Likaa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=h1g18BuUgl4 hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Genialny filmik :loveu: I te rozbrajające minki Franka :loveu: Zdjęcia tez kapitalne :diabloti: Mhmm :loveu: Buziaki Quote
Kamila Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Filmik rewelacyjny :evil_lol: Super kocisko :loveu: Quote
Bzikowa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 http://img410.imageshack.us/img410/9227/49368260fd2.jpg super :diabloti::loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 :niewiem:pusia2405 jak czlowiek cos takiego widzi to az sie w kieszeniu nuz otwiera :angryy:ludzie oddaja psa i nawet nie wiedza ,ze takie meczarnie ten psiak musi znosic :mad:widzisz u nas Franio dostal leki jakies do odbioru byl po kilku godzinach ja naiwna myslalam sobie no tak pani go ladnie wytrymuje to musi trwac a tym czasem pani obciela siersc jak leci nozyczkami wszysrtko krzywo moze jej to 15 minut zajelo a tak naprawde daly psu jakies leki na sen czy uspokojenie wiec tyle godzi pewnie musialo minac aby psiak doszedl do siebie :angryy:nigdy wiecej nie zostawie psa juz nigdzie :shake:jak mozna 4 miesiecznemu psu tak podac przeciez mogl sie nie obudzic zwracal caly dzien po tych ich lekach :angryy: Likaa niestety jedynie gdzie widac dobrze Frania to filmiki choc tez ciezko go zlapac w kadrze wszystkie fotki wychodza nam rozmazane :placz: kamila-dog kocisko to prawdziwa hrabina :evil_lol: Bzikowa ja tylko ubolewam ,ze prawie kazda fotka wchodzi rozmazana :-(jemu naprawde ciezko zrobic porzadna ostra fotke Quote
zurdo Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nie przesadzaj, jak model piękny, to nie ma złych zdjęć :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='zurdo']Nie przesadzaj, jak model piękny, to nie ma złych zdjęć :lol: ahhhhhhhhhh dziekujemy za mily komplement ;)dzis sie poprawiamy i wstawiamy bardziej wyrazne fotki :cool3: obalamy mit'' bialego wesite'' :evil_lol: dzis caly dzien padalo a Franio za nic na swiecie nie chcial wrocic do domu bo wykonywal swoje ulubione ogrodowe roboty ziemne :diabloti: trzeba bylo Frania zabrac sila i taki byl efekt ''foch klasyczny z przytupem :roll:'' Quote
Aaliyah1981 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 :motz:nadal sie gniewam ... psie smuteczki Quote
Aaliyah1981 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 kto rozpowada ,ze westiki sa biale jak snieg???lamiemy wszelkie stereotypy :eviltong: jestem Franio pracujacy zadnej pracy sie nie boje :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Hihi, mały buntownik z niego rośnie:evil_lol:. Z czarną bródką mu do twarzy:lol:. Quote
zurdo Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Do pyska mu w dredzikach. A na smuteczki - setka wódeczki :diabloti: (jako lokalna mądrość niesie) Quote
Aaliyah1981 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 pusia2405 Franek to codzienie taki wysmarowany wraca do domu .Caly dzien spedza w ogrodzie i zawsze sie usmaruje jak swieta ziemia :cool3: zurdo hmmmmmmmmm..moze to taka moda a my mu codziennie te dredziki psujemy :cool3: co do wodeczki to Franio nie lubi zapachu alhoholu :evil_lol: choc pifko kiedys chcial wypic jak sie rozlalo :roll: Quote
pusia2405 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Aaliyah1981 napisał(a): Franio nie lubi zapachu alhoholu :evil_lol: choc pifko kiedys chcial wypic jak sie rozlalo :roll: Mój Kropek tez preferuje piwko ale też winko:lol:. Quote
Kamila Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Biedny Franio-nie dalo sie psiakowi pobawic :mad: Aaliyah-czy ty pracujesz z domu albo cos takiego? :cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 pusia2405 no pieknie to masz w domu prawdziwego smakosza mocniejszych trunkow :evil_lol: kamila-dog bo my tu pod presja zyjemy ostatnio jak bylam u weta to pani stwierdzila ,ze jakis ten nasz pies zaniedbany jest :oops: no fakt biedny piesek bo caly dzien spedza na swiezym powietrzu a nie grzeje tylka na kanapie w sterylnych warunkach ehhhhhhhhh:roll: tak teraz jestem w domu wczesniej pracowalam przez agencje ale ze wzgledu na moj pogarszajacy sie stan zdrowia musialam zrezygnowac z tej pracy :roll:. I teraz tylko sobie dorabiam dlatyego cie ostatnio podpytywalam o to twoje zajecie tylko ,ze u nas to chyba przez tych nienormalnych sasiadow to nic z tego by nie wyszlo :angryy: Quote
Likaa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No proszę jak się mały foszy :cool3: Ale fotki genialne :loveu::loveu::loveu: Buziaki Quote
Kamila Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No to ja ci zycze duzo zdrowka :multi: Bo w domu to mozna oszalec jak sie za dlugo siedzi :cool1: Bynajmniej ja tak mam :eviltong: Quote
Aaliyah1981 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Bzikowa franio to juz przestal byc bialy jak zaczal wychodzic na dworek :eviltong:. Teraz to jest raczej kremowy a lapy i pycholek to ma zawsze wysmarowane ziemia lub blotkiem :cool3: [quote name='kamila-dog']No to ja ci zycze duzo zdrowka :multi: Bo w domu to mozna oszalec jak sie za dlugo siedzi :cool1: Bynajmniej ja tak mam :eviltong: bardzo dziekuje narazie zaczelam sie ratowac medycyna chinska bo ta bardziej konwencjonalna juz mi nie pomaga niestety ..fakt jak sie siedzi w domu to naprawde mozna zwarjowac :roll: Quote
pusia2405 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Aali, coś dla ciebie;): http://www.swindonweb.com/?m=2&s=625&ss=634&c=2819&t=Top+dog%21 Quote
Habibi Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zawsze jak widzimy szczesliwego ubloconego wescika, biadolimy nad losem biednego właściciela, który musi czyscic białasa, ale wy napewno szybko przywykniecie do extra szybkiego szorowania podwozia :P Quote
ewelinka_m Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 co tam słychać u naszego łobuza? :cool1: ale jaki z niego porządny pies porządki w ogródku nawet robi :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='pusia2405']Aali, coś dla ciebie;): http://www.swindonweb.com/?m=2&s=625&ss=634&c=2819&t=Top+dog%21 dziekuje kochana :loveu:ale zwrociliscie uwage ,ze ona go na tym filmie zamiast trymowac to goli :roll: Habibi ale wiesz co ja go wogole nie szoruje narazie jesli juz to ratujemy sie ta maka ziemniaczana ;) w sumie to jak Franek cale dnie siedzi w tym ogrodie to musialabym go kapac codziennie wiec narazie sie szczotkujemy :cool3:tzn staramy sie szczotkowac wiecie co on sie tak wyrywa i miota podczas zabiegow pielegnacyjnych ,ze nie moge go spokojnie uczesac :crazyeye: ewelinka_m przez te jego porzadki to mi wlasciciel glowe ukreci ;) Quote
Aaliyah1981 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 hmmmmmm..dzis zrobilismy kilka nowych fotek :evil_lol: Quote
Recommended Posts