sacred PIRANHA Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 cisza......................... Quote
maciaszek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Na Allegro też jakiś przestój zapanował :(. Quote
Diana S Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jak to możliwe, że on jeszcze nie grzeje tyłeczka w domku :placz: Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ..no nic trzeba czekac, az ktos odezwie sie a ogloszenia. Lub z forum Shar Pei. A jesli nie.... to nie wiem.. :shake: Quote
Tola Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Zadnego zainteresowania:shake: I co to bedzie? Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 nie wiem co jest lrzejszym zlem :( gdyby nie to, ze totalnie nie znam sie na tych psa i gdybym miala jednego psa mniej to wcisnelabym go do siebie.. ale nie ma jak.. Quote
Diana S Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 MagYa^^ napisał(a):nie wiem co jest lrzejszym zlem :( gdyby nie to, ze totalnie nie znam sie na tych psa i gdybym miala jednego psa mniej to wcisnelabym go do siebie.. ale nie ma jak.. Myslę, że większośc osób by tak zrobiła... ale kazdy ma już własnie po kilka psiaków... Czy nikt nie umie dostrzec jaki on piekniutki....:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 dostalam maila od zainetresowanej pani, ale wposmniala o tym czy Nord moze byc w domku z dziecmi... odpisalam jej zeby do mnie zadzwonila...mudsze sie zorientowac czy ta pani miala takiepieski, czy wie cos o szkoleniu spiakow...jesli nie to raczej nie, prawda? Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Niki-lidka napisał(a):dostalam maila od zainetresowanej pani, ale wposmniala o tym czy Nord moze byc w domku z dziecmi... odpisalam jej zeby do mnie zadzwonila...mudsze sie zorientowac czy ta pani miala takiepieski, czy wie cos o szkoleniu spiakow...jesli nie to raczej nie, prawda? ...ehhh pomimo dobrych chceci czuje, ze Pani ma dobre serce, ale psa pewnie chcialaby bo ladny, modeny..etc... aczkolwiek chcialabym sie mylic.. Quote
sacred PIRANHA Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 odpisalam jej zeby jutro do mnie zadzwonila...zobaczymy...a moze zna kgos bardziej odpowiedniego... Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 no wiec czekamy na wiadomosci.. oby to byla solidna oferta Quote
Agama Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 skoro on pokazal zebole przy wycieraniu lap to do dzieci sie nie nadaje-szarpki mam od 11lat Quote
margo001 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kiedy jego cierpienie się wreszcie skończy !!!! Quote
sacred PIRANHA Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 pani juz sie nie odezwala...cisza:( co robic?:( Quote
margo001 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 martaa2 napisał(a):Z forum Shar Pei tez nikt nie pyta? ostatnio prosiłam o pomoc dla tego sharpka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102574 i nikt nawet nie pisnął :shake: Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ..wiecie co, boje sie, ze z Norda moze nic nie zostac.. jeszcze troche a bedzie to strzepek nerwow, chorob i innych wylegarni :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 dzwonila do mnie pani z warszawy...ma sunie sharpka 7letnia...jedyne czego sie obaiwa to ze psy sie nie dogadaja... teraz pytanie jak Nord reaguje na inne psy? Quote
Diana S Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Niki-lidka napisał(a):dzwonila do mnie pani z warszawy...ma sunie sharpka 7letnia...jedyne czego sie obaiwa to ze psy sie nie dogadaja... teraz pytanie jak Nord reaguje na inne psy? No facet tylko teraz musisz byc bardzo grzeczny do panienek...:cool3: bo szykuje się dla ciebie może nowy domek... więc bądź dobry...:p Quote
Recommended Posts