Jump to content
Dogomania

SHAR-PEI POMOCY!!!! ,grozi eutanazja! - Nord już w swoim domu !!

Recommended Posts

Posted

Ten psiak został oddany do schroniska przez właścicieli...
jest zadbany, zdrowy...brakuje mu tylko ...i az DOMU...
nie pozwolmy zmarnować sie tej pieknosci w schronie...

nazywa sie Nord, jest z hodowli RYSI WYKROT, urodzony 01.11.2002roku, posiada aktualną książeczke zdrowia...

kontakt w sprawie psiaka:
Lidka : 502040293
mail: niki-lidka@tlen.pl
wiecej zdjec pozniej a dodatkowe infromacje w poniedzialek...

Psiak od 2lutego 2008 przebywa w Lubelskim Centrum Małych Zwierząt...jest potwornie przerazony...potrzebuje czasu....a czas kosztuje (doba w hoteliku 18zł)...potrzebujemy wsparcia finansowego by moc dac mu czas...czas potrzebny, zeby przekonal sie ze czlowiek to nie znaczy tylko zlo, cierpienie, agresja, odtracenie...
czas aby uspokoil swoje skolatane serce i pozwolil nam sobie pomoc...
pamietajcie ze kazdy grosik sie liczy...

w razie checi pomocy Nordowi prosze o PW do mnie lub na maila, podam nr konta kliniki i dopisek potrzebny do przelewu aby pieniazki poszlu bezposrednio na konto Norda...

• Replies 983
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brudny jest:P
jest w bardzo dobrym stanie fizycznym, bardzo zadbany podobno...dokladnijesze informacje beda w poniedzialek martaa2 pojedzie tam i juz konkretnie nim i wyciagnieciem jak najwiekszej ilosci informacji o nim sie zajmie...
przeciez on jest prosto z domku, ma imie....jak ma zrozumiec to co sie stalo?:(

Posted

a mnie szlak zaraz chyba trafi!!!!!!!!:angryy: GDZIE ODPOWIEDZIALNOSC!!!???:angryy:
Ja mam tylko nadzieje, ze szybko go ktos zabierze, jest rasowy wiec ma duza szanse...

A propos.. tak sie koncza adopcje psow "uwidzianych". Reklamuja kremy chociazby z shar pei w roli glownej, taka jedna z druga uwidzi sobie "ladnego pieska" a pozniej rady sobie nie daja.. BO pies okazuje sie nie taki jak w reklamie! kur..:angryy:

Czy wiadomo jak ma na imie? W banerku wpisalam po prostu SHAR PEI :roll:

Posted

boshhhh kolejna szarpejska mordka :( widać, że zaczyna się w PL moda na szarplki a potem bach nie jest miłym niedźwiadkiem to do schronu!!!! jak mogli, dlaczego nie poszukali mu chociaz domu :shake:
czy on jest gdzies oglaszany?

Posted

Niki-lidka napisał(a):
dzis dopiero zostala podjeta decyzja ze pies jest do adopcji...kierownik mial nadzieje ze wlasciciele zmienia zdanie, ale nie zmienili:(
caroolcia mozesz wrzucic tego pysia na jakies forum tej rasy?

rozumiem, rozumiem,
tak oczywiscie - zaraz wkleje na sharpei world

Posted

strasznie brzydkie słowa pchają się mnie na usta... :angryy:

taka łysina to może być wszystko: od grzyba, przez baterie, nużycę aż po alergię czy stres czy braki żywieniowe.
jedno jest pewne - schron to pogłębi...

Posted

martaa2 napisał(a):
Nie wiem...
Wydaje mi sie ze nuzyca to jprzypadłosc psów schroniskowych, ten pies był do tej pory w domu...

to nie jest prawda
ma ją także wiele psów rasowych - to nie jest choroba schroniska