kasikitd Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Itske...zaproszenie chętnie przyjmuję, bardzo się cieszę, że będę mogła poznać Ciebie i Twoją sforę :lol: Musimy się zgadać :hand: Fajnie, że jesteś z Trójmiasta !!! :multi: Dif, musisz mi podpowiedzieć, co i jak z transportem, 80 złotych kosztów pokryję. Ale być może coś jeszcze powinnam zrobić, coś wiedzieć ? Najbardziej bym chciała, aby Nelsonik przyjechał albo w piątek albo w sobotę, bo ja sobie wezmę jeszcze potem z dwa dni wolnego, żeby być z nim jak najdłużej przy wprowadzaniu w nowe życie. Inaczej chłopak zgłupieje, raz sam z kotem, raz z TZ, a raz ze mną.Wolałabym, aby na początek był najwięcej z jedną osobą czyli ze mną :cool3: Szkoda mi suni Nelsonowej, nie można jej samej zostawić, ale ja nie mam możliwości niestety.:placz: Dziewczyny, wy wiecie jak to się robi, trzeba dać suni szansę, żeby nie była długo samotna.Gdybym miała dom z ogrodem, bez namysłu wziełabym oba psiaki. Quote
Itske Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ch...era i ...... tu brzydkie wyrazy, no trochę żeśmy się spóźniły, bo mój TZ mieszka w warszawie i wozi czasem takie bidy ( treraz też wiezie sunię z tymczasu od Eni do znalezionego domku stałego) a następny raz będzie jechał dopiero za dwa tygodnie - wtedy transport z Warszawy do Gdańska byłby bezpłatny Kasiu - czywiście, że musmy się poznać! Quote
kasikitd Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Będziemy w kontakcie Itske, napisze jutro, teraz to już muszę iść do łóżka bo wstaję o 4.30 niestety.Pogadamy o spotkaniu, o transporcie, o psiakach, fajnie! :lol: Zajrzę tu jutro na pewno ;) A moj TZ nawet zapytał kiedy Nelson u nas zamieszka i to bez agresji tylko z ciekawości :razz: Quote
Itske Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 kasikitd napisał(a):Będziemy w kontakcie Itske, napisze jutro, teraz to już muszę iść do łóżka bo wstaję o 4.30 niestety.Pogadamy o spotkaniu, o transporcie, o psiakach, fajnie! :lol: Zajrzę tu jutro na pewno ;) A moj TZ nawet zapytał kiedy Nelson u nas zamieszka i to bez agresji tylko z ciekawości :razz: Twojego TZ trzeba skontaktować z moim - przy czwartym psie zapytal tylko zbolałym glosem, czy to na pewno ostatni, i czy na pewno on musi być u nas, przy piątym nic nie mówi:diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Itske napisał(a):Ch...era i ...... tu brzydkie wyrazy, no trochę żeśmy się spóźniły, bo mój TZ mieszka w warszawie i wozi czasem takie bidy ( treraz też wiezie sunię z tymczasu od Eni do znalezionego domku stałego) a następny raz będzie jechał dopiero za dwa tygodnie - wtedy transport z Warszawy do Gdańska byłby bezpłatny Kasiu - czywiście, że musmy się poznać! Qrcza.... dwa tygodnie to strasznie dłuuuugo dla Nelsona!!! Kibluje już tyle czasu..... :roll: Decydujcie!!! Ale ja jestem zdania, że swoje już odsiedział....:-( Quote
Itske Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 DIF napisał(a):Qrcza.... dwa tygodnie to strasznie dłuuuugo dla Nelsona!!! Kibluje już tyle czasu..... :roll: Decydujcie!!! Ale ja jestem zdania, że swoje już odsiedział....:-( moim zdaniem długo, za długo, chyba trzeba kuć żelazo ( tzn. Kasiowego TZta) póki gorące;) po pierwszym jakiś grosik do transportu dorzucę, teraz już się spłukałam na różne bidule Quote
TYGRYS-ica. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ja tez mysle ze Nelsonowi juz wystarczy tego czekania. jakby sie tak jakos zebrac to moze by sie uzbieralo na ten transporcik :razz: Quote
Wet-siostra Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cioteczki,ja dopiero raczkuję na DOGO:bye:,ale wiem,że organizujecie jakieś aukcje na allegro itd.Może w ten sposób udałoby się uzbierać na ten transport??? Quote
TYGRYS-ica. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 luka1 napisał(a):coś się wspólnie wymyśli co kilka glow to nie jedna :evil_lol: Quote
Itske Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):co kilka glow to nie jedna :evil_lol: tu złotówka, tam grosiczek aż do Kasi trafi Nelsoniczek:diabloti: Quote
kasikitd Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dziewczyny! Mój TZ już zupełnie się pogodził z faktem " powiększenia rodziny" o Nelsonika, wczoraj słyszałam jak mówił do kota ( cicho, żebym nie słyszała ), że przyjdzie "tu taki", co go w końcu " na ludzi wyprowadzi" :evil_lol: :mad: A więc teren przygotowany.Teraz z transportem...niestety w tym tygodniu pracuję tak, że nie mogę wziąc ani jednego wolnego dnia, a bardzo mi zależy, by wziąc sobie z urlopu ze trzy dni i połączyć je z weekendem, tak, aby być jak najdłużej przy wprowadzaniu Nelsona do nowego życia. Nie mogę go na początku przyjąć i zostawić od razu dzień w dzień w domu, sam na sam z kotem.Wymyśliłam więc, że wezmę wolne ( nie wiem czy mi jeszcze dadzą, ale mam nadzieję ) np. od środy, 02 kwietnia, wtedy do końca tygodnia jakoś bym Nelsonika oswoiła z nowymi warunkami, ewentualnie może jeszcze niedziela 30 marca, wtedy jakoś do środy bym wzięła wolne ( powinnam dostać choćby z racji opieki nad niepełnosprawnym dzieckiem :lol: :lol: :lol: ) Nie wiem, jak załatwić taki transoprt i dogadać szczegóły ? Quote
Wet-siostra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Zdradzcie mi,proszę,co znaczy TZ???Tutaj DIF piszeTZ,tu Pani...Wiem,co to DT DS,a nawet PT(Pies Tymczasowy).Ale TZ???:crazyeye:A co do Nelsonika-jestem pewna,że szybko się zaaklimatyzuje w nowym domku.:loveu:Mój Koli praktycznie po paru godzinach musiał zostać sam a domu(przyjechał w niedzielę po południu,w poniedziałek miałam mieć wolne,ale musiałam iść do pracy).I poradził sobie!!!:loveu:Nelsonik na pewno też DA RADĘ!!!:p Quote
Hotel KADIF Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wet-siostra napisał(a):Zdradzcie mi,proszę,co znaczy TZ???:p Mąż...facet...kochanek...chłop.... itd:evil_lol: ! To są TZ-ty i nikt nie musi wiedzieć w jakim charakterze uczestniczą w naszym życiu!! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Wet-siostra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Dzięki!!!!Co racja,to racja,czasami taki TZ jest tysiąć razy bardziej uciążliwy niż psy...:diabloti::angryy::mad:A czasami jest niezastąpiony...:evil_lol:A więc-zdrowia dla wszystkich TZ!!!!!:loveu: Quote
Sabina02 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='Wet-siostra']Zdradzcie mi,proszę,co znaczy TZ???Tutaj DIF piszeTZ,tu Pani...Wiem,co to DT DS,a nawet PT(Pies Tymczasowy).Ale TZ???:crazyeye: TZ = Towarzysz Zycia :lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 czyli wychodzi na to ze jak dobrze pojdzie to Nelsonik bedzie w schronisku jeszcze tylko tydzien :multi: teraz zostaje znalezc transport. Quote
kasikitd Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No właśnie z tym transportem , po świętach będę musiała zadzwonić do Dif i ją trochę zmolestować, by mi podpowiedziała co i jak ;) Quote
TYGRYS-ica. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ee jak juz sie domek znalazl to transport sie jakos skombinuje ;) Quote
luka1 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 no to może zaczniemy kombinować? bo sam sie nie wykombinuje. Może poczta Polska:evil_lol: Quote
kasikitd Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No, jestem za ;) Ale z kim tu gadać? Nie chcę zawracać dziś głowy, ale jutro chyba zadzwonię do DIf i zaczniemy kombinować :???: Quote
kasikitd Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ciekawa jestem co tam u niego słychać? Nelsuni będzie smutno...:( Quote
luka1 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 widzicie te schody? to na tych schodach wykonano próbe z Nelsonem :lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 schody?? :crazyeye: to jak drabina wyglada :evil_lol: Quote
kasikitd Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No właśnie, widziałam je na wcześniej prezentowanych zdjęciach i zastanawiałam się czy to TE????? :crazyeye: Cholerka, widzę, że nie było litości, to tamto, majtki na tyłek i do góry :diabloti: No, te moje schody są bardziej przyjazne, ale jest ich więcej, mam nadzieję, że Nelson uzna, iż warto po nich wchodzić :lol: Quote
Recommended Posts