Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:niewiem:pusia2405 jak czlowiek cos takiego widzi to az sie w kieszeniu nuz otwiera :angryy:ludzie oddaja psa i nawet nie wiedza ,ze takie meczarnie ten psiak musi znosic :mad:widzisz u nas Franio dostal leki jakies do odbioru byl po kilku godzinach ja naiwna myslalam sobie no tak pani go ladnie wytrymuje to musi trwac a tym czasem pani obciela siersc jak leci nozyczkami wszysrtko krzywo moze jej to 15 minut zajelo a tak naprawde daly psu jakies leki na sen czy uspokojenie wiec tyle godzi pewnie musialo minac aby psiak doszedl do siebie :angryy:nigdy wiecej nie zostawie psa juz nigdzie :shake:jak mozna 4 miesiecznemu psu tak podac przeciez mogl sie nie obudzic zwracal caly dzien po tych ich lekach :angryy:

Likaa niestety jedynie gdzie widac dobrze Frania to filmiki choc tez ciezko go zlapac w kadrze wszystkie fotki wychodza nam rozmazane :placz:

kamila-dog kocisko to prawdziwa hrabina :evil_lol:

Bzikowa ja tylko ubolewam ,ze prawie kazda fotka wchodzi rozmazana :-(jemu naprawde ciezko zrobic porzadna ostra fotke

Posted

[quote name='zurdo']Nie przesadzaj, jak model piękny, to nie ma złych zdjęć :lol:

ahhhhhhhhhh dziekujemy za mily komplement ;)dzis sie poprawiamy i wstawiamy bardziej wyrazne fotki :cool3:

obalamy mit'' bialego wesite'' :evil_lol:

dzis caly dzien padalo a Franio za nic na swiecie nie chcial wrocic do domu bo wykonywal swoje ulubione ogrodowe roboty ziemne :diabloti:

trzeba bylo Frania zabrac sila i taki byl efekt ''foch klasyczny z przytupem :roll:''

Posted

pusia2405 Franek to codzienie taki wysmarowany wraca do domu .Caly dzien spedza w ogrodzie i zawsze sie usmaruje jak swieta ziemia :cool3:

zurdo

hmmmmmmmmm..moze to taka moda a my mu codziennie te dredziki psujemy :cool3: co do wodeczki to Franio nie lubi zapachu alhoholu :evil_lol: choc pifko kiedys chcial wypic jak sie rozlalo :roll:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
Franio nie lubi zapachu alhoholu :evil_lol: choc pifko kiedys chcial wypic jak sie rozlalo :roll:

Mój Kropek tez preferuje piwko ale też winko:lol:.

Posted

pusia2405

no pieknie to masz w domu prawdziwego smakosza mocniejszych trunkow :evil_lol:

kamila-dog bo my tu pod presja zyjemy ostatnio jak bylam u weta to pani stwierdzila ,ze jakis ten nasz pies zaniedbany jest :oops: no fakt biedny piesek bo caly dzien spedza na swiezym powietrzu a nie grzeje tylka na kanapie w sterylnych warunkach ehhhhhhhhh:roll:

tak teraz jestem w domu wczesniej pracowalam przez agencje ale ze wzgledu na moj pogarszajacy sie stan zdrowia musialam zrezygnowac z tej pracy :roll:. I teraz tylko sobie dorabiam dlatyego cie ostatnio podpytywalam o to twoje zajecie tylko ,ze u nas to chyba przez tych nienormalnych sasiadow to nic z tego by nie wyszlo :angryy:

Posted

Bzikowa franio to juz przestal byc bialy jak zaczal wychodzic na dworek :eviltong:. Teraz to jest raczej kremowy a lapy i pycholek to ma zawsze wysmarowane ziemia lub blotkiem :cool3:

[quote name='kamila-dog']No to ja ci zycze duzo zdrowka :multi: Bo w domu to mozna oszalec jak sie za dlugo siedzi :cool1: Bynajmniej ja tak mam :eviltong:

bardzo dziekuje narazie zaczelam sie ratowac medycyna chinska bo ta bardziej konwencjonalna juz mi nie pomaga niestety ..fakt jak sie siedzi w domu to naprawde mozna zwarjowac :roll:

Posted

Zawsze jak widzimy szczesliwego ubloconego wescika, biadolimy nad losem biednego właściciela, który musi czyscic białasa, ale wy napewno szybko przywykniecie do extra szybkiego szorowania podwozia :P

Posted

[quote name='pusia2405']Aali, coś dla ciebie;):
http://www.swindonweb.com/?m=2&s=625&ss=634&c=2819&t=Top+dog%21

dziekuje kochana :loveu:ale zwrociliscie uwage ,ze ona go na tym filmie zamiast trymowac to goli :roll:

Habibi ale wiesz co ja go wogole nie szoruje narazie jesli juz to ratujemy sie ta maka ziemniaczana ;) w sumie to jak Franek cale dnie siedzi w tym ogrodie to musialabym go kapac codziennie wiec narazie sie szczotkujemy :cool3:tzn staramy sie szczotkowac wiecie co on sie tak wyrywa i miota podczas zabiegow pielegnacyjnych ,ze nie moge go spokojnie uczesac :crazyeye:

ewelinka_m przez te jego porzadki to mi wlasciciel glowe ukreci ;)