muody Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='eliza_sk']ale śmieszny przy tym jest palantunio mały. No... ta powaga wymalowana na twarzy... powalające... najlepiej, że warczy i merda ogonem... łoś... :D Quote
rufusowa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ale goopki :evil_lol: ciekawe kiedy mu przejdzie ;) czekam na foteczki :p Quote
sacred PIRANHA Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 oj ja sobie choruje troche...poza tym wlasnie przewrocilo mi sie zycie do gory nogami... aktualnie szukam jakiegos dobrego sensu zycia (dobrego w znaczeniu taki ktory do mnie przemowi, bo tak naprawde malo rzeczy/osob bylo dla mnie waznych)...jakies propozycje? nie moge sie sierpnia doczekac zeby zobaczyc diabla na zywo...o ile sie psychicznie nie wykoncze do tego czasu a tymczasem poprosze o fotki:) ciezkie zycie maja Piranie, oj ciezkie... Quote
Donvitow Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Niki-lidka napisał(a):oj ja sobie choruje troche...poza tym wlasnie przewrocilo mi sie zycie do gory nogami... aktualnie szukam jakiegos dobrego sensu zycia (dobrego w znaczeniu taki ktory do mnie przemowi, bo tak naprawde malo rzeczy/osob bylo dla mnie waznych)...jakies propozycje? nie moge sie sierpnia doczekac zeby zobaczyc diabla na zywo...o ile sie psychicznie nie wykoncze do tego czasu a tymczasem poprosze o fotki:) ciezkie zycie maja Piranie, oj ciezkie... Pirania;) Kilkanowych ciuchów, fryzjer i na tydzień lotem w ciepłe kraje. Poczujesz się lepiej. A jak po powrocie zaszpanujesz opalenizną to i życie lepiej się potoczy:diabloti: Quote
eliza_sk Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):jak diabel? Jakaś zmiana nicku :crazyeye: Quote
Donvitow Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Pirania co ze schronem w Zamościu. To tragedia jak Krzyczki i Ligota. 150 psów zniknęło w rok z jednej gminy a reszta szkielety.:-(. Byłaś kiedyś w Zamojskim schronie ??????? Quote
muody Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Witam Ciotki i innych po długiej nieobecności, Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, bo u nas jak najbardziej. :cool3: Wczoraj właśnie rozmawialiśmy z bratem jak duże postępy poczynił Ramziol w 2 miesiące. W zasadzie jest już tak jakby zawsze był z nami. :loveu: Poniżej kilka fotek dla Ciotek: A właśnie... zauważyłem u Ciotki Piranii zmianę nicku... ubawiłem się nie powiem... Wierzę, że u Ciebie już wszystko dobrze? Jakby co to trzymamy z diabłem kciuki... :diabloti: Pozdrawiam! Quote
mariee Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dziekujemy za zdjecia, nono Ramzes ma raj! Wyslalam zdjecia do klinki, ciekawi sa rowniez jakie robi postepy i jak teraz wyglada. Pozdrawiamy rodzinke Ramzesa Quote
muody Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 I jaki komentarz dobrych ludzi z kliniki?? :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 jest gruby:P a my sie tak staralismy i glodzilismy go zeby trzymal linie psa wychudzonego...wszytsko przepadlo!!!! ;) Quote
muody Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Wcale nie gruby, tylko atletycznie zbudowany... :diabloti::cool3: Quote
eliza_sk Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hmmmm, ale wcięcie w talii mu się troszkę zatarło :evil_lol: Quote
rufusowa Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 przyznaj sie muody.....Ramziola żeście zapodziali a w zastepstwie narobiliście zdjęc jakiejs śwince wietnamskiej :mad::evil_lol: Quote
muody Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaahaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dobre! Dobre! "Świnka wietnamska"!!! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Wcale nie! Według mnie wygląda tak jak powinien... zobaczcie np. zdjęcia sharpka Radka... administratora Sharpei World... to zobaczycie... niedowiarki... :cool3: Quote
eliza_sk Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 taka świtka wietnamska na wyższych nóżkach :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 nie no ja wiem ze te brzydale tak wygladaja:D Quote
muody Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Jasne... jasne... teraz się nie tłumacz... :eviltong: Quote
Tola Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Cieszę się, ze wszystko dobrze i niech tak zostanie:lol: Quote
rufusowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ja sie trzymam zasady, ze pies jak sie schyla to powinno byc widać zarys żeberek :p nie wiem tylko czy to działa np. przy buldogach :evil_lol: albo jak to sprawdzić np. u charta afgańskiego :evil_lol: niom...ciesze sie muody ze Ramziol u Ciebie zaznał szczęścia i nie moge uwierzyć, ze jest u Ciebie dwa miesiące (?) a nie dwa lata :loveu: tak trzymać :p Quote
rufusowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 chociaż musze powiedzieć, ze looknęłam na foteczki bardziej wnikliwie :diabloti: i stwierdzam, ze chłopak traci proporcje :eviltong: Quote
muody Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Teraz mamy już go pod okiem i napewno więcej nie przybierze... wcześniej zdarzało mu się wszamić swoją porcję i tą przeznaczoną dla Kesza :crazyeye:. Z resztą sam coraz więcej biega po działce, więc więcej tłuszczyku spali... poprzednio w zasadzie tylko jadł, spał i śnuł się po pokoju... Teraz widać, że czuje się już jak gospodarz :diabloti: i zasuwa... a że teren dość rozległy, to przemierza spore odległości. Quote
rufusowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :evil_lol: ale słodziak z niego :evil_lol: musi sie chłopaczyna nabiegać zeby teren zaznaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mowie...raj tam ma..raj :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 dzien doberek! :) jak sie miewacie z Ramzesem??? :loveu: Quote
Recommended Posts