Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 871
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinka_m']stoją uszka :multi:

oj tak uszka stoja juz od paru dni:cool3:.franio dzis sie bawil z kotem :crazyeye:tzn kotka nie byla zbytnio zachwycona co raz traktowala Franka lapa ku jego wielkiej uciesze :multi:smiesznie to wygladalo bo zataczal wokol niej wielkie kola :evil_lol:

Dzis Franio dostal prezent pluszowego kolege;)

C.D.N

Posted

Aaliyah- Dinka nie jest cudem świata, ale galerie musże założyć, ponieważ jestem na dogo już jakiś czas i miło tu.... To już tylko kwestia czasu:evil_lol:
Usza stoją- Gratuluję, pewni jutro opadną:diabloti: nie martw się jka opadną, bo to tylko dodaje mu uroku... I tak jest sweet:multi::razz:

Posted

Dinka
wiesz co najwazniejsze ,ze dla ciebie jest najukochanszym psiakiem :loveu:a ja naprawde chcetnie zobacze foteczki i bede odwiedzac galerie:pi pamietaj nie ma nieladnych psiakow kazdy jest sliczny :loveu:

A ja mam dla was nowine Franio bawi sie z kotem :-ozatacza wokol nej kola zacheca do zabawy ..kotka nie jest zachwycona czasami go pacnie lapa ale Franek traktuje to jaka swietna zabawe:eviltong:...I wczoraj bylismy na pierwszym spacerku i Franek chodzi na smyczy :crazyeye:.

Franio i bedny pluszaczek :placz:

anioleczek :evil_lol:

Posted

Zabójczy:evil_lol: Dla mnie Dina jest najpiękniejsza na świecie... Nie wyobrażam sobie, że może jej kiedyś zabraknąć, ale wiem, że to może nastąpić za niedługo:placz: ... A jak franek dzisiaj? Świetne jest to zdjęcie z Franek, który ma aurelolkę... :evil_lol:

Posted

Dinka wlasnie najgorsze jest jak czlowiek musi sie pozegnac ze swoim ukochanym psem wiem cos o tym :-(dokladnie rok temu odszedl moj najukochanszy pies Kapsel do tej pory nie moge przestac tesknic za nim :placz:a pol roku przed nim Barry nasz owczarek collie..i 4 miesiace temu fretka Fredzio jakies fatum nas przesladuje .ale nie myslmy o tym bo smutno sie odrazu robi :shake:

a my wlasnie szykujemy sie na spacer do parku to postaram sie zrobic jakies fotki ..bo Franio zaraz mi rozniesie pokoj:crazyeye:

a ja dzis odkrylam ,ze franio uwielbia banany i melony :crazyeye:

Posted

ooooooooooooooo cioteczka Modliszka:sweetCyb: witamy ciesze sie ,ze udalo ci sie do nas wpasc ..kurcze zly mam podpis :roll:ja nigdy nie umialam zrobic tego przekierowania :hmmmm:

Dinka juz wstawiam foteczki tylko musze je pozmniejszac (ehhhhhhh zawsze z tym kupe roboty )

Posted

Gajax napisał(a):
Ciotka, co on ma na sobie?! :crazyeye:
I dlaczego to coś jest różowe?! :razz:

o rany ciotka gajax do nas zawitala ty sie cioteczko nie czepiaj bo to ostatni krzyk mody tutaj :eviltong:

matko zakopalam sie w fotkach nadal zmniejszam :cool3:

Posted

ufffffffffffffffff cioteczki juz wstawiam pierwsze fotki strasznie duzo ich jest i ciezko nam je pozmniejszac :oops:

Ewciu dziekuje za podpisika tylko mam skopiowac obrazek czy jego adres???

Dinko juz wstawiamy foteczki

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):

Ewciu dziekuje za podpisika tylko mam skopiowac obrazek czy jego adres???

musicie skopiować cały obrazeczek ;)
czyli zaznaczyć sobie myszką cały (tak jak np.tekst się kopiuje)
nacisnąć drugi przycisk myszki, kopiuj potem otworzyć stronkę z edytuj podpis i wklej :evil_lol:

Posted

Tak Franio dostal szkocika;)

Tak jak wam pisalam Franio nas zaskoczyl bo chetnie chodzi na smyczy a zaczelismy dopiero wczoraj :crazyeye:

Franio a gdzie twoje oczy:crazyeye:??????

pies tropiacy :eviltong:

ide zmniejszyc kolejne

Posted

:multi:działa podpisiki :)

cioteczko jakie śmiać się wreszcie możemy poznać Frankową panią
i stwierdzić,że jest równie ładna :loveu:
i nie ma czego się wstydzić

swoją drogą fajne drzewa tam macie :cool1:
Franuś mądry psiak na smyczy pięknie chodzi a i uszka ciągle widzę stoją

Posted

Cioteczko -Aaliyah jak możesz się wstydzić siebie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: Fajne drzewo- Fajne porównanie ?: Franio i drzewo... :diabloti:

Posted

ewelinka_m

cioteczko dziekuje za podpisik :sweetCyb:teraz to dziala bez zarzutu :cool3:.
Cioteczki dobrze ,ze mam cyfrowy aparat bo jakby byl zwykly to by klisza nie wytrzymala :eviltong:uwierz mi na slowo ;)

ojjjjjjjjjjj to prawda zielen tutaj jest niesamowita jeszcze trzeba troszke poczekac ale niebawem zakwitna drzewa rododendrony juz sie nie moge doczekac czegos takiego sie u nas nie zobaczy a szkoda :roll:jak tylko zakwitna to wstawie fotki:cool3:.Tak uszka Frania narazie stoja ladnie mam nadzieje ,ze juz nie klapna:razz:

Posted

No widzisz? Każdy jest ładny, a zwłaszcza Franioch;.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaliyah- czy ja nie jestem za młoda na cioteczkę? :cool3::cool3:

Posted

Dinka napisał(a):
No widzisz? Każdy jest ładny, a zwłaszcza Franioch;.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaliyah- czy ja nie jestem za młoda na cioteczkę? :cool3::cool3:

hmmmmmmmmmm..no czy ja wiem ;)ale Franio jest mlodszy to dla niego mozesz byc :lol: