Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zurdo napisał(a):
Jakie macie stawki za odperzanie? Bo byłabym zainteresowana, ale nie wiem, czy mnie stać na taką profeskę...

ojjjjjjj cioteczko ale to to musisz ustalac z Frankiem;) tylko ostrzegam bo Franio wyrywa wszystko co napotka na swojej drodze lacznie z rabatami kwiatowymi :grab:

Posted

Ale tu u Was się dzieje duuużo :diabloti:
Ile foteczek pięknych :loveu: Ale Franio rosnie.. :diabloti:

A Wy na urlopiku ? Czy znad morza ? :razz:

Buziaki

Posted

Likaa tak jak pisze Bzikowa mieszkamy niedaleko oceanu wiec jesli tylko mamy trosze wolnego czasu to wsiadamy w samochodzik i pedzimy z Frankiem pospacerowac po plazy ;)

Bzikowa ja to juz nie wiem czego Franio szuka gdy prowadzi te swoje ''roboty wykopkowe'' ale jak tak dalej pojdzie to caly ogrodek bedzie wygladac jak po dzialaniach wojennych :roll:.No a propos Franek zaczyna na spacerku zaczynac ze wszystkimi psami biega zjezony i warczy na kazdego napotkanego osobnika :cool1: ojjjjjjjjjjjjj chyba jednak to prawda co pisza o westikach w ksiazkach ;)

mala lamaga ;))

Posted

Elo elo cociotka Aaliyah xD :razz::razz:
ZDJECIA :mad::mad::mad: Nie piszemy, bo nie ma zdjec... :mad::mad:
A Franio umie plywac? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dinka napisał(a):
Elo elo cociotka Aaliyah xD :razz::razz:
ZDJECIA :mad::mad::mad: Nie piszemy, bo nie ma zdjec... :mad::mad:
A Franio umie plywac? :evil_lol::evil_lol:

hmmmmmmmm..jutro wstawimy fotki robione dzisiaj bo dzis Franek pierwszy raz w zyciu widzial snieg :crazyeye:zreszta ja sama jestem w szoku bo tu snieg pada raz na kilkanascie lat :eviltong: jeszcze wczoraj opalalam sie w ogrodzie a dzis moglam z Frankiem jezdzic na nartach ot co :evil_lol: oooooooo i filmik tez mamy :evil_lol:..szkoda tylko ,ze juz po sniegu nic nie zostalo :razz:

Posted

kamila-dog napisał(a):
To ja czekam na ten filmik :p I zapomnialam napisac ze pamietnik na poczatku bloga-rewelacyjny :multi:

juz zaraz postaram sie wstawic filmik bo cos youtube mi szwankuje :cool1:

hehe dziekujemy za komplimenta ;) ale co jak co cioteczko ty wiesz jak tu jest z tym posiadaniem psiakow ile to czlowiek musi sie nastresowac zeby wszystko dobrze bylo zeby komus czasem nie podpasc :razz:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
juz zaraz postaram sie wstawic filmik bo cos youtube mi szwankuje :cool1:

hehe dziekujemy za komplimenta ;) ale co jak co cioteczko ty wiesz jak tu jest z tym posiadaniem psiakow ile to czlowiek musi sie nastresowac zeby wszystko dobrze bylo zeby komus czasem nie podpasc :razz:

No takie tu zycie ale zle nie jest.Dla chcacego nic trudnego :eviltong:

Posted

[quote name='Bzikowa']Zdjęcia chcemy, a co!

nie moge wstawic filmiku na youtube buuuuuuuuuuuuuuuuuu,,:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

to moze kilka foteczek a jutro postaram sie wstawic ten filmik:cool3:

Spalismy sobie w blogiej nieswiadomosci ;)
ps. bez aluzji ,ze niby Franek spal tak blogo bo na moim kapciu ,ze to niby jakies zapachy hehe ;P

rano wstajemy idziemy na poranne siku a tuuuuuuuuuuuuuuuu pada snieg :crazyeye:co tam ,ze dzien wczesniej opalalismy sie w ogordzie tak bylo goraco :cool3:

Franio w szoku nigdy nie widzial sniegu :diabloti:zapobiegawczo przygladal sie temu ''czemus'' siedzac pod choinkami gdzie jeszcze nie napadalo :cool3:

potem to juz nie moglam go zagonic do domu :roll: tak mu sie snieg spodobal

Posted

Mój białas również ubóstwia śnieg :loveu:
W tym roku to ja miałam dość takiej pogody. Ok, w grudniu, styczniu, lutym niech sobie będzie śnieg , jest fajnie ale w marcu jeszcze był :shake: A u Was teraz spadł :shake:

Ale słooodko sobie śpi.
I kapeć powiem Ci też niczego sobie:cool3:

Posted

Bzikowa tylko ,ze u nas ten snieg byl przez polowe dnia a potem zrobilo sie cieplo i po sniegu :razz: wiec Franio dlugo sie nim nie nacieszyl :evil_lol:

co do Kapcia to juz tylko w jednym mam pompony bo Franio uwielbia je tarmosic i juz oderwal z lewego :razz: nawet nie moge normalnie poruszac sie w nich po domu bo ide z uwieszonym Frankiem na kapciu tak je uwielbia :roll:

Posted

Likaa napisał(a):
Słodziutki z niego szkrab :loveu:
Ale zdecydowanie więcej fotek się nam należy :diabloti:

Zgadzam sie :diabloti:
Kiedy planujecie wizyte u psiego fryzjera?Szkoda ze w Londku nie jestecie :cool1:

Posted

[quote name='kamila-dog']Zgadzam sie :diabloti:
Kiedy planujecie wizyte u psiego fryzjera?Szkoda ze w Londku nie jestecie :cool1:

cioteczko my bylismy dwa tygodmie temu :placz:babsko nam psa zatrulo (najprawdopodobniej dala mu jakies srodki na uspokojenie) i do tego tak go wyciachala koszmarnie ,ze strasznie wyglada dlatego tak malo fotek robimy teraz:angryy:zamiast wytrymowac to wychapala go nozyczkami :angryy:. Malo tego jeszcze tak krzywo obciela ta siersc ,ze wyglada to tak jakby psa obcielo male dziecko :angryy:i jestesmy na etapie szukania dobrego gromera tylko jak narazie idzie na nienajlepiej. Chyba sie wybiore na wycieczke do Londynu i wpadniemy do was ;).

Likaa musze jakies fotki nowe porobic bo ostatnio to przyznaje sie nic nie zrobilismy :oops:ale to przez to ,ze remontowalismy nasz pokoj i nie bylo okazji:roll:

haha ale mam nowine Franek wczoraj zgubil kolejnego zebola tylko tym razem udalo mi sie go znalezc i schowalam go na pamiatke:eviltong: