Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotka- gdzie ty sie włóczyłaś? Bo na dogo Cie nie widziałam:mad::mad: A zdjęć nie można zrobić? :razz: Jak Franecek? wymiziaj go porządnie od emnie :D
:***

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dinka juz wrocilismy na dogo bedziemy nadrabiac straty;)
To ja postaram sie wstawic jakies filmiki :roll:tylko jak juz wstawie te filmiki na youtube to jak sie wstawia je na forum ???tak samo jak zdjecia???

Posted

słooodki filmik :loveu: terier Ci rośnie :loveu:

bzik oglądał z zainteresowaniem, nawet chciał zabrać franiowi piłeczkę ale mu nie wyszło jakoś :lol: i bardzo się dziwił, ze franek jest w jednym miejscu a jak szczeka to dzwięk się wydobywa z innego. jaki ten swiat ciekawy ;)

Posted

to zaczynamy niestety mam kilka filmikow ale nie moge ich wgrac na youtube a szkoda:placz:

najpierw pojechalismy do rezerwatu zobaczyc dzikie konie :loveu:w New Forest
troche nie trafilismy z pogodom bylo strasznie podmoklo tak ,ze Franio po 15 minutach wygladal jak czarny terier szkocki :wallbash:

przedzieralismy sie przez krzaczory i mokradelka :roll:

My umazani po kolana w blocie ''lekko'' zalamani :stormy-sad:Franek tradycyjnie wniebowziety ,ze moze bezkarnie sie umazac cuchnacym blockiem :sweetCyb:

gdy mialam juz udusic :snipersm: mojego chlopaka za to wycieczke zobaczylismy ...

a ten z ta slomka wygladal jak Kowboj

c.d.n

Posted

[quote name='Dinka']:loveu::loveu::loveu: Heh... Ale to nie czanr Franek <foch>

cioteczko bo ja przez to wszystko mu nie zrobilam tej fotki jak sie tak upapral :oops:

a to jednaj z wielu min Frania jak chce na nas wymusic wpusczenie go na wyrko:loveu: