sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ten psiak został oddany do schroniska przez właścicieli... jest zadbany, zdrowy...brakuje mu tylko ...i az DOMU... nie pozwolmy zmarnować sie tej pieknosci w schronie... nazywa sie Nord, jest z hodowli RYSI WYKROT, urodzony 01.11.2002roku, posiada aktualną książeczke zdrowia... kontakt w sprawie psiaka: Lidka : 502040293 mail: niki-lidka@tlen.pl wiecej zdjec pozniej a dodatkowe infromacje w poniedzialek... Psiak od 2lutego 2008 przebywa w Lubelskim Centrum Małych Zwierząt...jest potwornie przerazony...potrzebuje czasu....a czas kosztuje (doba w hoteliku 18zł)...potrzebujemy wsparcia finansowego by moc dac mu czas...czas potrzebny, zeby przekonal sie ze czlowiek to nie znaczy tylko zlo, cierpienie, agresja, odtracenie... czas aby uspokoil swoje skolatane serce i pozwolil nam sobie pomoc... pamietajcie ze kazdy grosik sie liczy... w razie checi pomocy Nordowi prosze o PW do mnie lub na maila, podam nr konta kliniki i dopisek potrzebny do przelewu aby pieniazki poszlu bezposrednio na konto Norda... Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Juz bylo zapytanie na wątku bokserki o te łysinę... Nie wiem...Widziałam gp wczoraj przez siatkę, nie zwróciłam uwagi:oops: Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 brudny jest:P jest w bardzo dobrym stanie fizycznym, bardzo zadbany podobno...dokladnijesze informacje beda w poniedzialek martaa2 pojedzie tam i juz konkretnie nim i wyciagnieciem jak najwiekszej ilosci informacji o nim sie zajmie... przeciez on jest prosto z domku, ma imie....jak ma zrozumiec to co sie stalo?:( Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 tak sobie mysle, ze moze on ma np problemy skorne na tle alergicznym? psiaki tej rasy ponoc czesto takie maja...moze dla kogos to bylo za duzo... jesli ma jakiekolwiek problemy zdrowotne to pobyt w schronie mu nie pomoze:( Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Myslę, ze nie dowiemy sie calej prawdy od włascicieli:roll: Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 a mnie szlak zaraz chyba trafi!!!!!!!!:angryy: GDZIE ODPOWIEDZIALNOSC!!!???:angryy: Ja mam tylko nadzieje, ze szybko go ktos zabierze, jest rasowy wiec ma duza szanse... A propos.. tak sie koncza adopcje psow "uwidzianych". Reklamuja kremy chociazby z shar pei w roli glownej, taka jedna z druga uwidzi sobie "ladnego pieska" a pozniej rady sobie nie daja.. BO pies okazuje sie nie taki jak w reklamie! kur..:angryy: Czy wiadomo jak ma na imie? W banerku wpisalam po prostu SHAR PEI :roll: Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Niki; a moze jak bedziesz w schronie zwróc na niego uwage? On jest na końcu w boksach naprzeciw wjazdu... Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 wybieram sie jutro...zrobie mu fotki..jutro kierownika nie ma chyba no nie? Quote
caroolcia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 boshhhh kolejna szarpejska mordka :( widać, że zaczyna się w PL moda na szarplki a potem bach nie jest miłym niedźwiadkiem to do schronu!!!! jak mogli, dlaczego nie poszukali mu chociaz domu :shake: czy on jest gdzies oglaszany? Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 dzis dopiero zostala podjeta decyzja ze pies jest do adopcji...kierownik mial nadzieje ze wlasciciele zmienia zdanie, ale nie zmienili:( caroolcia mozesz wrzucic tego pysia na jakies forum tej rasy? Quote
caroolcia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Niki-lidka napisał(a):dzis dopiero zostala podjeta decyzja ze pies jest do adopcji...kierownik mial nadzieje ze wlasciciele zmienia zdanie, ale nie zmienili:( caroolcia mozesz wrzucic tego pysia na jakies forum tej rasy? rozumiem, rozumiem, tak oczywiscie - zaraz wkleje na sharpei world Quote
caroolcia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 juz zrobione..... http://www.sharpei-world.pl/viewtopic.php?p=29097#29097 Quote
PaulinaT Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 strasznie brzydkie słowa pchają się mnie na usta... :angryy: taka łysina to może być wszystko: od grzyba, przez baterie, nużycę aż po alergię czy stres czy braki żywieniowe. jedno jest pewne - schron to pogłębi... Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nie wiem... Wydaje mi sie ze nuzyca to jprzypadłosc psów schroniskowych, ten pies był do tej pory w domu... Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 moze ma typowa awitaminozę, lub po prostu alergie.. ..tylko dlaczego ludziska oddali go, no..:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 na zdjeciach wyglada jakby mial jakies przetarcia w siersci na piersi.... mozliwe ze oddali go bo jest chory?:( Quote
PaulinaT Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 martaa2 napisał(a):Nie wiem... Wydaje mi sie ze nuzyca to jprzypadłosc psów schroniskowych, ten pies był do tej pory w domu... to nie jest prawda ma ją także wiele psów rasowych - to nie jest choroba schroniska Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 W takim razie trzeba czekać, moze Niki obejrzy go w niedzielę dokładniej ... Quote
Recommended Posts