Jump to content
Dogomania

SHAR-PEI POMOCY!!!! ,grozi eutanazja! - Nord już w swoim domu !!

Recommended Posts

• Replies 983
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

muody macie zaproszenie na zlot w sierpniu...kazano mi przekazac (zmusili mnie...ja tam bym Was nie zapraszala...Nord mnie nie lubi, napewno ma do mnie pretensje, ze nie poszedl do Was szybciej hihi no ale zmusili, wiec zapraszam:):) zapraszam serdecznie:))

Posted

muody napisał(a):
Dziękuję serdecznie... napewno się zjawimy... A ja nadal podtrzymuję zaproszenie do nas...

kupie sobie tylko CTRa, ShPa...wezme CCta, ASTa i wilczarke...i wtedy sie pojawie...jakeis szanse, ze Nord mnie nie dostanie bede miec:cool3:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: a mial byc lew??:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu, z wlasciwym psem!!:loveu::loveu::loveu:

Ramzesik w szoku, ze nagle ktos "odkrył' jego tajemnice warczenia-w malym ciele weeelki duch;)

Posted

skaner mimo kopniakow nadal sie buntuje (a moze to poglebilo jego bunt hmm:))
w zwiazku z tym, ze czuje sie zobowiazana rozliczyc sie z Wami wszytskimi zainteresowanymi losem Norda przepisze przynajmniej ogolnie cale koszty i wplywy podczas jego pobytu
Nord vel Ramzes zostal przywieziony przeze mnie do kliniki 02.02.2008, przebywal tam do wczoraj...
w zwiazku z jego agresywnoscia doby byly liczone jako doby szpitalne a nie hotelowe, ale za to policzono nam Nordzika jako pieska malego (od 0-10kg), czyli 19zl za dobe:)
mial przeprowadzane dwa razy badania (plus uspienia do tych badan, bo z wiadomych wzgledow inaczej sie nie dalo),brak antybiotyki (trafil do kliniki przeziebiony) i srodku lekko uspokajajce w karmie, zostal wykastrowany...
wczoraj dostalam komputerowe zestawienie rozliczenia finansowego z mojego konta na niego...
wplywy:
02.02.2008
zaliczka na leczenie (moja) 100,00
06.02.2008
przelew z dn.05.02 30,00
przelew z dn.05.02 50,00
przelew z dn.06.02 100,00
przelew z dn.06.02 200,00
przelew z dn.06.02 100,00
przelew z dn.08.02 50,00
18.02.2008
p.Malgorzata 250,00
p.P 50,00
p.R 40,00
p.W 150,00
przelew z dn.10.03 p.Weronika 95,00
przelew z dn.10.03. 30,00
przelew z dn.10.03 p.T Katowice 1013,00 (allegro- dziekujemy wszystkim!)

daty wyslania waszych przelewow roznia sie z datami na tym wykazie, poniewaz pieniazki najpierw trafiaja na ogolne konto kliniki a nastepnie po dopiskach umieszczanych w przelewach sa przekazywane na konkretne konta:) mozliwe wiec jest w zwiazku z tym, ze jeszcze jakies pieniazki dotra (jesli zostaly wyslane w ostatnich dniach- np zwrot z allegro od maciaszka)

Na dzien 15.03 w sumie wplynelo 2258,00
koszty calkowite pobytu i leczenia Norda wyniosly 1424,02zl
zostalo wiec 833,98zl...pieniazki zostaly na koncie w klinice...zostana wykorzystane na pomoc nastepnemu psu...jakiemu, podejmiemy decyzje wspolnie...osobiscie chcialabym zeby to byl psiak z zamoscia...jesli macie inne pomysly to czekam na propozycje:):)

Edit:
oczywiscie jak tylko dorwe sie skanera, zeskanuje rozliczenie ktore dostalam i wkleje na watku:)

Posted

Aż się serce raduje widząc dzisiejsze fotki Nordzika :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Jak sobie przypomnę jak wygladał w klinice taki biedniutki a dzisiaj :loveu::loveu:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
kupie sobie tylko CTRa, ShPa...wezme CCta, ASTa i wilczarke...i wtedy sie pojawie...jakeis szanse, ze Nord mnie nie dostanie bede miec:cool3:

Myślę, że miałabyś jakieś szanse... Nie musisz się obawiać... działka duża, więc jest gdzie uciekać... :diabloti:

mariee napisał(a):
a ja moge tez przyjechac?

Co to za pytanie? :mad: Pewnie, że tak! :loveu:

Posted

I żyli długo i szczęśliwie.......:calus:
Muody - wielki szacun dla Ciebie :happy1: Super gość jesteś,
Nordzika kochanego psiula całuję w pomarszczony nochal i życzę duuuuużo zdrowia:beerchug:

Posted

Mysia_ napisał(a):
wspaniale, że psiak ma domek :multi:

jolakar napisał(a):
I żyli długo i szczęśliwie.......:calus:
Muody - wielki szacun dla Ciebie :happy1: Super gość jesteś,
Nordzika kochanego psiula całuję w pomarszczony nochal i życzę duuuuużo zdrowia:beerchug:

Dziękuję serdecznie! Ale bez przesady... :oops: Jestem taki jak Wy... los psiaków nie jest mi obojętny...

Niki-lidka napisał(a):
to ja sie naucze plywac i wskocze do stawu:)

No jest to jakieś rozwiązanie... pirani nie mamy :lol:

Posted

Gratuluję muody!!!! :) na pewno będziecie mieli pocieche z Nordzika/Ramzesa :) :cool3:

Kawał dobrej roboty Dziewczyny! :) :multi::multi::multi:

Foteczki przepiękne :oops:

Posted

muody :lol::lol:ciesze sie ,ze zmarszczak jest u Ciebie:loveu:
jak chcesz zobaczyc mojego to wejdz na dogo w temat szarpkow,moje ,,malenstwo,, ma tam temat -Korn od Zbojnika Ondraszka
pozdrawiam cieplutko
dziewczyny kocham Was