Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i nie było się czego wstydzić :eviltong:

u nas niestety od kilku dni również pada wiec i spacerki króciutkie bo Spaikuś zaraz ucieka do domu.

:turn-l:

ale z niego szczerbatek
to czym on je? :roflt:

Posted

:loveu::loveu: Dziekuje za ta zabojcza fotke dla mnie :grins: Ale Franio macho bez zabkow :D:D:D:D:D:D:D:D No, musisz mu cioteczko kupic sztuczna szczeke :D

Posted

bGirl wlasnie nie wiemy gdzie Franek podzial te zebiska i nie moglismy schowac ich pod jego podusie ;)
Dinka musze pomyslec nad opcja takiej szczeki zastepczej :evil_lol:najlepiej taka wysuwana szufladka :eviltong:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
bGirl wlasnie nie wiemy gdzie Franek podzial te zebiska i nie moglismy schowac ich pod jego podusie ;)
Dinka musze pomyslec nad opcja takiej szczeki zastepczej :evil_lol:najlepiej taka wysuwana szufladka :eviltong:

nioładnie, czyli wróżki zębulki nie było :-(

Posted

bGirl napisał(a):

nioładnie, czyli wróżki zębulki nie było :-(

no nie bylo wrozki :placz:a dzis Franio zgubil kolejnego kielka wiec juz calego przodu nie ma wyglada jak zulek z monopolowego ;)

a z nowosci jestesmy umowieni do salonu gromerskiego na przyszly wtorek matko juz mam pietra co to bedzie bo Franio nie moze usiedziec 15 minut w miejscu a co dopiero kilku godzin :cool1:

Posted

Haha:turn-l::turn-l: A ja zawsze dostawalam za jednego zeba 10 zl. :turn-l::turn-l:
A po co do fryzjera? :D:D
Dzieki tobie i Franiowi marze o wescie <foch>

Posted

Jaka ta kotka podła dla uczuć Franka :mad: On staje na rzęsach żeby się przypodobać a ta najpierw go olewa a potem jeszcze chce mu dać z plaskacza :evil_lol:

Najbardziej mi się podoba wzrok Franka jak kotka zwiała już na płot a on stoi na tych tylnych łapkach i podryguje... Takie "Wróóóóóóć!"

I szkoda, że na filmiku nie słychać jak szczeka, bo widać jak mu paszcza się rusza:loveu:

Posted

Jaka ona swietna :thumbs::thumbs::thumbs: POprostu cudowna.. Tak sie powinno z facetami postepowac:diabloti::diabloti:
:turn-l::turn-l: Ja iwem dlaczego go olala... Bo Franecek ma zly sposob na podryw.... Cioteczko naucz go czegos nowego :evil_lol::evil_lol:

Posted

Swietne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, laski leca na pilkarzy, ale na wysokich pikarzy :eviltong::eviltong: Moze niech sprobuje koszykowki :rotfl: Ciekawe czy mu sie to uda.... Och, Franecku- kobiety są trudne:evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol:oj widac panna kotka nie wychowana takie zaloty odrzucić :cool3:
i jeszcze Franusiowi przyłożyć chciała..

ale piłkarz z niego niezły, szkoda tylko że w kółko gania z piłką :evil_lol:
ale zapowiada się niezły zawodnik :p

Posted

Dinka cioteczko ale ty jestes;) to przeciez Franio prawie jak Maradona jest :evil_lol:.Fakt torszke karakan z niego no ale wiecie jak to jest nie mozna miec wszystkiego :eviltong:.

Bzikowa hmmmmmmmm..muzykiem :cool3:moze lepiej niech juz bedzie pilkarzem:roll: bo nas sasiedzi wymelduja jak zacznie wyspiewywac serenady milosne :loveu:

ewelinka_m no widzisz dala mu w papuche ale ona ma racje bo z Frania to prawdziwy macho rosnie:cool1: i pordywa 2-ga sasiadke i to mlodsza .Chlopak leci na dwa fronty :diabloti:

a u nas zaczynaja pojawiac sie zonkile niebawem cale parki beda w zoltych dywanach

Posted

Bzikowa napisał(a):
Och, Franek w żonkilach ! Cudo !

haha zeby on ich jesze tak namietnie nie obrywal :placz:trzeba Franeczka pilnowac bo jak tylko czlowiek sie zagapi to chaps i zostaje sam badylek :roll:

Posted

:evil_lol::evil_lol: Ech.. Franio-macho bez zebow :turn-l::turn-l::turn-l: Ja tez bym takiego nie chciala.. No .. nie wiem.. Ta biala siersc <marzyciel> imponujaca.. :diabloti::diabloti:

Posted

haha juz nie taki bezzebny wlasnie mu te przednie wyrastaja tylko kielkow cos brak :roll:ale to jednak facet kazdy taki sam tylko by sie za spodniczkami uganial :diabloti:zero stalosci w uczuciach ehhhhhhhhh:mad: