Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dinka napisał(a):
Prosze... :evil_lol::evil_lol: Oczywiscie nie polyka ich, ale zuje:eviltong: A potem jakos wypadaja, a pileczka zostaje lysa :D

hmmmmmmmmm..jednym slwem urczy psiak..:loveu:no to jednym slowem wszystko jeszcze przed Frankiem :cool3:

Posted

Dinka napisał(a):
:evil_lol: Ona jest kochanAAAAA ! A jak sie ma dzis Franio? :evil_lol:

franio to dzis wychodzi z siebie juz mi sil brakuje postaram sie w srode wstawic jakies nowe fotki bo nawet glowy nie mam dzis :))

a kiedy rusza wasza galeria??

Posted

Dinka napisał(a):
No nie wiem... Narazie nie chce... Kiedyś ...
Franek i tak zawsze jest slodki... :diabloti:

oooooo tak on jest slodki ale jak spi :evil_lol:cioteczkoooooooo a cioteczka obiecala nam ta galerie i co:cool3:???

Posted

[quote name='Dinka']:evil_lol:kiedys bedzie, ale narazie tata nie chce sie zgodzić ;( Jakos namowie :D

uwaga uwaga to do Pana taty bardzo ladnie prosimy o pozowlenie :lol:

a my dzis z Franiem mielismy maly pozar ale to z winy Franka bo musi co 5 minut isc do ogrodu a sam nie pojdzie *******a jedna :evil_lol:

troszke nam sie baklazanki za mocno przyrumienily na patelce i wlaczyl sie alarm antypozarowy :eviltong:obudzilismy chyba cala okolice :oops:lacznie z ludzmi w naszym domu . Alarm wyl jakies 15 minut a ja nie moglam tego cholerstwa wylaczyc trzeba bylo pootwierac okna i drzwi zeby kleby dymu ulecialy :mad:.Franio byl z siebie dumny a biedna pancia nie miala sniadanka :icon_roc:

Posted

Cioteczko schudniesz:D :cool3::cool3: Alarm-dobre... Jutro poprosze tatę, żeby sie zgodzil, bo to tylko zdjecia Diny :D Ona taka marna jest:oops: ... Dzisiaj byla na spacerze (dlugim, a nie tylko do ogrodka) i przez 3/4 drogi musialam ja niesc... :mad::mad:

Posted

Tak :( Dzisiaj zymiotowala ( chyba, albo zrobila...) W kazdym razie z krwią(chyba, albo to tak wygladalo) Mam nadzieje, ze to po lekararstwie, bo jak nie to ... :placz::placz::placz:

Posted

Hej! Ślicznego masz szkraba. :loveu: Z zaciekawieniem przeleciałam na szybko całą galerię. Bo west to moja druga ulubiona rasa :D Może w przyszłości........

Posted

Dinko idz z nia do weta bo moj Kapsel tez tak mial myslelismy ze sie zatrul okazalo sie ,ze mial zawal :placz:bidulka trzymam kciuki za was:))

Justys95 witaj cieszymy sie ,ze do nas weszlas ..ojjjjjjjjjjj westie to kochane pieski ale i niezwykle rozbrykane:evil_lol:

Posted

Dinka napisał(a):
Nie trzeba było:) isc do weta... Poprawilo jej sie już:) A gdzie zdjęcia? :mad::mad:

ciesze sie ,ze to tylko falszywy alarm byl :))

fotki chyba dzis mi sie uda wstawic bo cos nie moge zciagnac ich na komputer :angryy:

Posted

Dinka napisał(a):
:mad::mad::mad: Teraz Dinka tak chrapie na moim łóżku aż miło sie robi :);) A jak Franencia?

no a Franeczek ''kochany '' zrobil mi dzis piekny prezent w postaci ogromnej kaluzy na moim wyrku :stormy-sad: