jaanna019 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Myślami jestem przy tobie Nordziku :loveu: Quote
maciaszek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Czy wpłata ode mnie, za cegiełki z Allegro, dotarła? Quote
sacred PIRANHA Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 bede w poniedzialek w klinice to wezme dokladny wyciag z konta nordzika... Quote
marzenKa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Podnosze Nordzikaaa, nie spadaj nam na ostatnia strone:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 w poniedzailek do Ciebie zajrze pluszaku...znowu sobie na mnie powarczysz:) wezme dokladny wyciag z rachunku Norda i uaktualnie wplaty i wydatki:) chce takze porozmawiac juz dokladnie z wetem na temat kastracji Norda...bo decyzja moi drodzy zapadla, kastrujemy go mimo tego ze domu narazie nie ma... Quote
terka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hop czarnuszku w górę, niech Cię ktoś w końcu zauważy:placz: Quote
marzenKa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Czarnulkuu, Nordziku hopaj na gore Nordizk poszukuje domku, odpowiedzialnego, cierpliwego, najlepiej takiego ktory sie zna na pieskach i wie jak z nimi postepowac:) Quote
marzenKa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Podnoszee Nordzika ktory nadal czeka na tego jedynegoo, odpowiedzialnego, wlasciwego panaa Quote
sacred PIRANHA Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 jutro go odwiedze i beda nowe fotaski:) Quote
terka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jutro nowy tydzień, nowy dzień, nowe nadzieje... Quote
mariee Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 byłyśmy z LIDKA u Norda, obszczekał nas merdając ogonkiem. Wygląda dużo lepiej, znacznie nabrał ciałka inie widać wyłysień. Później Lidka wstawi zdjęcia i napisze o finansach. Quote
MagYa^^ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mariee :) kojace slowa... dzieki! mariee a mialas "ulubiona" czapke Norda? ;) - ze tak szczekal? :lol: Quote
mariee Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 :lol:nie mialam, widac NORD czuje do mnie sentyment :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 moi drodzy mialam fotki...ale padl mi telefon,serwis nie pomogl...stracilam wszystko...numery telefonow, zdjecia i wszelkie inne dane (e-maile,adresy itp):( jak tylko mariee troszke lepiej sie poczuje podjedzie z Maja i zrobi zdjecia Nordzikowi... co do wydatkow: w tej chwili nie wszystkie wplaty ktore juz dotarly do kliniki sa juz zaksiegowane na koncie Norda wiec na dokladny wykaz jeszcze musicie poczekac, ale...ogolnie mamy nadplaty 1300zl (to jest juz z wplata z allegro od maciszka), od tego nalezy odjac dotychczasowy koszt pobytu za ktory placi sie na koniec (narazie Nord byl z dniem dzisiejszym 31 dni, czylo 31x18zl= 558zl), wiec zostaje nam na chwile obecna 742zl:) Quote
marzenKa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nordzik nadal poszukujeee odpowiedniegoo domkuu Quote
sacred PIRANHA Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 oj szuka szuka...potrzebuuje domku szybciutko....zblizaja sie swieta:(:(:( Quote
gossia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dajcie mu dom na święta!! Biedny nordzik!!! Podnoszę! Quote
Recommended Posts