Jump to content
Dogomania

SHAR-PEI POMOCY!!!! ,grozi eutanazja! - Nord już w swoim domu !!

Recommended Posts

Posted

muody napisał(a):
No cóż... nie obiecuję, że za wszystkim nadążę... bo nie wiem do końca co mnie czeka... ale napewno będę aktualizował notki o Nordzie tak często jak to będzie możliwe...

Pozdrawiam

Co drugi dzień najrzadziej :evil_lol:

• Replies 983
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W kwestii babińca mam doświadczenie... codziennie spędzam minimum 8 godzin w księgowości... :mad: :lol:

No zobaczymy jak to będzie... narazie jeszcze wierzę, że dam radę... :cool3:

Posted

[quote name='mariee']jak ten babiniec sie zjedzie w odwiedziny do Norda TO WSPOLCZUJE:evil_lol to miejsc zabraknie:p
mariee,Ty nam domku nie strasz :evil_lol:;)

Posted

mariee napisał(a):
hihi , zmien juz podpis:loveu:

Ano faktycznie już mam nieaktualny :multi: :loveu:

A właściwie to mógłby mnie ktoś na pw oświecić jak mam dodać wybrany banerek?pliss

Posted

nikador napisał(a):
Ano faktycznie już mam nieaktualny :multi: :loveu:

A właściwie to mógłby mnie ktoś na pw oświecić jak mam dodać wybrany banerek?pliss

wchodzisz w PANEL UZYTKOWNIKA -> EDYTUJ PODPIS -> (otwierasz okno w ktorym widzisz dany banerek) PRZECIAGASZ BANER (prawa mysz wcisnieta i ciagniesz..) DO OKNA "EDYTUJ PODPIS"

no i powinno zadzialac :)

Posted

No to nabieram coraz większej pewności, że wszystko uda się zgodnie z planem... Nadal trzymam kciuki... Właśnie sobie planuję najszybszą trasę dojazdu...:p Wydaje mi się, że nie powinienem mieć problemu z dojechaniem pod samą klinikę, ale w tej kwestii pozostaniemy w kontakcie.
Już się nie mogę doczekać! Nareszcie pomarszczony pies trafi pod strzechę... ;)

Posted

muody napisał(a):
No to nabieram coraz większej pewności, że wszystko uda się zgodnie z planem... Nadal trzymam kciuki... Właśnie sobie planuję najszybszą trasę dojazdu...:p Wydaje mi się, że nie powinienem mieć problemu z dojechaniem pod samą klinikę, ale w tej kwestii pozostaniemy w kontakcie.
Już się nie mogę doczekać! Nareszcie pomarszczony pies trafi pod strzechę... ;)

Nord tez nie moze sie doczekać;)
Chłopak tam pewnie usycha z tęsknoty

Posted

Brawo dla muodego za tak super decyzje - to bardzo cieszy nasze serducha:Cool!:, trzymam kciuki za Nordzika w nowym domku:thumbs:
choć początki pewnie nie będą takie łatwe;)

Posted

jolakar napisał(a):
Brawo dla muodego za tak super decyzje - to bardzo cieszy nasze serducha:Cool!:, trzymam kciuki za Nordzika w nowym domku:thumbs:
choć początki pewnie nie będą takie łatwe;)

To może w komplecie do Nordzika, Fąfel z mojego banerka GRATIS :)

Posted

eliza_sk napisał(a):
To może w komplecie do Nordzika, Fąfel z mojego banerka GRATIS :)

No kurcze... czytałem właśnie historię tego twojego Fąfla i normalnie można wyjść z siebie:mad:... Nord miał przejścia, ale to co ten psiak ma za sobą, to już przechodzi wszelkie pojęcie... :shake:

Ja już biegam i pytam znajomych, czy ktoś nie byłby zainteresowany, ale powiem szczerze, że cienko to widzę... bo albo brak warunków... albo sam uważam, że nie ma nawet się co pytać, bo sobie nie poradzi...

Mimo wszystko chciałbym jakoś pomóc, więc może jest jakiś bazarek, gdzie bym mógł kupic jakąś smyczkę dla Nordzisława... albo cegiełki na Allegro??

Oby Fąfel doszedł do siebie... i znalazł jakiś domek...

Pozdrawiam

Posted

jaanna019 napisał(a):
I jak się czuje Nord "bezjajeczny"?

jak na razie dobrze, jest juz w swoim apartamencie, warczy a raczej burczy jak ktos chce sie zblizyc , no nie dziwie sie jemu ... pozbawili go meskosci:mad:

Posted

On nie burczy, on się biedaczek każdemu skarży jak wielką stratę poniósł :evil_lol:. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Szczerze mówiąc byłam niemal pewna, że jego przyszłość jest czarna jak on :oops: Bardzo lubię być tak mile zaskakiwana przez życie :loveu:

Posted

ojej...aż mi sie łezka szczęścia w oku zakręciła!!! :))) niesamowite... wczoraj nie zajrzałam na dogo a dzisiaj... takie szczęście!!! :))) Nordzik kochany ma nowy domek!!! :) :multi::multi::multi::multi::multi:

Gratuluję muody i mam nadzieję, ze podróż Wam minie bezpiecznie i sympatycznie :):oops:

Czekam z niecierpliwością na wieści o zmianach jakie będą zachodzić w zachowaniu Norda :) oczywiscie zmianach na plus! :) + oczywiscie foteczki pomarszczonej mordki :))))

Trzymam kciuki!!! :)

Posted

Tak, to wszystko jest bardzo miłe... Analizowałem jednak wszystkie treści, które ma zawarte w banerze emilia2280 i zamurowało mnie... Nie wiem w jaki sposób działa umysł ludzi odpowiedzialnych za schronisko w Krzyczkach lub tych odpowiedzialnych za owczarka z wrośniętym łańuchem... Jak można być takim skur... Czym sobie te zwierzaki na to zasłużyły... Te obrazy głęboko zapadają w pamięć... wczorajsza noc bezsenna... Cały czas zastanawiam się, co można jeszcze zrobić...:-( i nic mi do głowy nie przychodzi... ta bez moc też jest wkurzająca...

Posted

Muody, jest duzo do zrobienia, wielu ludzi wspólczuje, zaluje. Ale to nie na tym rzecz polega. Musimy sié jednoczyc i walczyc z tymi szumowinami.

Od slowa sié zaczélo a teraz Krzyczki sá zamkniéte i majá proces! Stanmy razem do walki, nie placzmy w samotnosci po kátach... Na to nie majá te psy czasu!