Aaliyah1981 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 zurdo napisał(a):A od czego ma pańcię? :eviltong: no tak Franek zaczepia a pancia wrazie W bedzie bronic :eviltong: Quote
Aaliyah1981 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Franio zabral sie za wiosenne porzadki w ogrodzie i z zapalem kosi trawniczek :cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 prosze a Franio wziol sie na powaznie za wiosenne porzadki w naszym ogrodku :eviltong: http://pl.youtube.com/watch?v=hzacWBrfJ3U Quote
zurdo Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jakie macie stawki za odperzanie? Bo byłabym zainteresowana, ale nie wiem, czy mnie stać na taką profeskę... Quote
Aaliyah1981 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 zurdo napisał(a):Jakie macie stawki za odperzanie? Bo byłabym zainteresowana, ale nie wiem, czy mnie stać na taką profeskę... ojjjjjjj cioteczko ale to to musisz ustalac z Frankiem;) tylko ostrzegam bo Franio wyrywa wszystko co napotka na swojej drodze lacznie z rabatami kwiatowymi :grab: Quote
Likaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ale tu u Was się dzieje duuużo :diabloti: Ile foteczek pięknych :loveu: Ale Franio rosnie.. :diabloti: A Wy na urlopiku ? Czy znad morza ? :razz: Buziaki Quote
Bzikowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Lika, towarzycho Franiowe znad oceanu ;) Jaki z Frania norowiec, o ja cię... :razz: co tam wykopał? [SIZE=1]oprócz starych petów?:evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Likaa tak jak pisze Bzikowa mieszkamy niedaleko oceanu wiec jesli tylko mamy trosze wolnego czasu to wsiadamy w samochodzik i pedzimy z Frankiem pospacerowac po plazy ;) Bzikowa ja to juz nie wiem czego Franio szuka gdy prowadzi te swoje ''roboty wykopkowe'' ale jak tak dalej pojdzie to caly ogrodek bedzie wygladac jak po dzialaniach wojennych :roll:.No a propos Franek zaczyna na spacerku zaczynac ze wszystkimi psami biega zjezony i warczy na kazdego napotkanego osobnika :cool1: ojjjjjjjjjjjjj chyba jednak to prawda co pisza o westikach w ksiazkach ;) mala lamaga ;)) Quote
Aaliyah1981 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Habibi napisał(a):rośnie Franio rośnie!! ho ho a kto to nas odwiedzil :lol:witamy witamy Quote
Kamila Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A ja pierwszy raz u was w galerii :multi: Witam!Sliczny Franio :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 kamila-dog napisał(a):A ja pierwszy raz u was w galerii :multi: Witam!Sliczny Franio :loveu: ho ho a kogo ja widze witamy serdecznie :loveu: Quote
Dinka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Elo elo cociotka Aaliyah xD :razz::razz: ZDJECIA :mad::mad::mad: Nie piszemy, bo nie ma zdjec... :mad::mad: A Franio umie plywac? :evil_lol::evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dinka napisał(a):Elo elo cociotka Aaliyah xD :razz::razz: ZDJECIA :mad::mad::mad: Nie piszemy, bo nie ma zdjec... :mad::mad: A Franio umie plywac? :evil_lol::evil_lol: hmmmmmmmm..jutro wstawimy fotki robione dzisiaj bo dzis Franek pierwszy raz w zyciu widzial snieg :crazyeye:zreszta ja sama jestem w szoku bo tu snieg pada raz na kilkanascie lat :eviltong: jeszcze wczoraj opalalam sie w ogrodzie a dzis moglam z Frankiem jezdzic na nartach ot co :evil_lol: oooooooo i filmik tez mamy :evil_lol:..szkoda tylko ,ze juz po sniegu nic nie zostalo :razz: Quote
Kamila Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To ja czekam na ten filmik :p I zapomnialam napisac ze pamietnik na poczatku bloga-rewelacyjny :multi: Quote
Aaliyah1981 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 kamila-dog napisał(a):To ja czekam na ten filmik :p I zapomnialam napisac ze pamietnik na poczatku bloga-rewelacyjny :multi: juz zaraz postaram sie wstawic filmik bo cos youtube mi szwankuje :cool1: hehe dziekujemy za komplimenta ;) ale co jak co cioteczko ty wiesz jak tu jest z tym posiadaniem psiakow ile to czlowiek musi sie nastresowac zeby wszystko dobrze bylo zeby komus czasem nie podpasc :razz: Quote
Kamila Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):juz zaraz postaram sie wstawic filmik bo cos youtube mi szwankuje :cool1: hehe dziekujemy za komplimenta ;) ale co jak co cioteczko ty wiesz jak tu jest z tym posiadaniem psiakow ile to czlowiek musi sie nastresowac zeby wszystko dobrze bylo zeby komus czasem nie podpasc :razz: No takie tu zycie ale zle nie jest.Dla chcacego nic trudnego :eviltong: Quote
Aaliyah1981 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Bzikowa']Zdjęcia chcemy, a co! nie moge wstawic filmiku na youtube buuuuuuuuuuuuuuuuuu,,:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: to moze kilka foteczek a jutro postaram sie wstawic ten filmik:cool3: Spalismy sobie w blogiej nieswiadomosci ;) ps. bez aluzji ,ze niby Franek spal tak blogo bo na moim kapciu ,ze to niby jakies zapachy hehe ;P rano wstajemy idziemy na poranne siku a tuuuuuuuuuuuuuuuu pada snieg :crazyeye:co tam ,ze dzien wczesniej opalalismy sie w ogordzie tak bylo goraco :cool3: Franio w szoku nigdy nie widzial sniegu :diabloti:zapobiegawczo przygladal sie temu ''czemus'' siedzac pod choinkami gdzie jeszcze nie napadalo :cool3: potem to juz nie moglam go zagonic do domu :roll: tak mu sie snieg spodobal Quote
Aaliyah1981 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 kamila-dog napisał(a):No takie tu zycie ale zle nie jest.Dla chcacego nic trudnego :eviltong: oooooooo tak trzeba sie troszke nakombinowac ale tak jak piszesz Polak potrafi ;) Quote
Bzikowa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mój białas również ubóstwia śnieg :loveu: W tym roku to ja miałam dość takiej pogody. Ok, w grudniu, styczniu, lutym niech sobie będzie śnieg , jest fajnie ale w marcu jeszcze był :shake: A u Was teraz spadł :shake: Ale słooodko sobie śpi. I kapeć powiem Ci też niczego sobie:cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Bzikowa tylko ,ze u nas ten snieg byl przez polowe dnia a potem zrobilo sie cieplo i po sniegu :razz: wiec Franio dlugo sie nim nie nacieszyl :evil_lol: co do Kapcia to juz tylko w jednym mam pompony bo Franio uwielbia je tarmosic i juz oderwal z lewego :razz: nawet nie moge normalnie poruszac sie w nich po domu bo ide z uwieszonym Frankiem na kapciu tak je uwielbia :roll: Quote
Likaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Słodziutki z niego szkrab :loveu: Ale zdecydowanie więcej fotek się nam należy :diabloti: Buziaki Quote
Kamila Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Likaa napisał(a):Słodziutki z niego szkrab :loveu: Ale zdecydowanie więcej fotek się nam należy :diabloti: Zgadzam sie :diabloti: Kiedy planujecie wizyte u psiego fryzjera?Szkoda ze w Londku nie jestecie :cool1: Quote
Aaliyah1981 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='kamila-dog']Zgadzam sie :diabloti: Kiedy planujecie wizyte u psiego fryzjera?Szkoda ze w Londku nie jestecie :cool1: cioteczko my bylismy dwa tygodmie temu :placz:babsko nam psa zatrulo (najprawdopodobniej dala mu jakies srodki na uspokojenie) i do tego tak go wyciachala koszmarnie ,ze strasznie wyglada dlatego tak malo fotek robimy teraz:angryy:zamiast wytrymowac to wychapala go nozyczkami :angryy:. Malo tego jeszcze tak krzywo obciela ta siersc ,ze wyglada to tak jakby psa obcielo male dziecko :angryy:i jestesmy na etapie szukania dobrego gromera tylko jak narazie idzie na nienajlepiej. Chyba sie wybiore na wycieczke do Londynu i wpadniemy do was ;). Likaa musze jakies fotki nowe porobic bo ostatnio to przyznaje sie nic nie zrobilismy :oops:ale to przez to ,ze remontowalismy nasz pokoj i nie bylo okazji:roll: haha ale mam nowine Franek wczoraj zgubil kolejnego zebola tylko tym razem udalo mi sie go znalezc i schowalam go na pamiatke:eviltong: Quote
Recommended Posts