sacred PIRANHA Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 mamy nowego aktywnego dogomaniaka? muody witamy w szeregach:) Quote
muody Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Słuchaj Niki-lidka... ja o takich rzeczach, o jakich dzięki Wam i "przez" Was czytałem, nie miałem pojęcia... i wiem, że "coś" napewno będę mógł pomóc.. a czytając ostatnio kwestię Krzyczków... to już jestem pewien, że chcę coś przeciw tym chorym ludzim zrobić... W każdym układzie możecie na mnie liczyć... Quote
sacred PIRANHA Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 razem mozna naprawde duzo... pogadamy w sobote:) Quote
muody Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No nareszcie ktoś się zlitował i chce biednego muodego wprowadzić w arkana ;)... Dzięki i do soboty... nie będę już tu śmiecił... kolejne posty już ze zdjęciami Norda... Quote
mariee Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 muody juz nie dlugo sobota, spotkamy sie i porozmawiamy rowniez w sprawach powyzej Quote
emilia2280 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Muody, zawsze cieszé sie z kolejnego wrazliwego dogomaniaka. Wejdz tu i poczytaj - Krzyczki majá proces sádowy. Bylam specjalnie w Pultusku na pierwszej rozprawie (przed sádem, bo nas nie wpuscili) a nastépna jest 31 marca i bédzie tez kilku dogomaniaków. Tym razem nie mogé jechac, bo mam egzaminy, ale na kolejnej pewnie bédé. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105513 Quote
mariee Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 godzine temu NORD TAK MNIE OBSZCZEKAL:diabloti: Nord bardzo sie poprawil, kluseczek sie robi :loveu: fotki robione telefonem sa slabe, Nord caly czas byl w ruchu. kiedy zblizylam sie do niego stanal na tylnych lapkach i chcial mnie zjesc hihihi Quote
margo001 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Miejmy nadzieję że w sobotę Muodiego nie zje na powitanie :evil_lol: Quote
muody Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Mordula śliczna! :) Jestem przygotowany psychicznie na każdą ewentualność... ;P Quote
MagYa^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :D a co tam najwyzej bedziemy mieli dwa w jednym ;) Quote
margo001 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Szkoda że pracuję,bo chętnie bym przyjechała w sobotę do kliniki :roll: Quote
mariee Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 NORD Jest Super! bedzie go brakowac :diabloti:. ALE akcja bedzie w sobote:cool3: Quote
mariee Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 margo001 napisał(a):Szkoda że pracuję,bo chętnie bym przyjechała w sobotę do kliniki :roll: zrob sobie wolne :lol: Quote
margo001 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 mariee napisał(a):zrob sobie wolne :lol: W sobotę nie przejdzie :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 ale bedzie cyrk...jak my go wyprowadzimy hehe... muody a ochraniacze to Ty masz?:D bo wyprowadzic jak wyprowadzic, ale muody z nim kawal drogi w jednym aucie bedzie jechal hihihi Quote
margo001 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja caly czas myślę jak to będzie :evil_lol: i czy wogole Nord da się zapakować w auto :evil_lol: chyba będą niezłe jaja :evil_lol: Quote
muody Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nie miałem już nic pisać do soboty, ale w zasadzie mam jedno ważne pytanie i dodatkowo "prowokujecie" mnie do wypowiedzi ;). Więc moje pytanie brzmi: jak zachowuje się Nord w stosunku do innych psiaków? Jest agresywny? Co zaobserowałyście? Byłaby to dla mnie istotna informacja. Jeżeli chodzi o Norda, to jestem przygotowany, że może mnie podziabać.:cool1: Jeden z moich SP przegryzł mi kiedyś w nerwie dłoń na wylot (próba dominacji), więc wiem czego mogę się po tych kłach spodziewać :cool3:. Wszystko zostanie wybaczone i zrozumiane, jednak będę robił wszystko żeby do rozlewu krwi nie doszło... Miejmy nadzieję, że Nord będzie przychylnie nastawiony, ale jeżeli nie - to trudno - z czasem napewno się przekona, że trudne i denerwujące dla niego przedsięwzięcie było dla jego dobra. :loveu: Jeżeli chodzi o drogę, to przyjadę vanem, który ma kratę oddzielającą część bagażową od pasażerskiej. W części bagażowej, pomimo nazwy przygotujemy mu legowisko, które potem przeniesiemy do jego własnego miejsca u nas w domu - będzie wtedy miał już w nowym miejscu coś, co będzie przesiąknięte jego zapachem. Zapewnimy mu też wodę i jakieś łakocie w ramach przekupienia. :cool3: Pozdrawiam cały babiniec ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 babiniec?phi :D jesli chodzi o Nordzika to w schronie mial oddzielny boks ale wpadla czasem tam do niego taki jeden co sie paleta i nei bylo problemow...jak go zabieralam to tez rzucal sie do mnie i do pracownika a psy ktore nas oblegaly (czesc biega luzem) delikatnie rzezc ujmujac olewal...w klinice siedzi w boksie tak ze tez widzi dookola psy i nie reaguje na nie...on tylko ludzi nie lubi:D muody a Ty czlowiek nie? Quote
muody Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Niki-lidka napisał(a):babiniec?phi :D No nie ja pierwszy użyłem tego określenia :p Niki-lidka napisał(a):muody a Ty czlowiek nie? Ja człowiek, ale o psim sercu... :cool3: Napewno Nord się pozna...;) Quote
muody Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jak Tobie wygodniej... ja patrzyłem na dojazd do Lecznicy i nie jest jakiś skomplikowany, ale równie dobrze możemy się spotkać na początku Solidarności... Quote
sacred PIRANHA Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Nord pojechal do domu, nie obylo sie bez srodka uspokajajacego...teraz ja powinnam sobie cos na uspokojenie zazyc....bo dopoki nie dojedzie i Adam nie odezwie sie, ze wszystko oki ja bede jak na szpilkach siedziec... jak dorwe sie do skanera...przeskanuje koncowe rozliczenie z klinika... Quote
Recommended Posts