Dinka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A powinniem tylko cioteczke kochac :D:D :evil_lol::evil_lol: Ehh.. Oni nie sa stali w uczuciach, a zwlaszcza tacy Macho (bez zebow) :eviltong::eviltong: Quote
Bzikowa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No wiesz, Franek nie ma zębów to sobie próbuje ego podreperować innymi sposobami :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 no wiecie ale takiego malego dwulicowca mam pod swoim dachem :evil_lol:nic przyslowiowa zmije wychodowalam na wlasnej piersi :roll:a dodam jeszcze ,ze u mnie w wyrku to grzeje dupsko w nocy bo juz w swojej budce to ksiaze spac nie raczy :eviltong:w dupsku sie poprzewracalo jak nic ;) Quote
Dinka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Chyba mu za dobrze u Ciebie :D:D Do wojska z nim :evil_lol::evil_lol: :roll:Ach Ci faceci.. Moze ty zaczniesz spac w jego wyrku :D:D :evil_lol::evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Doznajcie w te święta wyjątkowego szczęścia poczujcie miłość Boga i opiekę aniołów zrozumcie sens życia i potęgę rodziny otwórzcie serca i wpuście ptaki nadziei. ps.zebym nie zostala posadzona o zlosliwosc:diabloti:,ze to jaks aluzja do Franka niby te zebiska u tego psa:eviltong: Quote
Aaliyah1981 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Dinka napisał(a):Chyba mu za dobrze u Ciebie :D:D Do wojska z nim :evil_lol::evil_lol: :roll:Ach Ci faceci.. Moze ty zaczniesz spac w jego wyrku :D:D :evil_lol::evil_lol: ooooooooooooo to jest mysl z tym wojskiem :evil_lol: a jesli chodzi o spanie w jego wyrku to sie obawiam ,ze moge sie nie zmiescic :roll::oops: Quote
Bzikowa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Prawda wyszła na jaw , nie satysfakcjonują Cię zęby Franka (a raczej ich brak:evil_lol:) dlatego podświadomie marzysz o dużym psie z dużymi zębami! Haha darmowa psychoanaliza:evil_lol: Jeśli chodzi o wyrko - nie martw się, będzie tylko gorzej :mad: Bzik wykorzysta każdą okazję żeby się uwalić na poduszce! Jak ja rano wstaję to on jeszcze wpycha zad na wygrzaną poduszkę i cieszy się , że sobie poszłam. :lol: I dodam, że jest troszku większy od Franiska - prawie 10 kilo brzydkiego psa:evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Bzikowa no nie cioteczko przejzalas mnie :roll:no a co do spania to mnie pocieszylas on juz cala noc u mnie spi tylko sie przekreca jak mu nie wygodnie i prawie spi mi na glowie bo musi miec glowe na moim ramieniu:diabloti:..no a wczoraj to nas zalamal takiego nam baka puscil ,ze musielismy sie ewakulowac :evil_lol:i jeszcze bezczelnie wstal i przeniosl sie w 2-gi koniec wyrka:eviltong: Quote
Dinka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 :mad::mad:Do wojska z nim.. Jak takiego baczura pusci dziewczynie to ta go rzuci:evil_lol::evil_lol: Naucz go, ze nalezy byc dzentelmenem :p Quote
Bzikowa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Może w środowisku psim taki bączek podgrzewa temperaturkę w związku? :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ale za to jak cieplutko jest w nocy z takim puchaczem :eviltong: :calus: Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, (coby Franuś sam szczerbolek nie był :evil_lol:) co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania Quote
Aaliyah1981 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 ewelinka_m slicznie dziekujemy na zyczenia . Bzikowa ja juz nie wiem co sie z tym Frankiem dzieje zaczal molestowac pilke do nogi :crazyeye::oops: chyba wkracza w trudny wiek :eviltong: z cyklu Franio poznaje swiat :Franio sobie dzis spalil brode:smhair2: teraz juz wie ,ze swieczek sie nie wacha:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ma to po mnie, ja sobie na imprezach wiecznie wszystko przypalam :evil_lol: np włosy w ognisku i potem się zastanawiam co tak skwierczy :hmmmm: Franiu trzym się! Aaliyah, ty tez, nie zwariuj z nim :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Bzikowa no tak to juz wszystko jasne to wszystko tlumaczy ;)ale zaluj ,ze nie widzialas jego miny ''co sie stalo'':roll: Quote
Dinka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Zrob zjdjecia z podpalona brodka :evil_lol::evil_lol: Prosze :loveu::loveu::loveu: Quote
zurdo Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):Franio sobie dzis spalil brode:smhair2: teraz juz wie ,ze swieczek sie nie wacha:evil_lol: Czyżby próbował kupić swoją nieczułą kocią afrikan kłin romantyczną kolacją przy świecach? Pozdrawiamy świątecznie Quote
Bzikowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 same nieszczęścia z babkami Frania spotykają :shake: a tak się stara chłopak :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Żeby u nas tak normalnie żonkile rosły, a tak to tylko w wazonie... Super foty! Quote
Aaliyah1981 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 witajcie cioteczki przepraszam ,ze nic nie pisalam ale leze rozlozona w wyrku mam grype a Franio leczy sie z nieudanej wizyty u gromera :placz:jak sie juz wali to na calego :roll: Quote
Aaliyah1981 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='zurdo']Czyżby próbował kupić swoją nieczułą kocią afrikan kłin romantyczną kolacją przy świecach? Pozdrawiamy świątecznie[/quote] heh tak to jest jak sie nieletni bawi ogniem :eviltong: a mozliwe mozliwe ,ze szykowal kolacje dla swojej wybranki tylko nie wiem ,ktorej bo leci na dwa fronty :diabloti:ale po tym jak go pani gromekra oszpecila to kotki nie chca nawet na niego patrzec :-o Quote
Aaliyah1981 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='kaskaSz']Żeby u nas tak normalnie żonkile rosły, a tak to tylko w wazonie... Super foty![/quote] slyszalam ,ze w Polsce wrocila zima hmmmmmmmmm..swieta sie poprzestawialy powinno byc Boze Narodzenie raczej ;) Quote
Aaliyah1981 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Bzikowa']same nieszczęścia z babkami Frania spotykają :shake: a tak się stara chłopak :evil_lol:[/quote] cioteczko tak to jest jak sie biega za dwiema kara boska nie ma co ;) Quote
Aaliyah1981 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Dinka']Zrob zjdjecia z podpalona brodka :evil_lol::evil_lol: Prosze :loveu::loveu::loveu:[/quote] cioteczko za pozno Franio nie ma swojej brody bo jedna taka ''madra pani'' go tak wyciachala ,ze jak go zobaczylam to myslalam ,ze upadne:angryy: Quote
zurdo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Aaliyah1981']ale po tym jak go pani gromekra oszpecila to kotki nie chca nawet na niego patrzec :-o[/quote] zdjęcia! zdjęcia! My też baby, ocenimy, czy ma szanse ;) I zdrówka życzymy Quote
Recommended Posts