Aaliyah1981 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='zurdo']Nie dziękuj, nie dziękuj... A swoją drogą - gdzie Cię wywiało, że tam praktykantka może przyjmować i stawiać diagnozy bez żadnej kontroli lekarza? :crazyeye: wiesz co ja z tej kliniki bylam zawsze bardzo zadowolona lekarz byl naprawde super ale bylismy i byla jakas praktykantka nie wiem czemu go nie bylo nigdy tak nie bylo ma jutro byc wiec do niego sie zapisalismy :cool1: ewelinka_m no mamy jakiegos pecha chyba ostatnio zawisly nad nami czarne chmury:stormy-sad:. wiecie co ja juz nie wiem moze to moja wina bo franek biega w tym ogrodzie caly dzien szaleje z tymi kotami czasami to tak sie rozpedza ,ze o wypadek tylko sie prosi bo biegnie na oslep :shake:ale nie mam serca aby siedzial w pokoju jak mamy ten ogrodek .Wszyscy sie ze mnie smieja bo ja go wnosze i znosze po schodach i Franio przez to nie umie wejsc po schodach dobiega tylko do nich i czeka az np wroce na dol z pokoju :razz:. dokuczaja mi ,ze robie z niego kaleke ale on naprawde jest niesamowicie sprawny fizycznie i niezwykle skoczny .wiec przynajmniej odpada opcja ,ze to przez wchodzenie po schodach . Quote
Kamila Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No i jak wizyta u weta? Czekam na jakies dobre wiesci ;) Quote
Aaliyah1981 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 kochane cioteczki przepraszam ,ze tak pozno piszemy ale mielismy takie urwanie glowy ,ze dopiero teraz moglam wejsc na dogo :roll: bylismy u weta lapka na szczescie nie jest zlamana wet zrobil rendgena i stwierdzil ,ze Franej ja slnie stlukl /wybil ..narazie mamy ograniczyc ruch co idzie mi slabo Franek szaleje skacze biega za kotami wiec siedzi dzis caly dzien w domu tylko wychodzimy na siku :roll: .dostalismy tez jakies tabletki przeciwzapalne . Quote
zurdo Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ufff, no to trzymaj chłopaka krótko i niech szybko zdrowieje, bo za zdjęciami tęsknimy :lol: Quote
ada_1994 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dobrze, że to nie złamanie, pozdrawiam i czekamy na zdjęcia;) Quote
Aaliyah1981 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 postaramy sie cos wstawic moze jakis filmik nawet ;) a franio leczy sie na swoj Frankowy sposob czyli biegi na przelaj za kotem ,skoki na wyrko panci :placz:a pancia biega za Franciem i sie martwi :roll: Quote
kaskaSz Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Także trzymamy kciukasy za łapkę Frania, na pewno się wyleczy!!! A ta terapia biegowo- skokowa to jest niezła hihi Franio weta nie potrzebuje :D Quote
Aaliyah1981 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 kaskaSz napisał(a):Także trzymamy kciukasy za łapkę Frania, na pewno się wyleczy!!! A ta terapia biegowo- skokowa to jest niezła hihi Franio weta nie potrzebuje :D dzis troszke lepiej z lapka juz prawie nie kustyka wiec mam nadzieje ,ze bedzie coraz lepiej ale i tak musimy teraz Franka pilnowac bo on nie zna slowa ''oszczedzanie lapy'' Quote
Aaliyah1981 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 kamila-dog napisał(a):A ile macie sie tak oszczedzac? :lol: mamy sie oszczedzac od nastepnej wizyty czyli okolo 2 tygodnie ale z tego oszczedzania to jednak nici Franek dzis tak szalal po ogrodzie ,ze nie dalismy rady nad nim zapanowac :crazyeye:.Ale z lapka jest duzo lepiej wiec mam nadzieje ,ze sie z tego wylize :roll: Quote
zurdo Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 kurczak, ciężka sprawa z oszczędzaniem łapy u szczeniora... Quote
pusia2405 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ja też się cieszę, że z franiową łapą już lepiej. Quote
Aaliyah1981 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 witajcie . nie bylo nas kilka dni Franio juz prawie nie kuleje wiec mam nadzieje ,ze wraca do pelni sil :p. Zurdo fakt przy szczeniorze oszczedzanie lapki jest niemal niemozliwe :roll: pusia gratuluje cieszcze sie ,ze jestescie juz w uk :multi: Quote
zurdo Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pamiętam, jak trudno było mi zapanować nad schorowaną i nie pierwszej (pierwszej i pół ;)) młodości Tośką. Więc nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak można by powstrzymać Franka :cool1: Cieszę się, że już lepiej :lol: Quote
pusia2405 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wszyscy się cieszą, że franek wraca do zdrowia, tylko tego nie widzą;) Quote
Aaliyah1981 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 pusia2405 napisał(a):Wszyscy się cieszą, że franek wraca do zdrowia, tylko tego nie widzą;) obiecuje jutro wstawie filmik z Franiem :evil_lol: bo moj TZ wyczyscil mi caly dysk przegral wszystko na jakis dysk zewnetrzny i nie moge nic znalezc teraz :roll: Zurdo no tak ty tez z tego co pamietam pisals ,ze Tosia nie bardzo chciala oszczedzac lepke :razz: Quote
zurdo Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Tak to bywa, jak się faceci za porządki zabierają :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 hejka, dawno u Was nie byłam :oops: a teraz jeszcze interesownie troche :oops: szukam chętnych - kto zazdrości Aaliyah1981 posiadania Frania ? Quote
Aaliyah1981 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 modliszka84 napisał(a):hejka, dawno u Was nie byłam :oops: a teraz jeszcze interesownie troche :oops: szukam chętnych - kto zazdrości Aaliyah1981 posiadania Frania ? matko Modliszko co to za cudo :crazyeye:?????napisz cos wiecej o nim. Zurdo a no niestety faceci to jak juz zaczna sprzatac w kompie to potem nic nie mozna odszukac :mad:. Quote
modliszka84 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 kochana, to cudo to sunia mini-mini w wieku ok 1 roku. chyba pochodzenia westowego, wygląda jak króliczek, taka malutka jest. w schronisku czeka na dom :roll: Quote
Aaliyah1981 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 modliszka84 napisał(a):kochana, to cudo to sunia mini-mini w wieku ok 1 roku. chyba pochodzenia westowego, wygląda jak króliczek, taka malutka jest. w schronisku czeka na dom :roll: kurcze przeciez takie malenstwo powinno byc rozrywane :roll:podpytam znajomych moze ktos szuka malego pieska Quote
Aaliyah1981 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 modliszko w tym watku poszukiwana jest malenka sunia ja wstawilam ta slicznotke tylko nie moge skopiowac fotki z tego portalu gdzie ja wstawilas i jest niestety taka malenka miniaturka :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110761 Quote
Recommended Posts