Jump to content
Dogomania

SHAR-PEI POMOCY!!!! ,grozi eutanazja! - Nord już w swoim domu !!

Recommended Posts

• Replies 983
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchaj Niki-lidka... ja o takich rzeczach, o jakich dzięki Wam i "przez" Was czytałem, nie miałem pojęcia... i wiem, że "coś" napewno będę mógł pomóc.. a czytając ostatnio kwestię Krzyczków... to już jestem pewien, że chcę coś przeciw tym chorym ludzim zrobić... W każdym układzie możecie na mnie liczyć...

Posted

No nareszcie ktoś się zlitował i chce biednego muodego wprowadzić w arkana ;)... Dzięki i do soboty... nie będę już tu śmiecił... kolejne posty już ze zdjęciami Norda...

Posted

godzine temu NORD TAK MNIE OBSZCZEKAL:diabloti:

Nord bardzo sie poprawil, kluseczek sie robi :loveu:

fotki robione telefonem sa slabe, Nord caly czas byl w ruchu.
kiedy zblizylam sie do niego stanal na tylnych lapkach i chcial mnie zjesc hihihi

Posted

Nie miałem już nic pisać do soboty, ale w zasadzie mam jedno ważne pytanie i dodatkowo "prowokujecie" mnie do wypowiedzi ;).

Więc moje pytanie brzmi: jak zachowuje się Nord w stosunku do innych psiaków? Jest agresywny? Co zaobserowałyście? Byłaby to dla mnie istotna informacja.

Jeżeli chodzi o Norda, to jestem przygotowany, że może mnie podziabać.:cool1: Jeden z moich SP przegryzł mi kiedyś w nerwie dłoń na wylot (próba dominacji), więc wiem czego mogę się po tych kłach spodziewać :cool3:. Wszystko zostanie wybaczone i zrozumiane, jednak będę robił wszystko żeby do rozlewu krwi nie doszło... Miejmy nadzieję, że Nord będzie przychylnie nastawiony, ale jeżeli nie - to trudno - z czasem napewno się przekona, że trudne i denerwujące dla niego przedsięwzięcie było dla jego dobra. :loveu:

Jeżeli chodzi o drogę, to przyjadę vanem, który ma kratę oddzielającą część bagażową od pasażerskiej. W części bagażowej, pomimo nazwy przygotujemy mu legowisko, które potem przeniesiemy do jego własnego miejsca u nas w domu - będzie wtedy miał już w nowym miejscu coś, co będzie przesiąknięte jego zapachem. Zapewnimy mu też wodę i jakieś łakocie w ramach przekupienia. :cool3:

Pozdrawiam cały babiniec ;)

Posted

babiniec?phi :D

jesli chodzi o Nordzika to w schronie mial oddzielny boks ale wpadla czasem tam do niego taki jeden co sie paleta i nei bylo problemow...jak go zabieralam to tez rzucal sie do mnie i do pracownika a psy ktore nas oblegaly (czesc biega luzem) delikatnie rzezc ujmujac olewal...w klinice siedzi w boksie tak ze tez widzi dookola psy i nie reaguje na nie...on tylko ludzi nie lubi:D
muody a Ty czlowiek nie?

Posted

Niki-lidka napisał(a):
babiniec?phi :D

No nie ja pierwszy użyłem tego określenia :p

Niki-lidka napisał(a):
muody a Ty czlowiek nie?

Ja człowiek, ale o psim sercu... :cool3: Napewno Nord się pozna...;)

Posted

Jak Tobie wygodniej... ja patrzyłem na dojazd do Lecznicy i nie jest jakiś skomplikowany, ale równie dobrze możemy się spotkać na początku Solidarności...

Posted

Nord pojechal do domu, nie obylo sie bez srodka uspokajajacego...teraz ja powinnam sobie cos na uspokojenie zazyc....bo dopoki nie dojedzie i Adam nie odezwie sie, ze wszystko oki ja bede jak na szpilkach siedziec...
jak dorwe sie do skanera...przeskanuje koncowe rozliczenie z klinika...