Aaliyah1981 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='ewelinka_m']stoją uszka :multi: oj tak uszka stoja juz od paru dni:cool3:.franio dzis sie bawil z kotem :crazyeye:tzn kotka nie byla zbytnio zachwycona co raz traktowala Franka lapa ku jego wielkiej uciesze :multi:smiesznie to wygladalo bo zataczal wokol niej wielkie kola :evil_lol: Dzis Franio dostal prezent pluszowego kolege;) C.D.N Quote
Dinka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Aaliyah- Dinka nie jest cudem świata, ale galerie musże założyć, ponieważ jestem na dogo już jakiś czas i miło tu.... To już tylko kwestia czasu:evil_lol: Usza stoją- Gratuluję, pewni jutro opadną:diabloti: nie martw się jka opadną, bo to tylko dodaje mu uroku... I tak jest sweet:multi::razz: Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dinka wiesz co najwazniejsze ,ze dla ciebie jest najukochanszym psiakiem :loveu:a ja naprawde chcetnie zobacze foteczki i bede odwiedzac galerie:pi pamietaj nie ma nieladnych psiakow kazdy jest sliczny :loveu: A ja mam dla was nowine Franio bawi sie z kotem :-ozatacza wokol nej kola zacheca do zabawy ..kotka nie jest zachwycona czasami go pacnie lapa ale Franek traktuje to jaka swietna zabawe:eviltong:...I wczoraj bylismy na pierwszym spacerku i Franek chodzi na smyczy :crazyeye:. Franio i bedny pluszaczek :placz: anioleczek :evil_lol: Quote
Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zabójczy:evil_lol: Dla mnie Dina jest najpiękniejsza na świecie... Nie wyobrażam sobie, że może jej kiedyś zabraknąć, ale wiem, że to może nastąpić za niedługo:placz: ... A jak franek dzisiaj? Świetne jest to zdjęcie z Franek, który ma aurelolkę... :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dinka wlasnie najgorsze jest jak czlowiek musi sie pozegnac ze swoim ukochanym psem wiem cos o tym :-(dokladnie rok temu odszedl moj najukochanszy pies Kapsel do tej pory nie moge przestac tesknic za nim :placz:a pol roku przed nim Barry nasz owczarek collie..i 4 miesiace temu fretka Fredzio jakies fatum nas przesladuje .ale nie myslmy o tym bo smutno sie odrazu robi :shake: a my wlasnie szykujemy sie na spacer do parku to postaram sie zrobic jakies fotki ..bo Franio zaraz mi rozniesie pokoj:crazyeye: a ja dzis odkrylam ,ze franio uwielbia banany i melony :crazyeye: Quote
modliszka84 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 no wreszcie Was znalazłam :cool3:...bo masz ciotka zły link w podpisie :mad: Franio jest boski :loveu: Ja tez chcem taki prezent jaki Franio dostał :loveu::placz: Quote
Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Sweet.. Banany- Łeee! Melony- Pycha! :multi: spacerek! Jak tam po spacerku? Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ooooooooooooooo cioteczka Modliszka:sweetCyb: witamy ciesze sie ,ze udalo ci sie do nas wpasc ..kurcze zly mam podpis :roll:ja nigdy nie umialam zrobic tego przekierowania :hmmmm: Dinka juz wstawiam foteczki tylko musze je pozmniejszac (ehhhhhhh zawsze z tym kupe roboty ) Quote
Gajax Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ciotka, co on ma na sobie?! :crazyeye: I dlaczego to coś jest różowe?! :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Gajax napisał(a):Ciotka, co on ma na sobie?! :crazyeye: I dlaczego to coś jest różowe?! :razz: o rany ciotka gajax do nas zawitala ty sie cioteczko nie czepiaj bo to ostatni krzyk mody tutaj :eviltong: matko zakopalam sie w fotkach nadal zmniejszam :cool3: Quote
ewelinka_m Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 cioteczko zalinkowałam wam podpisik;) teraz tylko skopiować i wkleić ooa czy on się czasem z kolegą szkotem nie bawi? :evil_lol: aniołeczek jest najlepszy :cool3: Quote
Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A gdzie zdjęcia? :mad::mad: Miały być... Czekam i czekam.. Chyba się nie doczekam... :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ufffffffffffffffff cioteczki juz wstawiam pierwsze fotki strasznie duzo ich jest i ciezko nam je pozmniejszac :oops: Ewciu dziekuje za podpisika tylko mam skopiowac obrazek czy jego adres??? Dinko juz wstawiamy foteczki Quote
ewelinka_m Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Aaliyah1981 napisał(a): Ewciu dziekuje za podpisika tylko mam skopiowac obrazek czy jego adres??? musicie skopiować cały obrazeczek ;) czyli zaznaczyć sobie myszką cały (tak jak np.tekst się kopiuje) nacisnąć drugi przycisk myszki, kopiuj potem otworzyć stronkę z edytuj podpis i wklej :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Tak Franio dostal szkocika;) Tak jak wam pisalam Franio nas zaskoczyl bo chetnie chodzi na smyczy a zaczelismy dopiero wczoraj :crazyeye: Franio a gdzie twoje oczy:crazyeye:?????? pies tropiacy :eviltong: ide zmniejszyc kolejne Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Na tropie ... Prosze sie ze mnie nie smiac :eviltong:a prosilam zeby chlopak mnie nie uwiecznial na fotkach :mad: http://img137.imageshack.us/img137/57/franio13yz9.png http://img137.imageshack.us/img137/595/franio14pm2.png http://img168.imageshack.us/img168/8356/franio15ec9.png http://img137.imageshack.us/img137/2531/franio16px4.png Quote
ewelinka_m Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :multi:działa podpisiki :) cioteczko jakie śmiać się wreszcie możemy poznać Frankową panią i stwierdzić,że jest równie ładna :loveu: i nie ma czego się wstydzić swoją drogą fajne drzewa tam macie :cool1: Franuś mądry psiak na smyczy pięknie chodzi a i uszka ciągle widzę stoją Quote
Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cioteczko -Aaliyah jak możesz się wstydzić siebie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: Fajne drzewo- Fajne porównanie ?: Franio i drzewo... :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ewelinka_m cioteczko dziekuje za podpisik :sweetCyb:teraz to dziala bez zarzutu :cool3:. Cioteczki dobrze ,ze mam cyfrowy aparat bo jakby byl zwykly to by klisza nie wytrzymala :eviltong:uwierz mi na slowo ;) ojjjjjjjjjjj to prawda zielen tutaj jest niesamowita jeszcze trzeba troszke poczekac ale niebawem zakwitna drzewa rododendrony juz sie nie moge doczekac czegos takiego sie u nas nie zobaczy a szkoda :roll:jak tylko zakwitna to wstawie fotki:cool3:.Tak uszka Frania narazie stoja ladnie mam nadzieje ,ze juz nie klapna:razz: Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dinka napisał(a):nie chcesz, zeby klapnely?:cool3: hehe czy ja wiem ;)moj chlopak to chcial zeby mial takie klapouszki :loveu: Quote
Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No widzisz? Każdy jest ładny, a zwłaszcza Franioch;.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaliyah- czy ja nie jestem za młoda na cioteczkę? :cool3::cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dinka napisał(a):No widzisz? Każdy jest ładny, a zwłaszcza Franioch;.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaliyah- czy ja nie jestem za młoda na cioteczkę? :cool3::cool3: hmmmmmmmmmm..no czy ja wiem ;)ale Franio jest mlodszy to dla niego mozesz byc :lol: Quote
Recommended Posts