Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zurdo']Nie dziękuj, nie dziękuj... A swoją drogą - gdzie Cię wywiało, że tam praktykantka może przyjmować i stawiać diagnozy bez żadnej kontroli lekarza? :crazyeye:

wiesz co ja z tej kliniki bylam zawsze bardzo zadowolona lekarz byl naprawde super ale bylismy i byla jakas praktykantka nie wiem czemu go nie bylo nigdy tak nie bylo ma jutro byc wiec do niego sie zapisalismy :cool1:

ewelinka_m no mamy jakiegos pecha chyba ostatnio zawisly nad nami czarne chmury:stormy-sad:. wiecie co ja juz nie wiem moze to moja wina bo franek biega w tym ogrodzie caly dzien szaleje z tymi kotami czasami to tak sie rozpedza ,ze o wypadek tylko sie prosi bo biegnie na oslep :shake:ale nie mam serca aby siedzial w pokoju jak mamy ten ogrodek .Wszyscy sie ze mnie smieja bo ja go wnosze i znosze po schodach i Franio przez to nie umie wejsc po schodach dobiega tylko do nich i czeka az np wroce na dol z pokoju :razz:. dokuczaja mi ,ze robie z niego kaleke ale on naprawde jest niesamowicie sprawny fizycznie i niezwykle skoczny .wiec przynajmniej odpada opcja ,ze to przez wchodzenie po schodach .

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane cioteczki przepraszam ,ze tak pozno piszemy ale mielismy takie urwanie glowy ,ze dopiero teraz moglam wejsc na dogo :roll:

bylismy u weta lapka na szczescie nie jest zlamana wet zrobil rendgena i stwierdzil ,ze Franej ja slnie stlukl /wybil ..narazie mamy ograniczyc ruch co idzie mi slabo Franek szaleje skacze biega za kotami wiec siedzi dzis caly dzien w domu tylko wychodzimy na siku :roll: .dostalismy tez jakies tabletki przeciwzapalne .

Posted

postaramy sie cos wstawic moze jakis filmik nawet ;) a franio leczy sie na swoj Frankowy sposob czyli biegi na przelaj za kotem ,skoki na wyrko panci :placz:a pancia biega za Franciem i sie martwi :roll:

Posted

Także trzymamy kciukasy za łapkę Frania, na pewno się wyleczy!!! A ta terapia biegowo- skokowa to jest niezła hihi Franio weta nie potrzebuje :D

Posted

kaskaSz napisał(a):
Także trzymamy kciukasy za łapkę Frania, na pewno się wyleczy!!! A ta terapia biegowo- skokowa to jest niezła hihi Franio weta nie potrzebuje :D

dzis troszke lepiej z lapka juz prawie nie kustyka wiec mam nadzieje ,ze bedzie coraz lepiej ale i tak musimy teraz Franka pilnowac bo on nie zna slowa ''oszczedzanie lapy''

Posted

kamila-dog napisał(a):
A ile macie sie tak oszczedzac? :lol:

mamy sie oszczedzac od nastepnej wizyty czyli okolo 2 tygodnie ale z tego oszczedzania to jednak nici Franek dzis tak szalal po ogrodzie ,ze nie dalismy rady nad nim zapanowac :crazyeye:.Ale z lapka jest duzo lepiej wiec mam nadzieje ,ze sie z tego wylize :roll:

Posted

witajcie . nie bylo nas kilka dni Franio juz prawie nie kuleje wiec mam nadzieje ,ze wraca do pelni sil :p. Zurdo fakt przy szczeniorze oszczedzanie lapki jest niemal niemozliwe :roll:

pusia gratuluje cieszcze sie ,ze jestescie juz w uk :multi:

Posted

Pamiętam, jak trudno było mi zapanować nad schorowaną i nie pierwszej (pierwszej i pół ;)) młodości Tośką. Więc nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak można by powstrzymać Franka :cool1: Cieszę się, że już lepiej :lol:

Posted

pusia2405 napisał(a):
Wszyscy się cieszą, że franek wraca do zdrowia, tylko tego nie widzą;)

obiecuje jutro wstawie filmik z Franiem :evil_lol: bo moj TZ wyczyscil mi caly dysk przegral wszystko na jakis dysk zewnetrzny i nie moge nic znalezc teraz :roll:

Zurdo no tak ty tez z tego co pamietam pisals ,ze Tosia nie bardzo chciala oszczedzac lepke :razz:

Posted

modliszka84 napisał(a):
hejka, dawno u Was nie byłam :oops:

a teraz jeszcze interesownie troche :oops:

szukam chętnych - kto zazdrości Aaliyah1981 posiadania Frania ?

matko Modliszko co to za cudo :crazyeye:?????napisz cos wiecej o nim.

Zurdo a no niestety faceci to jak juz zaczna sprzatac w kompie to potem nic nie mozna odszukac :mad:.

Posted

modliszka84 napisał(a):
kochana, to cudo to sunia mini-mini w wieku ok 1 roku. chyba pochodzenia westowego, wygląda jak króliczek, taka malutka jest.
w schronisku czeka na dom :roll:

kurcze przeciez takie malenstwo powinno byc rozrywane :roll:podpytam znajomych moze ktos szuka malego pieska