewelinka_m Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Aaliyah moze zapoczątkujecie nową odmianę westie? 0X ciekawa jestem jak Frankowi w zielonym zrób fotkę będziemy podziwiać :megagrin: a na fotkach widzę że Franiutek już ładniejszy włos ma:loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 karjo2 za pozno furrory ani nowej odmiany westie nie bedzie :placz: Franek zostal wykapany bo bylismy dzis na spacerki u ludziaska tak dziwnie nam sie przygladali :icon_roc: w sumie nie codziennie sie widzi zielonego psa prawda :eviltong: ewelinka_m mowisz ,ze ladniej wyglada :razz: , no i klops Franek wykapany a po kolorku zielonym nic nie zostalo :roll:. ale dywanu tak do konca sie wyprac nie dalo :)) Quote
zurdo Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A zdjęcia zielonago Frania gdzie? Biały Franiek śliczny, ale zielony na pewno powalający... Quote
pusia2405 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 zurdo napisał(a):A zdjęcia zielonago Frania gdzie? Biały Franiek śliczny, ale zielony na pewno powalający... Właśnie, szkoda, że nie możemy obejrzeć zielonego Franka:evil_lol:. Quote
Aaliyah1981 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 zurdo , pusia2405 no ze mnie gapa bo mu nie zrobilam :oops: ale z tego co widze jakie Franio ma sklonnosci do majsterkowania to jeszcze nie raz sie ubrudzi :loveu: Quote
modliszka84 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 karjo2 napisał(a):Fajne te fotki, galgana na glowe sobie wzielas :evil_lol: Ali, a co u Ciebie trawniki na zielono maluja, jak u nas snieg na bialo ;) w Łodzi na przykład trawniki rozkładają z rolki w centrum miasta :evil_lol: to moze u nich tez :eviltong: Franio sie chciał ufarbować na wiosne, w koncu ile mozna nosic jeden kolor włosów. Sonia tez sie ostatnio pofarbowała troche na zielono w lesie, ale jak to zrobiła i czym to nie wiem. Wlazła w jakies ogliwia czy trawe mokrą i drapała sie po grzbiecie :evil_lol: Aaliyah - ta mała sunia króliczek pojechała do Warszawy, dzięki dogo :loveu: A psiak Ady to wychowany jest, bo go schronisko wychowało :roll: Od nas on przecież :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 modliszka84 napisał(a):w Łodzi na przykład trawniki rozkładają z rolki w centrum miasta :evil_lol: to moze u nich tez :eviltong: Franio sie chciał ufarbować na wiosne, w koncu ile mozna nosic jeden kolor włosów. Sonia tez sie ostatnio pofarbowała troche na zielono w lesie, ale jak to zrobiła i czym to nie wiem. Wlazła w jakies ogliwia czy trawe mokrą i drapała sie po grzbiecie :evil_lol: Aaliyah - ta mała sunia króliczek pojechała do Warszawy, dzięki dogo :loveu: A psiak Ady to wychowany jest, bo go schronisko wychowało :roll: Od nas on przecież :loveu: u nas tez z rolek trawniki :evil_lol: co to sie porobilo na tym swiecie :diabloti:. no tak Franek ma juz 6 miesiecy przechodzi trodny okres mlodzienczego buntu :razz: ale zeby odrazu przefarbowywac sie na zielono :crazyeye: Modloszka to jak doczyscilas swoja ksiezniczke??? moze zrobila sobie maseczke ala algowa :evil_lol:.wiadamo kazda kobitka chce byc piekna :loveu:. Ciesze sie ,ze sunka kroliczek grzeje juz dupcie w nowym domku:multi:. biegne zobaczyc tego psiego dzentelmena Ady :)) Quote
Aaliyah1981 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 pusia2405 napisał(a):i nastąpiła cisza... haha cos nam ta galeria umiera smiercia naturalna :evil_lol:dzis postaram sie wstawic jakies foteczki bo odnalazlam zgubiona ladowarke do aparatu:razz: Quote
Recommended Posts