muody Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jezusicku... to już się klasyfikuje na terapię rodzinną... :D Jabzo kupić mogę... jakie lubisz... kwaśne?? :eviltong: Ciotki... naprawdę próbowałem... Próbowałem zrobić porządną sesję zdjęciową na dworze... niestety monsieur Ramzes strzelił focha... otworzył sobie drzwi i wlazł do domu, zatrzymując się jeszcze w progu i patrząc z politowaniem w stylu "Co ten osioł za mną biega... woła i trzyma jeszcze jakieś śmieszne, pikające urządzenie w łapach... spadam :cool1:". W związku z powyższym mamy jedno zdjęcie z dworu... a reszta z domu to też masakra, bo jak Ramzes nie chce zdjęć, to mój aparat nie może za nim nadążyć... :angryy: W każdym razie co mam to zamieszczam...:roll: Quote
MagYa^^ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 hehe :D najfajniej spuentowane jest ostatnie zdjecie - zatytulowalabym je - "a pocalujcie wy mnie wszyscy TU! :diabloti: Quote
mariee Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No teraz widac ze Shar-pei , ladnie wyglada poza tymi plamami :p Ramzes nigdy nie lubil urzadzen typu aparat, telefon itp..:diabloti: Quote
MagYa^^ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ..a najbardziej nie lubil czapeczki ciocio mariee :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 diablątko koffane:):):):):):):):):):):):):):):):) ehhh...pogadalabym sobie z nim, mam teraz taki humorek jak on kiedys...czas na zmiany Ramziu...kiedys dla Ciebie teraz dla mnie...Ty dobrze na tym wyszedles, ja mam nadzieje tez (moze przytyje tak jak TY :D ) Quote
Donvitow Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nadal zapraszam. Cioteczkę Piranię i muody:evil_lol:. mariee gwarantem:diabloti: Quote
mariee Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Donvitow napisał(a):Nadal zapraszam. Cioteczkę Piranię i muody:evil_lol:. mariee gwarantem:diabloti: ok bede gwarantem:loveu: Quote
rufusowa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Niki-lidka napisał(a):zawieziesz mnie? kochana jestes:):):) ale nie wywieziesz mnie gdzies do lasu i nie zostawisz?:D wlasnie przyjechal pan z GLS, mimo ze mial karme dla Timka...moj futrzak nie mial ochoty wpuscic pana na nasza jakze uroczą posiadlosc (dla niewtajemniczonych- maly bialy domek z malym ogrodkiem z malymi drzewkami i kwiatkami - na tylach kilka walacych sie komoreczek i ledwo stojaca stodola-pozostalosc po dziadzu)...pan czekal trzymajac sobie 15kg worek karmy az ktos sie zlituje i zabierze bestie...pewnie nie spodziewal sie,ze moze wyjsc gorsza...hehe wyszla Pirania...Timek nagle zlagodnial i spotulnial jak baranek...a pan "co za respekt? jak pani to zrobila?" a ja "Timek mnie zna, woli nie ryzykowac...ma sie ten naturalny jad:) dawaj pan szybciej ta karme poki zania nei zmienilam:)" alez mialam ubaw z tego jadu:D nieeemoge :roflt: Quote
rufusowa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ale Ramziol nam wypiękniał :loveu::loveu::loveu: a sierść taka diabelsko czarna :diabloti: widać, ze dbacie o niego :evil_lol: cos wiem o tym uciekaniu od foteczek :shake: ale licze na następną sesję :diabloti: tylko ze jakies wieksze foteczki by sie przydały :loveu: Quote
muody Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 rufusowa napisał(a):ale Ramziol nam wypiękniał :loveu::loveu::loveu: a sierść taka diabelsko czarna :diabloti: widać, ze dbacie o niego :evil_lol: cos wiem o tym uciekaniu od foteczek :shake: ale licze na następną sesję :diabloti: tylko ze jakies wieksze foteczki by sie przydały :loveu: Robimy co w naszej mocy... doświadczenie procentuje :cool3: Zdjęcia małe?? Ale rozumiem, że klikasz w miniaturki? Powinny otwierać się większe... 800x600 pikseli.. chyba, że coś skaszaniłem.. Jak chcecie większe to mogę wrzucić, ale wtedy upload trwa godiznami... Quote
rufusowa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 muody napisał(a):Robimy co w naszej mocy... doświadczenie procentuje :cool3: Zdjęcia małe?? Ale rozumiem, że klikasz w miniaturki? Powinny otwierać się większe... 800x600 pikseli.. chyba, że coś skaszaniłem.. Jak chcecie większe to mogę wrzucić, ale wtedy upload trwa godiznami... :splat:no jasne....ciotka nie pomyślała :evil_lol: te są wporzo :diabloti: to moze napiszesz cos w temacie "na co powinien sie przygotować właściciel sharpa"...najlepiej na wątku Fąfelka ;) a wiecie co....normalnie ostatnio to myslalam ze mnie cos trafi :angryy: na allegro byly szczeniaki shar-pei w tytule napisane IDEALNE DLA DZIECI czy cos w ten deseń :mad::mad: i jeszcze ta cena....1200 za szczeniaka....UWAGA...bez rodowodu!!! :angryy: ręce i nogi opadają....PSEUDOHODOWLA jak nic:shake: Quote
muody Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 rufusowa napisał(a)::splat:no jasne....ciotka nie pomyślała :evil_lol: te są wporzo :diabloti: I całe szczęście... Już sprawdzałem czy wszystko działa... a skoro działało, to sobie pomyślałem, że ciotka wymagająca strasznie się robi :diabloti: rufusowa napisał(a):to moze napiszesz cos w temacie "na co powinien sie przygotować właściciel sharpa"...najlepiej na wątku Fąfelka ;) Niech się przygotuje na piekło...:diabloti::roflt:A tak poważnie, to nie wiem... uważam, że jest wiele książek na temat konkretnej rasy... można się douczyć... ale pewnie zbyt wiele od coponiektórych chętnych na "słodkiego" SP wymagam...Jest też wiele informacji w necie... Ogólnie rzecz biorąc jak ktoś chce to się dowie... Jedno jest pewne, bardziej bym się przygtowywał jak na wzięcie wilka w owczej skórze, niż poprostu na wzięcie owcy... :cool1: Ich wygląd poprostu jest mylący... jak sama nazwa wskazuje jest to pies bojowy... a nie pluszak... :eviltong: Oczywiście umiejętnie wychowany SP, jest najlepszym przyjacielem jakiego można sobie wyobrazić... :loveu: rufusowa napisał(a):a wiecie co....normalnie ostatnio to myslalam ze mnie cos trafi :angryy: na allegro byly szczeniaki shar-pei w tytule napisane IDEALNE DLA DZIECI czy cos w ten deseń :mad::mad: i jeszcze ta cena....1200 za szczeniaka....UWAGA...bez rodowodu!!! :angryy: ręce i nogi opadają....PSEUDOHODOWLA jak nic:shake: A takich to już mi się nawet komentować nie chce, bo nie lubię być wulgarny... :mad: Quote
eliza_sk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Oj to i tak drogie te sharpki cioteczko Rufusowa znalazłaś, ja ostatnio widziałam za 350 zł !!!! Quote
rufusowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 muody napisał(a):I całe szczęście... Już sprawdzałem czy wszystko działa... a skoro działało, to sobie pomyślałem, że ciotka wymagająca strasznie się robi :diabloti: faceta to trzeba czasem podkręcić żeby wiedział jak chodzić :diabloti: ;) muody napisał(a):Niech się przygotuje na piekło...:diabloti::roflt:A tak poważnie, to nie wiem... uważam, że jest wiele książek na temat konkretnej rasy... można się douczyć... ale pewnie zbyt wiele od coponiektórych chętnych na "słodkiego" SP wymagam...Jest też wiele informacji w necie... Ogólnie rzecz biorąc jak ktoś chce to się dowie... Jedno jest pewne, bardziej bym się przygtowywał jak na wzięcie wilka w owczej skórze, niż poprostu na wzięcie owcy... :cool1: Ich wygląd poprostu jest mylący... jak sama nazwa wskazuje jest to pies bojowy... a nie pluszak... :eviltong: Oczywiście umiejętnie wychowany SP, jest najlepszym przyjacielem jakiego można sobie wyobrazić... :loveu: A takich to już mi się nawet komentować nie chce, bo nie lubię być wulgarny... :mad: zgadzam sie muody z Tobą :)....i dzieci chyba nei kochają specjalnie te psy, prawda? w sensie jak sa członkami rodziny to trzeba ich bronić (dzieci) ale do zabawy to niekoniecznie... czasem to człowiek by sobie poprzeklinał :angryy: moja znajoma jak widzi tego rodzaju aukcje to pisze do allegro ze jest niezgodna z opisem, bo pies bez rodowodu to nie jest pies tej rasy...i podobno wycofują ale ona to żadko robi bo tez nie chce sie denerwować :shake: Quote
rufusowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 eliza_sk napisał(a):Oj to i tak drogie te sharpki cioteczko Rufusowa znalazłaś, ja ostatnio widziałam za 350 zł !!!! to moze to byly takie sharpki jak moj :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Witamy, w ten piękny, aczkolwiek potwornie zimny poranek :cool1: Quote
rufusowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 witamy Ramzeska :loveu: muody...czy Ty nas kochasz, czy Ty nas nie kochasz??? Quote
sacred PIRANHA Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 rufusowa napisał(a):witamy Ramzeska :loveu: muody...czy Ty nas kochasz, czy Ty nas nie kochasz??? wystarczy ze kocha Ramzeska nie sadzisz?:diabloti: a Pirania trafila do szpitala na jeden dzien...moj kardiolog mnie tak opieprz** ze nie wiedzialam gdzie wzrok ukryc...:shake: niestety ale wykancza mnie obecna sytuacja...na miejsce Norda do kliniki poszla chora sunia Tinka...mamy juz potworny minus a nie mam jej gdzie zabrac wiec minus sie powieksza z dnia na dzien...zalamka:placz::placz::placz: dobrze, ze Nordowi sie udalo... Quote
rufusowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Niki-lidka napisał(a):wystarczy ze kocha Ramzeska nie sadzisz?:diabloti: hm...:hmmmm:....nie, nie wystarczy :diabloti: Niki-lidka napisał(a):a Pirania trafila do szpitala na jeden dzien...moj kardiolog mnie tak opieprz** ze nie wiedzialam gdzie wzrok ukryc...:shake: niestety ale wykancza mnie obecna sytuacja...na miejsce Norda do kliniki poszla chora sunia Tinka...mamy juz potworny minus a nie mam jej gdzie zabrac wiec minus sie powieksza z dnia na dzien...zalamka:placz::placz::placz: dobrze, ze Nordowi sie udalo... biduuulka :-( mowilam ciotka...za duzo drinkowania....na migdaly sie przerzuć - wiecej magnezu i bedzie dobrze :p a Tinke dawaj, ogłaszaj....cos sie wymysli....allegro czy bazarek w miare mozliwosci kazdy chyba pomoze :cool3: POMOŻECIE? nie moze sie nasza cioteczka rozlozyć :roll: o masz jeszcze :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
muody Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No pewnie, że koffam was wszystkie... :loveu::diabloti: Ciotka Pirania... co z tobą? Weź się w garść bo pieski w lubleskim na ciebie czekają... Sprawdzę ile mogę wysłać na twoje konto... na nowego bidula w potrzebie... bo sam nie wiem co na moim koncie się obecnie znajduje... :roll: Quote
rufusowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 juz mi lepiej :loveu: a Tobie Pirania???? odsypiasz ciotka? Quote
muody Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jaka cisza na wątku.... czyżby przed burzą?? :diabloti: Quote
eliza_sk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No powiem szczerze, że u nas coś chmurnie dziś i kto wie ....:diabloti: Jak tam nasz czarny ulubieniec? Quote
muody Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ma się dobrze... Codzień dostarcza mi wiele radości... jest śmiechowy... zwłaszcza kiedy udaje "agresywnego", np. podczas przygotowywania posiłku... :diabloti: Eeeeehh... wstawie chyba dziś jakieś fotosy... co mówisz ciotka... Quote
eliza_sk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Oj baaaardzo chętnie zobaczymy błysk w oku czarnej bestii :razz: Z tym udawaniem groźnego-to mam to na co dzień z moim sznaucerzakiem mini - ale śmieszny przy tym jest palantunio mały. Quote
Recommended Posts