Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda76 obawiam sie ,ze mi sie nie uda dokonac tego wyczynu :cool3:w sumie w malym mieszkanku mielismy tylko tego wielkoluda Kaplsa 90kg ,zrzede Barrego i fretke z ADHD :eviltong:.ale jedno ci powiem ,ze Franek i tak je bije na glowe :placz:;).OOOOOOOO grzywacza smieszne sa no to cioteczko wszystko przed toba jeszcze :evil_lol:a byl ostatnio w lodzi do adopcji chyba cioteczka Katya go miala :cool3:.

Dinka juz kiedys ktos pisal ,ze franek to jak zajac wiec kto wie moze jednak cos tam z niego ma :evil_lol:

ewelinka_m oooooooo tak Franio uwielbia ogladac filmy a szczegolnie filmy akcji i takie ze zwierzakami oooooooooo i horrory tez .Szkoda tylko ,ze zawsze nam zaslania :cool3:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']

Dinka juz kiedys ktos pisal ,ze franek to jak zajac wiec kto wie moze jednak cos tam z niego ma :evil_lol:

Napewno jest to meszanka <mysli> szczurka ( :evil_lol: ) Krolika ( :grins: )
i moze troszke z psa.. Ale tylko troszke

Posted

[quote name='Dinka']Napewno jest to meszanka <mysli> szczurka ( :evil_lol: ) Krolika ( :grins: )
i moze troszke z psa.. Ale tylko troszke

tak ja mysle ,ze procentowo to z psa ma najmniej ;)zapomnialas o kocie Frankowi sie wydaje ,ze to jego wielka rodzina :razz:

oooooooo a prosze tak Franio zawsze ze mna spi jak nie ma pancia bo pancio nie pozwala :mad:

Posted

:haha: :grins: Jaka pancia ... xD
Nie dobry pan skoro nie pozwala:mad::mad: :evil_lol:Moze pancio bedzie spal na podlodze:razz::razz: :megagrin:
Z kota? No nie wiem.. moze te uszy:razz:

Posted

A co to w ogóle znaczy, ze pańcio nie pozwala?! :crazyeye: A co pańcio ma tu do gadania? Jak pańciowi źle w trójkącie, Franek z pewnością odstąpi mu swoją wypasioną budę :evil_lol:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']ruda76 obawiam sie ,ze mi sie nie uda dokonac tego wyczynu :cool3:w sumie w malym mieszkanku mielismy tylko tego wielkoluda Kaplsa 90kg ,zrzede Barrego i fretke z ADHD :eviltong:.ale jedno ci powiem ,ze Franek i tak je bije na glowe :placz:;).OOOOOOOO grzywacza smieszne sa no to cioteczko wszystko przed toba jeszcze :evil_lol:a byl ostatnio w lodzi do adopcji chyba cioteczka Katya go miala :cool3:.

tak ja wiem, ze był do adopcjii na dodatek znaleziony blisko mojej pracy:cool3:ale ja choruję na łysego :loveu:Poza tym muszę miec go od szczeniaka aby moje mięsniaki wiedziały, ze nie mogą robic mu krzywdy:cool3:Wprowadzenie dorosłego psa takiej postury do mojego stada to zbyt duze ryzyko:shake:
A włochatego grzywacza mam u rodziców ale wolę osobiscie łyse:loveu:

Posted

cioteczki no okropny ten pancio nie pozwal i juz :mad:a malo tego wiecie co panowie zaczynaja ze soba rywalizowac :eviltong:eheh ooooooooooo dobry pomysl i tak Franio nie chce spac w swojej budce:cool3:

ruda a ja myslalam ,ze je sie goli lub nie :oops:

Posted

witam cioteczki oraz cioteczke Martinee ,ktora nas odwiedzila :cool3:

mam dla was nowine Z frania zrobil sie szczerbolek:evil_lol: wczoraj patrze a Franio zgubil wszystkie zabki na dole kotre sa pomiedzy kielkami :eviltong:wyglada to komicznie:evil_lol:

a jak rywalizuja sa strasznie o siebie zazdrosni Franio jak tylko usiade kolo chlopaka to nagle dziwnym trafem musi isc sie zlatiwc choc np przed chwila byl w ogordzie i robil siku a moj chlopak dostaje bialej goraczki bo Franek robi wszystko aby mnie od niego odciagnac :evil_lol:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
a jak rywalizuja sa strasznie o siebie zazdrosni Franio jak tylko usiade kolo chlopaka to nagle dziwnym trafem musi isc sie zlatiwc choc np przed chwila byl w ogordzie i robil siku a moj chlopak dostaje bialej goraczki bo Franek robi wszystko aby mnie od niego odciagnac :evil_lol:

Matkooo, to już prawie jak w greckiej tragedii :evil_lol:

Tak, tak, chcemy zdjęcia scerbulca

Posted

Dinka napisał(a):
Czekamy :grins:

wiec tak zrobic mu fotki tych zebolow a wlasciwie miejsc po nich to graniczy z cudem jakims .z setki fotek chyba dwie sa w miare wyrazne on tak sie wyrywa ,ze nie moge mu ladnej zrobic :placz:

Posted

Dinka napisał(a):
Halo? Cioteczki co tak zamilkłyście?:mad::mad: Aaliyah czekamy na zdjęcia...

bo sie wstydzimy wstawic bo sa strasznie niewyrazne niestety ale nie udalo nam sie zrobic ladnych fotek bo sie ktos mocno wierci :diabloti:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
bo sie wstydzimy wstawic bo sa strasznie niewyrazne niestety ale nie udalo nam sie zrobic ladnych fotek bo sie ktos mocno wierci :diabloti:

nie wstydzić się :diabloti: tylko wklejać te fotki :loveu:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
nie wstydzić się :diabloti: tylko wklejać te fotki :loveu:

ok ale ostrzegam na nich prawie nic nie widac :oops: za bardzo sei miotlam

aaaaaaaaaaaaale najpierw jedna fotka dla cioteczki Dinkia bo chciala zobaczyc umorusanego Frania(u nas pada od kilku dni:placz:)

na zywo wygladalo to jeszcze straszniej :eviltong:

franio zgubil wszystkie zabki z przodu znajdujace sie pomiedzy klami na gorze i dole i caly czas wypadal mu jezyczek (nawet przez sen):grin:

mroczna strona Franka :eviltong: