Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na przedostatnim zdjęciu przez chwilę myślałam, że Franio siusia :crazyeye:aż się zdziwiłam, bo to chłopak... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dinka, moje szczeniaki płci brzydkiej do pewnego momentu sikały jak panienki :eviltong: Dumne podnoszenie łapy przychodzi z wiekiem.. ;)
Ciotka - co do Franka... i tak Ci nigdy nie wybaczę zdradzenia collie dla westa.. bleeeee... ;)

Posted

Modliszka... Nie widać? Królikos pospolitos.. Tylko citoka Aaliyah nie chce się przeznać, że ma królasa zamiast Westa... :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gajax -musisz kiedyś wybaczyć biednej ciotce Aaliyah, albo przekonać ją do drugiego psa tym razem collie

Posted

Modliszka haha no fakt zachowuje sie jak krolik i nawet uszy ma coraz bardziej podobne do krolika:cool3:no dobra przyznaje sie to jest krolik tylko ucharakteryzowany na westie:lol:

mowiecie na 2-giego psa collie hmmmmmmmm:pno nie wiem nie wiem Gajax a ty mials mi Niko wyslac i co??ani slychu ani widu do tej pory:eviltong:

Dinka dla ciebie wstawie pare fotek Frania jak siusia:cool3:

Franek wypatrzyl jakiegos duzego psa

kuku gdzie jest Franio???

ciekawe czy zgadniecie co Franio robi ???;P

latajacy Franio

pchal szachrajka

Posted

zurdo napisał(a):
A czy tytuł Stryjecznej Prababki jest już zarezerwowany? Jeśli nie, to ja poproszę :p
Franek jest piękny, niby małolat a już ma to Coś :lol:

oj kogo ja widze :sweetCyb:cioteczko jeszcze nikt nie zarezerwowal :cool3:oglaszam cioteczke Zurdo Stryjeczna Prababcia :lol:

Posted

cioteczko Aaliyah - Dziękuję za takie zdjęcia:p ...
Zabójcza mordka Frania, siusia jak dziewczynka:eviltong::eviltong:
Fajne zdjęcia... ile on ma? :evil_lol:

Posted

[quote name='modliszka84']Ojej jaki ten królik jest słodki :loveu:

Ps. A wiesz że Twoja ulubienica kaukazka dzisiaj pojechała do wspaniałego domku :cool3: ?

Ta co mi wysylalas foteczki???bardzo sie ciesze :multi:tak bardzo zal mi jej bylo :shake:.Niech jej bedzie najcudowniej w nowym domku.A gdzie pojechala???

wieczorkiem wstawie foteczki z frankowego agility ;)zapraszamyt do odwiedzin wszystkie cioteczki :cool3:

Posted

Franio ma juz hmmmmmmmm..niech pomysle 11 tygodniu chyba juz :roll:urodzil sie 15 listopada 2007 roku ..ten czas tak leci ,ze mi sie juz wszystko kreci..

A Franek wlasnie bawi sie z kotka w ogrodzie :crazyeye:tzn Franek sie bawi bo kota go olewa:cool3:.Ale jak tylko Franio za bardzo staje sie natarczywy to kotka go

Wlasnie nabilam Franiowi guza pilka -matko jestem wyrodna pani ;p

Posted

[quote name='Aaliyah1981']Ta co mi wysylalas foteczki???bardzo sie ciesze :multi:tak bardzo zal mi jej bylo :shake:.Niech jej bedzie najcudowniej w nowym domku.A gdzie pojechala???

wieczorkiem wstawie foteczki z frankowego agility ;)zapraszamyt do odwiedzin wszystkie cioteczki :cool3:

taak to ta sama. Pojechała niedaleko, bo do Kolumny pod Pabianicami ;)

Posted

modliszka84 napisał(a):
taak to ta sama. Pojechała niedaleko, bo do Kolumny pod Pabianicami ;)

bomba suni sie nalezalo ..pamietam jak nam stracha napedzila gdy powiedzieli Ci ,ze odeszla:placz:ciesze sie ,ze ma swoj nowy dom:loveu:

Posted

witam cioteczki

ewelinka_m ciesze sie ,ze podobaja sie foteczki :pi zaraz wstawimy cosik :razz:
Bzikowa chcialam wam humorek poprawic :evil_lol:Nie no narazie to byl zart z tym Agility , ale Franio tak sie zapatrzyl na zawodnika Bezika ,ze ...oto efekt
ps tylko prosze sie nie msiac z ciotki aaliyah bo sama sie niezle naskakala:eviltong:i ja juz nie wiem kto to agility uprawia ja czy Franio:-o

rozgrzewka ;)

Prezentacja -zawodnicy Franek & ciotka Aaliyah ;)

nasza niezwykle skomplikowana przeszkoda :eviltong:

Uwaga pierwszy skok Frania:sweetCyb:

i zaraz po (nie udalo nam sie uwiecznic tego ''niesamowitego'' wyczynu ;))

hyc

Musze wam sie przyznac ,ze ja skakalam razem
z Franiem (matko co mi przyszlo robic na starosc :eviltong:)

Na fotce zalapala sie moja noga :roflt:

co za technika :evil_lol:

z tego foto sie usmialam , Franio pedzil na zlamanie karku a ja wyszlam jakbym stala na jednej nodze -a to byl skok :roflt:

i znowu hop :multi:ciotce aaliyah pomalu wysiada kondycha a Franek dopiero sie rozkreca :eviltong:

relaxxxxx Frania ciotka aaliyah poza kadrem walczy z palpitacja serca :eviltong: