luka1 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 wytrą futro Nelsonowi:mad: Myć łapy a nie o psinę wycierać!!:mad: :eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 luka1 napisał(a):wytrą futro Nelsonowi:mad: Myć łapy a nie o psinę wycierać!!:mad: :eviltong::evil_lol::diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ja też dostałam od Kasi te foty, ale nie umiałam wlepić :oops::oops::oops:!! TZ ciągle zajęty a ja jeszcze przez ostatnie trzy dni byłam odcięta od dogo :angryy:!!! Ale Nelsonik jest przeszczęliwy od tych głasków!! :loveu: A jaki w Kasię wpatrzony :p! Widać, że się zakochał w lasce :evil_lol:! Quote
Wet-siostra Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ślicznota po prostu!!! Mój szanowny laptop działa mi na nerwy,pracując na zasadzie:nie chcem,ale muszem...Nie ma szans-w poniedziałek idę z nim do doktora,bo TAK to się na dłuższą metę nie da pracować... Nelsoniku,szczęściarz z Ciebie!!! I-jesteś zdrowy!!! Quote
kasikitd Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Dziękuję Ziutka :loveu: Zanim się nie wprawię, mogę ci jeszcze czasem coś podesłać? :razz: Nelsonik był dziś całą długą noc sam w domu, tzn. z kotem, do tego zostawiałam go jak była burza i trochę się denerwowałam co tam się dzieje.Ale jak przyszłam wszystko było w jak najlepszym porządku, a Nelsonik tak sie cieszył, że mi aż łezki ze wzruszenia poleciały. Gdy już wyszliśmy na spacer, idąc, oglądał się na mnie z takim " uśmiechem", jakby chciał powiedzieć " ale fajnie, że jesteś." Naprawdę to "mówił" :lol: No, a poza tym to gwiazda na podwórku, dzieci biegną do nas jak widzą, że Nelsonik wychodzi, a on potrafi stać i stać dając się ogłaskiwać. Ludzie wciąż o niego pytają, i ci, co już go znają i ci, któzy widzą go po raz pierwszy. Słyszymy dużo dużo serdecznych słów.:loveu: Nie miałam wcześniej pojęcia, że taki trójłapek może robić na ludziach tak duże wrażenie. Quote
asiamm Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 kasikitd napisał(a):...Gdy już wyszliśmy na spacer, idąc, oglądał się na mnie z takim " uśmiechem", jakby chciał powiedzieć " ale fajnie, że jesteś." Naprawdę to "mówił" :lol:... . ja wierzę, że on to mówi :) Quote
Wet-siostra Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No pewnie,że mówi!!!Wszystkie psy umią mówić,zwłaszcza trójłapki...Tylko nie wszyscy ludzie rozumią psią mowę... Mój Koli też mówi...Jak wlezie na łóżko-"no i co mi zrobisz???"...Jak zje coś,ściągniętego w tajemniczy sposób z szafki w kuchni-"to nie ja...",jak biorę do ręki smycz-"no,w końcu spacerek"...itd,.itp... Jak tu nie kochać trójłapków??? A tak przy okazji-Koli powiedział mi,że jest mu bardzo smutno,bo odkąd trafił do nowego domu,Cioteczki z DOGO zapomniały o nim i nie zaglądają na jego wątek... Quote
Ziutka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 kasikitd napisał(a):Dziękuję Ziutka :loveu: Zanim się nie wprawię, mogę ci jeszcze czasem coś podesłać? :razz: Pewnie, że tak :loveu: Quote
kasikitd Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dzięki Ziutka :lol: Nie jest łatwo robić Nelsonkowi zdjęcia, bo choć to moja i osiedlowa gwiazda, to jakoś nie przepada za pozowaniem, stanowczo odmawia, ale damy radę :lol: Nelson jest moją radością :loveu: Quote
Ziutka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 kasikitd napisał(a): Nelson jest moją radością :loveu: I miłością - zapomniałaś rzec :mad: :eviltong: Quote
Ziutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Proszę cmoknąć Nelsoniastego w zimny i mokry nochalek i podrapać za uszkiem - od cioci Ziuty :cool3: ot tak...na dobranoc :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A od cioci DIF na dzień dobry :buzi::loveu:!! Quote
Wet-siostra Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :loveu:Mizianka od Cioci Wet,gumowe udko na klawiaturze od Koliego:evil_lol: i merdanie ogonkiem od Tyrsy-dla całej Waszej rodzinki(z Nelsonem na czele!!!:loveu:) Quote
kasikitd Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Bardzo, bardzo dziękujemy za te wszystkie pozdrowienia, mizianie i całusy, przytulanie i ukochiwanie mamy na porządku dziennym, ale oczywiście powiedziałam Nelsonikowi, od kogo całusy :loveu: Teraz jak jest ładna pogoda, chodzimy na dość długie spacery, Nelsonik to jest najszczęśliwszym psem na świecie jak go spuszczam ze smyczy i zawsze przybiega, jak go wołam, jak biegnie wygląda tak bosko, że rozkłada mnie na łopatki. Staram mu się wtedy zrobić zdjęcia, ale cwaniak tak szybko wtedy do mnbie przybiega, że zawsze jest już za późno :roll: W ogóle chyba jestem jakaś niezdara z tymi zdjęciami, jak już chce mu zrobić fajne zdjęcia, to on zaraz zmienia pozycję, ale pracuję nad tym i coś niebawem podeślę Ziutce...mogę Ziutka jeszcze Cię wykorzystać troszkę ? :oops: Quote
luka1 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 a ja mam całą galerię ogonów - tylko tyle mi sie udaje uchwycić.:evil_lol: Quote
kasikitd Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :lol: Trzeba zatrudnić dla psiaków specjalistów od dobrego wizerunku, co by ciotka Luka mogła spokojnie robić zdjęcia, nauczą tacy jak chować ogony i stać nieruchomo :evil_lol: A jeden niech przyjedzie na sesję do Gdańska :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 kasikitd napisał(a): W ogóle chyba jestem jakaś niezdara z tymi zdjęciami, jak już chce mu zrobić fajne zdjęcia, to on zaraz zmienia pozycję, ale pracuję nad tym i coś niebawem podeślę Ziutce...mogę Ziutka jeszcze Cię wykorzystać troszkę ? :oops: Kasiu!!! Przecież Nelsonik nie lubi fotków, więc robi uniki - czyli zmienia pozycję!! Mądry jest jak żaden "dog", że błysnę z angielska ;):evil_lol:!!! A jeśli chodzi o Ziutkę, to chyba prosić nie musisz.... Ona uwielbia być molestowana przez "dogo"....:evil_lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 aj a ja dopiero odkopalam watek Nelsona a on juz od dluzszego czasu ma domek :evil_lol: nie ma to jak tempo.... jak dobrze ze Kasiu trafil do ciebie. z twoich postow wynika ze jest u ciebie przeszczesliwy :multi: nie moglo mu sie trafic lepiej. mizanko dla Nelsonika ode mnie :loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Macie ciotki :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [SIZE=2] Quote
Wet-siostra Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Prześliczne zdjęcia!!! Cioteczko"Ziutko"-Cioteczka wet pozwoliła sobie na wysłanie do Cioteczki mms-a...Myślę,że Cioteczka się nie pogniewa...(emotioikonki znowu nie działają...) Quote
kasikitd Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 kasikitd napisał(a)::lol: Trzeba zatrudnić dla psiaków specjalistów od dobrego wizerunku, co by ciotka Luka mogła spokojnie robić zdjęcia, nauczą tacy jak chować ogony i stać nieruchomo :evil_lol: A jeden niech przyjedzie na sesję do Gdańska :diabloti: Chyba coś wyczarowałam, bo wieczorem już rozmawiałam z fotografem, który zrobi zdjęcia Nelsonikowi do artykułu o trójłapkach, a rano nie miałam o tym pojęcia :lol: Quote
kasikitd Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ziutka kochana, dzięki wielkie...a Ty po nocach biedna na Dogo siedzisz, zamiast sobie spać smacznie :roll: Quote
kasikitd Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):aj a ja dopiero odkopalam watek Nelsona a on juz od dluzszego czasu ma domek :evil_lol: nie ma to jak tempo.... jak dobrze ze Kasiu trafil do ciebie. z twoich postow wynika ze jest u ciebie przeszczesliwy :multi: nie moglo mu sie trafic lepiej. mizanko dla Nelsonika ode mnie :loveu::loveu: Ok, mizianko od TYGRYS -icy :loveu: Mam nadzieję, że Nelsonik jest szczęśliwy ze mną, bo ja z nim bardzo :loveu: Quote
Recommended Posts