Aaliyah1981 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Bzikowa napisał(a):No to masz problem, musisz mu catering z jakiejs dobrej francuskiej knajpy załatwić :eviltong: no tak w glowie sie poprzewracalo franiowe jedzonko juz mu nie smakuje:placz: Quote
Dinka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Aaliyah nie martw się... Zacznie jesc wszysciutko i zobaczysz:razz: ... Figa mojej babci lubi włosy z pileczki do tenisa :D Quote
Aaliyah1981 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Dinka napisał(a):Aaliyah nie martw się... Zacznie jesc wszysciutko i zobaczysz:razz: ... Figa mojej babci lubi włosy z pileczki do tenisa :D :roflt:cioteczko to mnie pocieszylas :eviltong: Quote
Dinka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Prosze... :evil_lol::evil_lol: Oczywiscie nie polyka ich, ale zuje:eviltong: A potem jakos wypadaja, a pileczka zostaje lysa :D Quote
Aaliyah1981 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Dinka napisał(a):Prosze... :evil_lol::evil_lol: Oczywiscie nie polyka ich, ale zuje:eviltong: A potem jakos wypadaja, a pileczka zostaje lysa :D hmmmmmmmmm..jednym slwem urczy psiak..:loveu:no to jednym slowem wszystko jeszcze przed Frankiem :cool3: Quote
Dinka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :evil_lol: Ona jest kochanAAAAA ! A jak sie ma dzis Franio? :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Dinka napisał(a)::evil_lol: Ona jest kochanAAAAA ! A jak sie ma dzis Franio? :evil_lol: franio to dzis wychodzi z siebie juz mi sil brakuje postaram sie w srode wstawic jakies nowe fotki bo nawet glowy nie mam dzis :)) a kiedy rusza wasza galeria?? Quote
Dinka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No nie wiem... Narazie nie chce... Kiedyś ... Franek i tak zawsze jest slodki... :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Dinka napisał(a):No nie wiem... Narazie nie chce... Kiedyś ... Franek i tak zawsze jest slodki... :diabloti: oooooo tak on jest slodki ale jak spi :evil_lol:cioteczkoooooooo a cioteczka obiecala nam ta galerie i co:cool3:??? Quote
Dinka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :evil_lol:kiedys bedzie, ale narazie tata nie chce sie zgodzić ;( Jakos namowie :D Quote
Aaliyah1981 Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Dinka']:evil_lol:kiedys bedzie, ale narazie tata nie chce sie zgodzić ;( Jakos namowie :D uwaga uwaga to do Pana taty bardzo ladnie prosimy o pozowlenie :lol: a my dzis z Franiem mielismy maly pozar ale to z winy Franka bo musi co 5 minut isc do ogrodu a sam nie pojdzie *******a jedna :evil_lol: troszke nam sie baklazanki za mocno przyrumienily na patelce i wlaczyl sie alarm antypozarowy :eviltong:obudzilismy chyba cala okolice :oops:lacznie z ludzmi w naszym domu . Alarm wyl jakies 15 minut a ja nie moglam tego cholerstwa wylaczyc trzeba bylo pootwierac okna i drzwi zeby kleby dymu ulecialy :mad:.Franio byl z siebie dumny a biedna pancia nie miala sniadanka :icon_roc: Quote
Dinka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Cioteczko schudniesz:D :cool3::cool3: Alarm-dobre... Jutro poprosze tatę, żeby sie zgodzil, bo to tylko zdjecia Diny :D Ona taka marna jest:oops: ... Dzisiaj byla na spacerze (dlugim, a nie tylko do ogrodka) i przez 3/4 drogi musialam ja niesc... :mad::mad: Quote
Aaliyah1981 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 witamy witamy :) Dinka a co stalo suncia jest chora:roll:??? Quote
Dinka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Tak :( Dzisiaj zymiotowala ( chyba, albo zrobila...) W kazdym razie z krwią(chyba, albo to tak wygladalo) Mam nadzieje, ze to po lekararstwie, bo jak nie to ... :placz::placz::placz: Quote
Bewarka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Hej! Ślicznego masz szkraba. :loveu: Z zaciekawieniem przeleciałam na szybko całą galerię. Bo west to moja druga ulubiona rasa :D Może w przyszłości........ Quote
Aaliyah1981 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Dinko idz z nia do weta bo moj Kapsel tez tak mial myslelismy ze sie zatrul okazalo sie ,ze mial zawal :placz:bidulka trzymam kciuki za was:)) Justys95 witaj cieszymy sie ,ze do nas weszlas ..ojjjjjjjjjjj westie to kochane pieski ale i niezwykle rozbrykane:evil_lol: Quote
Dinka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nie trzeba było:) isc do weta... Poprawilo jej sie już:) A gdzie zdjęcia? :mad::mad: Quote
Aaliyah1981 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Dinka napisał(a):Nie trzeba było:) isc do weta... Poprawilo jej sie już:) A gdzie zdjęcia? :mad::mad: ciesze sie ,ze to tylko falszywy alarm byl :)) fotki chyba dzis mi sie uda wstawic bo cos nie moge zciagnac ich na komputer :angryy: Quote
Dinka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :mad::mad::mad: Teraz Dinka tak chrapie na moim łóżku aż miło sie robi :);) A jak Franencia? Quote
Aaliyah1981 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Dinka napisał(a)::mad::mad::mad: Teraz Dinka tak chrapie na moim łóżku aż miło sie robi :);) A jak Franencia? no a Franeczek ''kochany '' zrobil mi dzis piekny prezent w postaci ogromnej kaluzy na moim wyrku :stormy-sad: Quote
Bzikowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 O nie, to skandal zwyczajny!!! Wracam po tygodniowej nieobecności a u Franiutka co? Pusto, żadnych nowych zdjęć. Phi! :watpliwy: Quote
Dinka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Bzikowa- jaka pora:D Wlasnie:mad::mad::mad: Cioteczko Aaliyah :mad::mad: Quote
Aaliyah1981 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 no tak to mamy przekichane u cioteczek :evil_lol: tylko ,ze my nie mamy co wstawiac :oops: chyba ,ze wstawie kila filmikow tylko nie wiem jak to sie robi :roll: Quote
Recommended Posts