Jump to content
Dogomania

SHAR-PEI POMOCY!!!! ,grozi eutanazja! - Nord już w swoim domu !!

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie,

Niniejszym informuję, iż w najbliższą sobotę, tj. 15.03.2008, stawimy się w klinice, aby zabrać Nordka do nowego domu. :multi:

Jednocześnie deklaruję, że w związku z posiadanym kontem na forum dogomani, będę w tym wątku zamieszczał informacje odnośnie adopcji Norda do nowych warunków wraz ze zdjęciami tak, aby wszyscy którzy jemu pomogli mogli spać pokojnie.

Pozdrawiam wszystkich,

Adam

• Replies 983
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nikador']I ja mam nadzieję,że Nordzik spędzi śwęta już w nowym,kochającym domku...
Tyle już przeszedł :shake:

muody,czy jesteś może użytkownikiem shar pei-world forum?Lubomir?

Niki-lidka szacunek ogromny dla Ciebie,za wszystko co dla Nordzika zrobiłaś i wciąż robisz.

JESZCZE nie jestem... ale myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, abym założył tam konto. :razz:

Ja również chciałbym się dołączyć i wyrazić ogromne uznanie dla tego co wszyscy robicie, nie tylko w sprawie Norda. :loveu:

Aha... podtrzymuję moje zaproszenie w Sierpniu - w końcu idealna okazja do wizytacji poadopcyjnej :cool3:, czyż nie tak?

Pzdr

Posted

mariee napisał(a):
a ja mam nadzieje, ze Nord jak bokser Baks , spedzi swieta juz w nowym domku:razz:

i marzenia czasami sie spelniaja, cytuje juz sama siebie , to z radosci:loveu:
LIDKA szykuj sie na sobote:lol:

Posted

Wrodzona skromność nie pozwala przyjąć mi tych podziękowań... :cool3:

A tak poważnie, to jeszcze raz OGROMNE PODZIĘKOWANIA dla mariee i oczywiście Niki-lidki, a także dla wszystkich innych, dzięki którym nasza rodzina zyska nowego przyjaciela, a Nord zyska nową rodzinę...:calus: :sweetCyb:

Posted

Wow:-o:-o ale sie ciesze Nordzik jedzie do kochajacego domku:multi::multi::multi:

To kolejny psiak ktory dzieki Waszej pomocy trafia do domku, jestem przeszczesliwa z tego powodu:loveu::loveu::loveu: Bardzo milo sie czyta takie zakonczenia, usmiech sam sie pojawia na twarzy:lol::lol:
Wszyscy ktorzy sie przyczynili do szczesliwego zakonczenia sa niezastapieni:cool3::loveu:
Jeszcze Magia cudna sunia...moze ktos jej na swieta sprawi prezent i przygarnie, aby mogla je spedzic w kochajacym domku...

Posted

chcialam napisac cos madrego...ale chyba brakuje mi slow...
z reguly jestem sceptyczna do samego konca,ale tym razem buzia jakos sama mi sie usmiecha...
mam nadzieje, ze jak sie spotkamy w sobote to sie nie poklocimy:)
a tak powaznie nie moge sie doczekac juz soboty...

PS. bede na sierpniowym zlocie i bardzo chetnie Was odwiedze...

(mam chyba ostatnio jakies szczesliwe tygodnie bo wszystkie pieski z moich watkow znajduja po koleji domki...czas na nowe bidy, czas dac szanse nowym)

Posted

Niki-lidka napisał(a):

(mam chyba ostatnio jakies szczesliwe tygodnie bo wszystkie pieski z moich watkow znajduja po koleji domki...czas na nowe bidy, czas dac szanse nowym)

Gratulacje, takie szczęśliwe zakonczenie:multi:
Nord ma domek:loveu:
Zawsze mówiłam, ze Lidka ma szcvzesliwą rekę. Chyba czaruje te zwierzaki, jak wstawia je na dogo;)
Moze tak jeszcze raz założyc wątek suni terierkowatej, bo to prawie gwarancja, ze znajdzie domek:cool3:

Posted

Niki-lidka napisał(a):

mam nadzieje, ze jak sie spotkamy w sobote to sie nie poklocimy:)
a tak powaznie nie moge sie doczekac juz soboty...

PS. bede na sierpniowym zlocie i bardzo chetnie Was odwiedze...

Spokojnie... nie grozi nam... ojca nie będzie :lol:... A co do sierpnia to serdecznie zapraszam...

Posted

muody.. a czy TY wiesz, ze teraz to z nami bedziesz mial przechlapane (w pozytywnym tego slowa znaczeniu - oczywiscie!!) :diabloti:
Relacje... Fotorelacje.. Wywiady.. Zwiady.. etc.. etc.. :cool3: I za wszystkim bedziesz musial nadazyc :evil_lol:

Posted

Jejku jak się cięszę :multi::multi::multi: Jakie wspaniałe wieści :multi: Wiedziałam że w końcu do Nordzika uśmiechnie się szczęście :loveu:
Buziolki w czarny Nordzikowy pycholek i buźka dla nowej Nordzikowej rodzinki :loveu:

Posted

[quote name='eliza_sk']Może Niki-lidka pomacza paluchy w wątku Fąfla z mojego podpisu, skoro taka szczęśliwa rączka:)
Niki-lidka zajrzyj do Fąfla plisss...może przyniesiesz mu szczęście ;)

Posted

wszystko Lidka, a rzecznik to co?:mad:hhaha
A tak powaznie! Bylam u Norda jest na Oiomie, Juz prawie calkiem sie wybudzil. Jak dotad wszystko Ok. jutro sie dowiem jak wyniki, dzisiaj juz nie bylo dr.
W piatek przygotuja dokumentacje I rozliczenie

Posted

MagYa^^ napisał(a):
muody.. a czy TY wiesz, ze teraz to z nami bedziesz mial przechlapane (w pozytywnym tego slowa znaczeniu - oczywiscie!!) :diabloti:
Relacje... Fotorelacje.. Wywiady.. Zwiady.. etc.. etc.. :cool3: I za wszystkim bedziesz musial nadazyc :evil_lol:

No cóż... nie obiecuję, że za wszystkim nadążę... bo nie wiem do końca co mnie czeka... ale napewno będę aktualizował notki o Nordzie tak często jak to będzie możliwe...

Pozdrawiam