Jump to content
Dogomania

SHAR-PEI POMOCY!!!! ,grozi eutanazja! - Nord już w swoim domu !!

Recommended Posts

• Replies 983
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich zainteresowanych!

Dojechaliśmy przed 40 minutami - małe komplikacje w Łodzi - powinni powiesić osobę odpowiedzialną za oznakowanie tego miasta... Ale do rzeczy... Nordzio całą drogę zachowywał się bardzo spokojnie... Przysypiał na 30 minut... potem siadał i się w nas wpatrywał... znowu spał i tak w kółko... Narazie wypuściliśmy go... sam wyskoczył z samochodu, ale jest jeszcze trochę osłabiony po tym specyfiku... mimo wszystko, kiedy poszliśmy przygotować mu legowisko, to zdążył już trzmychnąć nad stawek... W chwili obecnej mój brat, u którego ma przynajmniej narazie przebywać, próbuje go delikatnie nakłonić do wejścia do domu... zobaczymy jak nam to wyjdzie... Reszta sprawozdania jutro, bo po przejechaniu ponad 1200 km z przerwą w klinice, mam lekko wymieszane i ledwo widzę...

Pozdrawiam babiniec! :eviltong:

Aktualizacja:
Nord już w pokoju brata... przełamali pierwsze lody... Nord wbombał poczęstunek i polizał brata po ręce... :)

Posted

maciaszek napisał(a):

A z innej beczki: Allegro zwróciło mi całą prowizję za nadprogramowe cegiełki - 20 zł. Co z nimi zrobić?

wplac na to konto maciaszek, z takim samym dopiskiem na mnie...niech sobie narazie leza i wspolnie zastanowimy sie co z nimi zrobic...
jak dorwe sie skanera (jutro), czyli kopne porzadnie swoj bo sie zbuntowal wkleje tutaj rozliczenie ktore dostalam dzis w klinice...jestesmy na plusie wiec trzeba sie zastanowic ktoremu psiakowi teraz pomagamy...

Posted

muody napisał(a):

Aktualizacja:
Nord już w pokoju brata... przełamali pierwsze lody... Nord wbombał poczęstunek i polizał brata po ręce... :)

nie dajcie sie temu zwiezc:diabloti:
on tak przekonuje zeby dac mu wiecej...ja karmilam go przez kraty klatki itez mnie lizal po dloni...w koncu mial nadzieje na wiecej:cool3:
a tak powaznie...bardzo sie ciesze, ze pierwsze lody przelamane:lol:

Posted

Nie, nie... nie żartuję... Istna pomarszczona słodycz... Chociaż musze stwierdzić, że zadziwiająco szybko zaczął się w nowym stadku pozycjonować... Dobrze, że mam już doświadczenie, m.in. z nieco większym terrierem rosyjskim, bo prawie bym się małego chuderlaka wystraszył... jest w tej agresji taki przekonywujący... Cytuje żonę: "Miałam serce w gardle..." :cool1:

Posted

Witam,

Jest już tylko lepiej... co prawda jest jeszcze kilka "starych przyzwyczajeń" Norda (na marginesie to reaguje na 'Ramzes'), m.in. warczenie przy zabieraniu miski... ale potwierdzam, że piesio jest zupełnie nieszkodliwy i tylko wszystkich straszył...

Zamieszczam kilka fotek:

Oddawaj michę!!!

Tu mnie głaskać!!!

Co tam trzymasz?

Najbardziej lubię za uchem...

Pozdrawiam