MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 maciaszek napisał(a):Witaj Nord :)! Allegro Norda się skończyło... maciaszek, da rady ponowic? :oops: witaj nika :) wspaniale, ze sie nami zainteresowalas :) i tak Ci chyba bede dziekowac bez konca... ;) (konca nie widac... konca nie widac.. nie widac... nie widac..) Quote
nikador Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 MagYa,nie ma za co dziękować,to ja dziękuję za wszystko co robicie dla zwierzaczków:loveu: Nordzik ma faktycznie słabe zainteresowanie,na moim bazarku cisza.Na sharpeiowym forum też niewielki odzew niestety:-(.Może w galerii ktoś go wypatrzy???Zobaczymy,musi być dobrze. A dzisiaj Nordzik miał mieć odwiedziny..:cool3: Byłyście dziewczyny? Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nika a czy na forum S-P zglaszaja sie czasami jakies domki tymczasowie? Ktos kto daje szanse takim psom ?? Tych psiakow (rasowych) jest z dnia na dzien coraz wiecej...:shake: Quote
nikador Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 MagYa,ciężko o taki tymczas niestety :roll: Ja latem miałam jedną sharpkę ale cieszę się,że szybko domek znalazła bo nie wiem co to by było z nią i moimi marszczakami dalej :roll: Quote
mariee Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Byla dzisiaj Margo u Norda, jest w drodze do domu.. beda wiadmosci i zdjecia Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 mariee... :evil_lol: ja juz chyba rozumie to co chce.. - pierwsze moje czytanie postu i... - o cho..rcia Nord jedzie do domu :-o .. (nieee, nie mozliwe, wroc, jeszcze raz..) No i zrozumialam ;) Ciezki dzien mam za soba.. daje mi się we znaki. Wiec czekamy na wiadomosci :) Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='nikador']MagYa,ciężko o taki tymczas niestety :roll: Ja latem miałam jedną sharpkę ale cieszę się,że szybko domek znalazła bo nie wiem co to by było z nią i moimi marszczakami dalej :roll: ..a dlaczego? Quote
nikador Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Bo moja Fionka odkąd ma w domu swojego faceta Krzysia nie bardzo przepada za innymi suniami :roll: Za to na Krzysia wszelkie samce się rzucają choć to bardzo miły chłopak i wszystkich kocha:loveu: - to pewnie przez jego wielką głowę i nietypowy wygląd :roll: Quote
maciaszek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 MagYa^^ napisał(a):maciaszek, da rady ponowic? :oops:Oczywiście, że da, tylko na kogo mam podać teraz namiar? Niki, dalej na Ciebie? I co napisać o miejscu pobytu Norda - że jest w hoteliku w W-wie? I tyle? Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nord jest w Lublinie w klinice/hoteliku - nie w Wawie .. Namiary jaknajbardziej na Lidke. Moze ona sama sie wypowie... Lidzia oc tu! Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 namiary nadal na mnie bo Nord jest caly czas na mnie w klinice...tak jakby byl moj fafel:):):) dopisz ze obecnie psiak znajduje sie w Lubelskim Centrum Małych Zwierząt i bardzo chetnie przyjme rowniez pomoc finansową (kontakt z tym celu ze mna na tel lub mail) Quote
maciaszek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Wznowiłam tamtą aukcję Norda ( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=308263205 ), ale myślę, że warto by było wystawić jednak aukcję cegiełkową... Quote
maciaszek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 MagYa^^ napisał(a):nie ma zdjecGdzie nie ma? Na aukcji? Mnie się wyświetlają. Czy chodzi Ci o to, że nie ma nowych fotek i nie można robić allegro cegiełkowego? Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 moi drodzy Nord przebywa jak wiemy teraz w klinice w Lublinie(Lubelskie Centrum Małych Zwierząt posiada klinike, hotelik, wlasne laboratorium) jest przerazony....potrzebuje duzo czasu...a czas kosztuje...dlatego bardzo prosze o wsparcie finansowe... kazda doba w hoteliku kosztuje 18zł...kazda zlotowka sie liczy, pieniazki sa zbierane na konto kliniki...w przypadku checi wsparcia finansowego Norda prosze o PW lub do mnie na maila...podam nr konta kliniki i potrzebny dopisek w tytule przelewu aby pieniazki poszly bezposrednio na karte Norda... Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 maciaszek napisał(a):Gdzie nie ma? Na aukcji? Mnie się wyświetlają. Czy chodzi Ci o to, że nie ma nowych fotek i nie można robić allegro cegiełkowego? O to o to .. wlasnie chodzi.. na cegielki.. Quote
margo001 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dzisiaj byłam u Norda i do tej pory nie mogę dojsc do siebie Jest bardzo chudziutki widac mu żebra ,jest brudny trzeba by go wykąpac ,ale jak ma zaropiałe oczy ma dwie dziury które sam sobie wygryzł w takim był szoku Najgorsze jest to że nadal nie daje nikomu podejśc do siebie gdy ktoś się zbliża trzęsie się jak galareta i warczy niemożna mu nawet zrobic żadnych badań bo każdy boi się do niego zbliżyc W schronisku przebywał z innymi psami i nie przejawiał do nich żadnej agresji ,nawet nie zwracał na nich uwagi ,więc dlaczego boi się tak ludzi Mam zdjęcia ,ale niestety robione przez kraty Quote
margo001 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Tu widac jak mu kosteczki wystają na bioderkach :-( Quote
sacred PIRANHA Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 szukam kontaktu z behawiorysta...obawiam sie ze w klinice nie dadza sobie rady z jego agresja lekowa... Quote
sacred PIRANHA Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 lek przed psami a przed czlowieikiem to co innego...to ze Nord nie obawia sie psow nie znaczy ze nie obawia sie ludzi...niestety...a jego paniczny strach przed ludzmi ma swoja przyczyne...co ten psiak przezyl, niech kazdy sie sam zastanowi... Quote
MagYa^^ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :( Nordzik mordeczko... A czy on ma tam na czym spac? Jakas kolderke? kocyk? Koniecznie potrzebny jest ktos kto nie bedzie bal sie podejsc do psa, vo inaczej wszystko bedzie stalo w miejscu. Z drugiej strony dziwie sie, ze wszyscy z kliniki boja sie go.. W koncu na codzien maja doczynienia z psami, jesli zawod i milosc do zwierzat ma sie we krwi to robi sie wszystko by pomoc.:shake: Jesli Nord poczuje, ze nie ma zagrozenia z rak ludzi to przekona sie.. Quote
Atik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='MagYa^^']Z drugiej strony dziwie sie, ze wszyscy z kliniki boja sie go.. W koncu na codzien maja doczynienia z psami, jesli zawod i milosc do zwierzat ma sie we krwi to robi sie wszystko by pomoc.:shake: MagYa, czytam i nie wierzę. Pies po 3 dniach pobytu w hotelu ma zaufac jednej osobie? Przecież tam jest kilku przacowników na zmiany - to raz. Dwa - dla niego kolejna zmiana miejsca i kolejny stres. On musi się odnaleźć w tym miejscu... Trzy - skoro miłość do zwierząt ma się we krwi, o tym powinien świadczyć wolontariat schroniskowy, to co robili wolontariusze i pracownicy schroniska przez czas jego pobytu? Zanim napiszesz to się zastanów. Quote
nikador Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Na sharpeiach mam 5 deklaracji wpłat w tym jedna od cudownej kobiety to 200zł!!!!! (dziękuję Ci kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:) Na moim bazarku jest na razie 60zł. Nord wygląda coraz gorzej,marnieje w oczach...:-( Quote
MagYa^^ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Atik']MagYa, czytam i nie wierzę. Pies po 3 dniach pobytu w hotelu ma zaufac jednej osobie? (...) Zanim napiszesz to się zastanów. A mozesz mi pokazac gdzie ja tak napisalam, bo moze ja slepa albo glupia jestem... Nie czytaj miedzy wierszami PROSZE. Quote
Recommended Posts