kasikitd Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Itske - Nelson to rzeczywiście farciarz, jeszcze nie przyjechał do Gdańska, a już ma tam trzech funfli, ziomali ze schronu:multi: Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No,bez padania na kolana,błagam...Niech będzie Kasia.A więc,KASIU:loveu:-ja mam na imię Nadzieja,dla znajomych Nadia,Nadziejka...Byle nie Nadź:angryy:-dobrze,że choć Nelsonik będzie miał u Ciebie bezpieczną przystań... Wiadomo,że chciałoby się pomóc jak największej liczbie zwierzaków,ale wszyscy mamy swoje ograniczenia...I robimy tyle,ile jesteśmy w stanie.Pewnych spraw się nie przeskoczy...Na Nelsonową też w końcu ktoś zwróci uwagę. NIE TUCZYĆ NELSONA!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dzisiaj zabrałam Nelsonika na chwilę do domu coby wykonać test na koty (mam dwa w końcu :evil_lol:) Zdał celująco!!! Nawet zarobił po twarzy od Soniaka, ale w ogóle się tym nie przejął :lol:. On jest naprawdę kochany!!!!! Trudno mi było zrobić zdjęcia, bo cały czas był w ruchu, wszędzie wąchał, chodził i się kręcił, ale coś tam zrobiłam.... :eviltong: Oto moje wypociny: Później jeszcze zrobię ...... Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A CZY TO U CIOTECZKI DIF MISKI NIE MA ŻE BIEDNY NELSONEK SPRAGNIONY DO WIADRA Z BRUDNĄ WODĄ ZAGLĄDA???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na serio-cudowny psiak.Wspaniale,że będzie miał w końcu swój domek. Gdyby miał jechać do mnie czekałby go jeszcze test na ptaszki...:loveu::loveu: Choć Koli przyjechał bez testów,wszystkie przechodził na miejscu...Łącznie z kąpielą... NIE KĄPAĆ NELSONA!!!!!!!:eviltong: Quote
luka1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 DIF obetinj mu te kołtyny na grzbiecie - zapomniałam Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 luka1 napisał(a):DIF obetinj mu te kołtyny na grzbiecie - zapomniałam Oczywiście, że mu obetnę.... :eviltong: O godzinie 04:00 .....przed samym wyjazdem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.. Żeby był piękniejszy niż jest.... :loveu: Jezu...! Ale mi żal tych "ludzkich kołków ":angryy: , którzy przez te wszystkie lata przechodzili obok jego boksu... omijając go wzrokiem.... I dobrze im!!! :eviltong::eviltong::eviltong: A teraz będzie go miała Kaśka!!! :cunao::cunao: Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wet-siostra napisał(a):A CZY TO U CIOTECZKI DIF MISKI NIE MA ŻE BIEDNY NELSONEK SPRAGNIONY DO WIADRA Z BRUDNĄ WODĄ ZAGLĄDA???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to zaraz Ci, ciotka wkleję :diabloti::diabloti::diabloti: Tylko zrobię......:mad: Quote
zdrojka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dawaj Ciotka, wklejaj, bo ja się dopominam o zdjęcia Twoich krówek i nic, to choć Nelsonka obejrzę :p Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 NO,DAWAĆ,DAWAĆ...Trochę to pewnie potrwa,Cioteczka DIF poszła do sklepu po miskę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba mnie tu ktoś dzisiaj zamorduje...:eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 qrna... a gdzie zdjęcia, które wkleiłam ....hmmm ...dzisiaj...:angryy: Powtórka: "Chłopaki" chwilę przed starciem....Polała się krew..moja... :angryy::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='luka1']A jak noc mineła? Nie obsr... wszystkiego? Zdecydowanie ...NIE!!!! :loveu: A test na koty zdany na 100000000 % !!! :cunao:Ma je w ..:siara: Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A nie mówiłam???:eviltong:Brakło misek!!!!:evil_lol:I cioteczka DIF wkleiła fotkę GARNKA:lol: :loveu: CIOTECZKI PROSZĘ O POMOC I RADĘ.DOSŁOWNIE PRZED CHWILECZKĄ PRZYJĘŁAM DO SIEBIE NA AWARYJNY TYMCZAS DWIE SUCZKI.NA AWARYJNY-BO MIEJSCE CZEKA NA KAPSLA I MICIĘ.DOPÓKI NIE BĘDZIE TRANSPORTU PSINKI MOGĄ U MNIE ZOSTAĆ,ALE GDY TYLKO SIĘ DOWIEM ŻE TA DWÓJKA DO MNIE JEDZIE BĘDĄ MUSIAŁY OPUŚCIĆ MÓJ DO. TO DWIE MALUTKIE SUCZKI.ZDJĘĆ NIE MAM BO KOMÓRKA JEST W NAPRAWIE...JEDNA MA NIECAŁE TRZY LATA,MAŚCI BRĄZOWEJ.NAWET DO KOLAN NIE SIĘGA.WYSTERYLIZOWANA ZASZCZEPIONA PW WŚCIEKLIŹNIE I JUŻ WYKĄPANA.DRUGA MA NIECAŁE DWA LATA MAŚCI CZARNO-BIAŁEJ NIE SIĘGA DO KOLAN WYSTERYLIZOWANA ZASZCZEPIONA PW WŚCIEKLIŹNIE I JUŻ WYKĄPANA.OBIE BARDZO SYMPATYCZNE I ŁAGODNE.RZUĆCIE POMYSŁY CO DALEJ... Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Wet-siostra']Trochę to pewnie potrwa,Cioteczka DIF poszła do sklepu po miskę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: A słomke se wyjmij..... :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czemu ja mam "takie coś" w podpisie zamiast Nelsona :crazyeye:??? Oto nowe i pewnie ostatnie już fotoski z mojego domu: Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='luka1']A kołtuna wycieła, A! :shake::shake::shake: Nie miała czasu.... Ale wytnie.....!!! Jak wstanie o 2:00 ... :evil_lol: Quote
asiamm Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='DIF']:shake::shake::shake: Nie miała czasu.... Ale wytnie.....!!! Jak wstanie o 2:00 ... :evil_lol: a to u Was, nad morzem, jakaś inna strefa czasowa chyba :evil_lol: Quote
zdrojka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja Ci wstanę o 2 w nocy!!! :mad: Spać i się wyspać proszę, do spółki z TZ-em kochanym, niesamowitym, klonować tylko takiego! I dzieciaki też, kochają psiaki i oby tak dalej! Kołtunem niech się zajmie przyszła właścicielka, niech ma coś do roboty :evil_lol: Quote
kasikitd Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nic mi tam nie wycinać z Nelsona :mad: Za dużo tych stresów, a poza tym, to i tak elegancki facet :gent: Quote
Hotel KADIF Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :hand::hand::hand::hand::hand::hand: [FONT=Comic Sans MS]Do zobaczenia w Gdańsku!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [/FONT] Quote
Wet-siostra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nelsonik już pewnie w drodze do domku...Ciekawe,jak mu się jedzie...Czekam na wiadomość o szczęśliwym dotarciu do celu!!! NELSONIK JEDZIE DO DOMU!!!!!! Quote
luka1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No kurcze - dojechali już czy nie? Ile do tego Gdańska km? przeciez to nie tak daleko. Quote
Recommended Posts