Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No,bez padania na kolana,błagam...Niech będzie Kasia.A więc,KASIU:loveu:-ja mam na imię Nadzieja,dla znajomych Nadia,Nadziejka...Byle nie Nadź:angryy:-dobrze,że choć Nelsonik będzie miał u Ciebie bezpieczną przystań... Wiadomo,że chciałoby się pomóc jak największej liczbie zwierzaków,ale wszyscy mamy swoje ograniczenia...I robimy tyle,ile jesteśmy w stanie.Pewnych spraw się nie przeskoczy...Na Nelsonową też w końcu ktoś zwróci uwagę.
NIE TUCZYĆ NELSONA!!!!!

Posted

Dzisiaj zabrałam Nelsonika na chwilę do domu coby wykonać test na koty (mam dwa w końcu :evil_lol:)

Zdał celująco!!!
Nawet zarobił po twarzy od Soniaka, ale w ogóle się tym nie przejął :lol:. On jest naprawdę kochany!!!!!
Trudno mi było zrobić zdjęcia, bo cały czas był w ruchu, wszędzie wąchał, chodził i się kręcił, ale coś tam zrobiłam.... :eviltong:
Oto moje wypociny:

Później jeszcze zrobię ......

Posted

A CZY TO U CIOTECZKI DIF MISKI NIE MA ŻE BIEDNY NELSONEK SPRAGNIONY DO WIADRA Z BRUDNĄ WODĄ ZAGLĄDA???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak na serio-cudowny psiak.Wspaniale,że będzie miał w końcu swój domek.
Gdyby miał jechać do mnie czekałby go jeszcze test na ptaszki...:loveu::loveu:
Choć Koli przyjechał bez testów,wszystkie przechodził na miejscu...Łącznie z kąpielą...
NIE KĄPAĆ NELSONA!!!!!!!:eviltong:

Posted

luka1 napisał(a):
DIF obetinj mu te kołtyny na grzbiecie - zapomniałam

Oczywiście, że mu obetnę.... :eviltong:
O godzinie 04:00 .....przed samym wyjazdem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..
Żeby był piękniejszy niż jest.... :loveu:

Jezu...! Ale mi żal tych "ludzkich kołków ":angryy: , którzy przez te wszystkie lata przechodzili obok jego boksu... omijając go wzrokiem....
I dobrze im!!! :eviltong::eviltong::eviltong:

A teraz będzie go miała Kaśka!!! :cunao::cunao:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
A CZY TO U CIOTECZKI DIF MISKI NIE MA ŻE BIEDNY NELSONEK SPRAGNIONY DO WIADRA Z BRUDNĄ WODĄ ZAGLĄDA???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to zaraz Ci, ciotka wkleję :diabloti::diabloti::diabloti:

Tylko zrobię......:mad:

Posted

A nie mówiłam???:eviltong:Brakło misek!!!!:evil_lol:I cioteczka DIF wkleiła fotkę GARNKA:lol: :loveu:
CIOTECZKI PROSZĘ O POMOC I RADĘ.DOSŁOWNIE PRZED CHWILECZKĄ PRZYJĘŁAM DO SIEBIE NA AWARYJNY TYMCZAS DWIE SUCZKI.NA AWARYJNY-BO MIEJSCE CZEKA NA KAPSLA I MICIĘ.DOPÓKI NIE BĘDZIE TRANSPORTU PSINKI MOGĄ U MNIE ZOSTAĆ,ALE GDY TYLKO SIĘ DOWIEM ŻE TA DWÓJKA DO MNIE JEDZIE BĘDĄ MUSIAŁY OPUŚCIĆ MÓJ DO.
TO DWIE MALUTKIE SUCZKI.ZDJĘĆ NIE MAM BO KOMÓRKA JEST W NAPRAWIE...JEDNA MA NIECAŁE TRZY LATA,MAŚCI BRĄZOWEJ.NAWET DO KOLAN NIE SIĘGA.WYSTERYLIZOWANA ZASZCZEPIONA PW WŚCIEKLIŹNIE I JUŻ WYKĄPANA.DRUGA MA NIECAŁE DWA LATA MAŚCI CZARNO-BIAŁEJ NIE SIĘGA DO KOLAN WYSTERYLIZOWANA ZASZCZEPIONA PW WŚCIEKLIŹNIE I JUŻ WYKĄPANA.OBIE BARDZO SYMPATYCZNE I ŁAGODNE.RZUĆCIE POMYSŁY CO DALEJ...

Posted

[quote name='Wet-siostra']Trochę to pewnie potrwa,Cioteczka DIF poszła do sklepu po miskę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:eviltong:

A słomke se wyjmij..... :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='DIF']:shake::shake::shake:

Nie miała czasu....
Ale wytnie.....!!! Jak wstanie o 2:00 ... :evil_lol:

a to u Was, nad morzem, jakaś inna strefa czasowa chyba :evil_lol:

Posted

Ja Ci wstanę o 2 w nocy!!! :mad: Spać i się wyspać proszę, do spółki z TZ-em kochanym, niesamowitym, klonować tylko takiego! I dzieciaki też, kochają psiaki i oby tak dalej!
Kołtunem niech się zajmie przyszła właścicielka, niech ma coś do roboty :evil_lol: