Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak... Jak nazywasz mnie cioteczką czuję się starsza... A chce się czuć starsza... ;) Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ojjjjjjjjjjjjjj to ja chce byc mlodsza ale jak tu sie odmlodzic ;) jutro wstawie reszte foteczek bo za duzo ich jest tak na raz :cool3: Quote
Dinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dawaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekamy... :mad: Quote
zurdo Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A czy tytuł Stryjecznej Prababki jest już zarezerwowany? Jeśli nie, to ja poproszę :p Franek jest piękny, niby małolat a już ma to Coś :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 ok wstawiamy dalej :cool3: pedze ...kocham te jego krotkie lapki:eviltong: biegne do ciebie :Dog_run: mowilam ,ze uszy sa za duze nie zmiescily sie w kadrze :eviltong: zamyslony http://img207.imageshack.us/img207/4944/franio20gy7.png obserwuje http://img142.imageshack.us/img142/8027/franio21bo5.png C.D zaraz :cool3: Quote
Dinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Śliczneeeeee!!! Franio - te uszy ma bezbłędne ... Proszę go cioteczko wycałować od emnie:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Franio juz wymiziany :cool3: ciag dalszy fotek ... Prawie jak Pointer ;) uwaga chowac sie grozny Franek biegnie :cool3: hyc hyc hyc hyc 2 Quote
Dinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na przedostatnim zdjęciu przez chwilę myślałam, że Franio siusia :crazyeye:aż się zdziwiłam, bo to chłopak... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gajax Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dinka, moje szczeniaki płci brzydkiej do pewnego momentu sikały jak panienki :eviltong: Dumne podnoszenie łapy przychodzi z wiekiem.. ;) Ciotka - co do Franka... i tak Ci nigdy nie wybaczę zdradzenia collie dla westa.. bleeeee... ;) Quote
modliszka84 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ciotka, Ty sobie kupiłaś westa czy królika mini :evil_lol: ? Quote
Dinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Modliszka... Nie widać? Królikos pospolitos.. Tylko citoka Aaliyah nie chce się przeznać, że ma królasa zamiast Westa... :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gajax -musisz kiedyś wybaczyć biednej ciotce Aaliyah, albo przekonać ją do drugiego psa tym razem collie Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Modliszka haha no fakt zachowuje sie jak krolik i nawet uszy ma coraz bardziej podobne do krolika:cool3:no dobra przyznaje sie to jest krolik tylko ucharakteryzowany na westie:lol: mowiecie na 2-giego psa collie hmmmmmmmm:pno nie wiem nie wiem Gajax a ty mials mi Niko wyslac i co??ani slychu ani widu do tej pory:eviltong: Dinka dla ciebie wstawie pare fotek Frania jak siusia:cool3: Franek wypatrzyl jakiegos duzego psa kuku gdzie jest Franio??? ciekawe czy zgadniecie co Franio robi ???;P latajacy Franio pchal szachrajka Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 a ja umiem tak zrobic :cool3:potrafisz tak ??? a teraz 3 fotki z dedykacja dla cioteczki Dinki :cool3: chwila skupienia Franio robi siusiu;) teraz dla wszystkich cioteczek usmiech Frania :lol: stupeczki :loveu: http://img520.imageshack.us/img520/6710/stupeczkips1.png tropimy zwierza http://img520.imageshack.us/img520/305/tropcz2.png Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 zurdo napisał(a):A czy tytuł Stryjecznej Prababki jest już zarezerwowany? Jeśli nie, to ja poproszę :p Franek jest piękny, niby małolat a już ma to Coś :lol: oj kogo ja widze :sweetCyb:cioteczko jeszcze nikt nie zarezerwowal :cool3:oglaszam cioteczke Zurdo Stryjeczna Prababcia :lol: Quote
modliszka84 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ojej jaki ten królik jest słodki :loveu: Ps. A wiesz że Twoja ulubienica kaukazka dzisiaj pojechała do wspaniałego domku :cool3: ? Quote
Dinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 cioteczko Aaliyah - Dziękuję za takie zdjęcia:p ... Zabójcza mordka Frania, siusia jak dziewczynka:eviltong::eviltong: Fajne zdjęcia... ile on ma? :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='modliszka84']Ojej jaki ten królik jest słodki :loveu: Ps. A wiesz że Twoja ulubienica kaukazka dzisiaj pojechała do wspaniałego domku :cool3: ? Ta co mi wysylalas foteczki???bardzo sie ciesze :multi:tak bardzo zal mi jej bylo :shake:.Niech jej bedzie najcudowniej w nowym domku.A gdzie pojechala??? wieczorkiem wstawie foteczki z frankowego agility ;)zapraszamyt do odwiedzin wszystkie cioteczki :cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Franio ma juz hmmmmmmmm..niech pomysle 11 tygodniu chyba juz :roll:urodzil sie 15 listopada 2007 roku ..ten czas tak leci ,ze mi sie juz wszystko kreci.. A Franek wlasnie bawi sie z kotka w ogrodzie :crazyeye:tzn Franek sie bawi bo kota go olewa:cool3:.Ale jak tylko Franio za bardzo staje sie natarczywy to kotka go Wlasnie nabilam Franiowi guza pilka -matko jestem wyrodna pani ;p Quote
modliszka84 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Aaliyah1981']Ta co mi wysylalas foteczki???bardzo sie ciesze :multi:tak bardzo zal mi jej bylo :shake:.Niech jej bedzie najcudowniej w nowym domku.A gdzie pojechala??? wieczorkiem wstawie foteczki z frankowego agility ;)zapraszamyt do odwiedzin wszystkie cioteczki :cool3: taak to ta sama. Pojechała niedaleko, bo do Kolumny pod Pabianicami ;) Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 modliszka84 napisał(a):taak to ta sama. Pojechała niedaleko, bo do Kolumny pod Pabianicami ;) bomba suni sie nalezalo ..pamietam jak nam stracha napedzila gdy powiedzieli Ci ,ze odeszla:placz:ciesze sie ,ze ma swoj nowy dom:loveu: Quote
ewelinka_m Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Melduje, że wszystkie fotki obejrzałam :cool3: Franio jest prze śliczny :loveu::loveu: czekam na fotki z agillity :eviltong: Quote
Bzikowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 O matuluuuu ile fot tutaj! Jakie on ma uszy :loveu: Agility? :loveu: A w jakimś klubie/szkółce czy tak podwórkowo? ;) pzdr :loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 witam cioteczki ewelinka_m ciesze sie ,ze podobaja sie foteczki :pi zaraz wstawimy cosik :razz: Bzikowa chcialam wam humorek poprawic :evil_lol:Nie no narazie to byl zart z tym Agility , ale Franio tak sie zapatrzyl na zawodnika Bezika ,ze ...oto efekt ps tylko prosze sie nie msiac z ciotki aaliyah bo sama sie niezle naskakala:eviltong:i ja juz nie wiem kto to agility uprawia ja czy Franio:-o rozgrzewka ;) Prezentacja -zawodnicy Franek & ciotka Aaliyah ;) nasza niezwykle skomplikowana przeszkoda :eviltong: Uwaga pierwszy skok Frania:sweetCyb: i zaraz po (nie udalo nam sie uwiecznic tego ''niesamowitego'' wyczynu ;)) hyc Musze wam sie przyznac ,ze ja skakalam razem z Franiem (matko co mi przyszlo robic na starosc :eviltong:) Na fotce zalapala sie moja noga :roflt: co za technika :evil_lol: z tego foto sie usmialam , Franio pedzil na zlamanie karku a ja wyszlam jakbym stala na jednej nodze -a to byl skok :roflt: i znowu hop :multi:ciotce aaliyah pomalu wysiada kondycha a Franek dopiero sie rozkreca :eviltong: relaxxxxx Frania ciotka aaliyah poza kadrem walczy z palpitacja serca :eviltong: Quote
Waxy Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dokładnie o matulu ile zdjęć, cudownych do tego :loveu: Maluch pięknie skacze! macie fajne tereny :loveu: Quote
Recommended Posts