sacred PIRANHA Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ja zaraz zeswiruje!!!!!!!!! z nerwow zjem laptopa! Quote
sacred PIRANHA Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 z moich wyliczen wynika, ze jeszcze nie dojechali....wyczerpujacy dzien... Quote
muody Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witam wszystkich zainteresowanych! Dojechaliśmy przed 40 minutami - małe komplikacje w Łodzi - powinni powiesić osobę odpowiedzialną za oznakowanie tego miasta... Ale do rzeczy... Nordzio całą drogę zachowywał się bardzo spokojnie... Przysypiał na 30 minut... potem siadał i się w nas wpatrywał... znowu spał i tak w kółko... Narazie wypuściliśmy go... sam wyskoczył z samochodu, ale jest jeszcze trochę osłabiony po tym specyfiku... mimo wszystko, kiedy poszliśmy przygotować mu legowisko, to zdążył już trzmychnąć nad stawek... W chwili obecnej mój brat, u którego ma przynajmniej narazie przebywać, próbuje go delikatnie nakłonić do wejścia do domu... zobaczymy jak nam to wyjdzie... Reszta sprawozdania jutro, bo po przejechaniu ponad 1200 km z przerwą w klinice, mam lekko wymieszane i ledwo widzę... Pozdrawiam babiniec! :eviltong: Aktualizacja: Nord już w pokoju brata... przełamali pierwsze lody... Nord wbombał poczęstunek i polizał brata po ręce... :) Quote
sacred PIRANHA Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 muody napisał(a): Pozdrawiam babiniec! :eviltong: wiesz co...bardzo Cie lubie, bardzo bardzo:diabloti: Quote
maciaszek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Bardzo się cieszę :) !!!!! Zwłaszcza z tego polizania po ręce :)! A z innej beczki: Allegro zwróciło mi całą prowizję za nadprogramowe cegiełki - 20 zł. Co z nimi zrobić? Quote
margo001 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nie no poprostu tak się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sacred PIRANHA Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 maciaszek napisał(a): A z innej beczki: Allegro zwróciło mi całą prowizję za nadprogramowe cegiełki - 20 zł. Co z nimi zrobić? wplac na to konto maciaszek, z takim samym dopiskiem na mnie...niech sobie narazie leza i wspolnie zastanowimy sie co z nimi zrobic... jak dorwe sie skanera (jutro), czyli kopne porzadnie swoj bo sie zbuntowal wkleje tutaj rozliczenie ktore dostalam dzis w klinice...jestesmy na plusie wiec trzeba sie zastanowic ktoremu psiakowi teraz pomagamy... Quote
mariee Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 muody i jak WAS nie kochac...:evil_lol::multi: Quote
sacred PIRANHA Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 muody napisał(a): Aktualizacja: Nord już w pokoju brata... przełamali pierwsze lody... Nord wbombał poczęstunek i polizał brata po ręce... :) nie dajcie sie temu zwiezc:diabloti: on tak przekonuje zeby dac mu wiecej...ja karmilam go przez kraty klatki itez mnie lizal po dloni...w koncu mial nadzieje na wiecej:cool3: a tak powaznie...bardzo sie ciesze, ze pierwsze lody przelamane:lol: Quote
muody Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Na chwilę obecną tuli się już nam do nóg i chce być głaskany... ;) Quote
mariee Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 muody napisał(a):Na chwilę obecną tuli się już nam do nóg i chce być głaskany... ;) chyba z babinca zarty sobie robisz:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Adam nie podskakuj! pamietaj, ze ja tam w sierpniu Cie znajde:D a jak mocno podpadniesz to i caly babiniec przywioze:) Quote
emilia2280 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Super wiesci! Muody, od razu widac, ze macie z bratem réké do psów! Czekamy na fotki jak juz ochloniecie. Quote
muody Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nie, nie... nie żartuję... Istna pomarszczona słodycz... Chociaż musze stwierdzić, że zadziwiająco szybko zaczął się w nowym stadku pozycjonować... Dobrze, że mam już doświadczenie, m.in. z nieco większym terrierem rosyjskim, bo prawie bym się małego chuderlaka wystraszył... jest w tej agresji taki przekonywujący... Cytuje żonę: "Miałam serce w gardle..." :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 hehe ja mialam serce w gardle jak go wyciagalam ze schronu i mialam ja biedna mala sama sobie z nim poradzic w malym samochodziku...hehe...ach ten Nord, kazdego za serce tak czy inaczej chwyta:D Quote
eliza_sk Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wspaniałe zakończenie:) Może naszemu Fąfelkowi też się tak poszczęści i pani, która go oglądała się zdecyduje na niego;) Quote
muody Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witam, Jest już tylko lepiej... co prawda jest jeszcze kilka "starych przyzwyczajeń" Norda (na marginesie to reaguje na 'Ramzes'), m.in. warczenie przy zabieraniu miski... ale potwierdzam, że piesio jest zupełnie nieszkodliwy i tylko wszystkich straszył... Zamieszczam kilka fotek: Oddawaj michę!!! Tu mnie głaskać!!! Co tam trzymasz? Najbardziej lubię za uchem... Pozdrawiam Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 reaguje na Ramzes, bo tak sie nazywa hehe u nas byl Nord bo to jego imie rodowe i tak zalozylam konto w klinice:) dzieki za fotki...prawie sie poplakalam...taka ze mnie klotliwa wrazliwa Lidka:):):) Quote
Recommended Posts