Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
No właśnie !! dlaczego ona nie ma swojego wątku to taki super pies! :mad:

Please! wątek dla suńki co z budą wchodzi po drabinie do kotów:multi::lol:
no rewelka!

a co z Nelsonikiem,

• Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wygląda na to, że jest taki domek, który już na niego czeka :loveu: A w domku ja, urzeczona jego siłą i radością, no i kot Filip, niepocieszony po stracie swojego przyjaciela, wspaniałego owczarka Kacpra, który musiał odejść do nieba. Oboje potrzebujemy psińskiej energii, oboje czujemy się osamotnieni, a tyle mamy miłości !!!!! :lol: Boże jakbym chciała, żeby schody nie były dla niego problemem. Z resztą damy sobie radę.

Posted

TZ już nie mówi nie...a jak zapytałam czy będzie wychodzić na spacery z Nelsonem, to milczał. To sukces, wojna wygrana. Czyli TZ nie popiera, ale się godzi. No przecież nie może tak sobie powiedzieć - Super, o tym marzyłem :diabloti:

Anulka, jak będzie można, to trzeba jeszcze zaprowadzić Nelsonika na normalne schody, ale myślę, że będzie ok.....trzeba po świętach organizować przyjazd chłopaka do nas. ;)

Posted

[quote name='kasikitd']TZ już nie mówi nie...a jak zapytałam czy będzie wychodzić na spacery z Nelsonem, to milczał. To sukces, wojna wygrana. Czyli TZ nie popiera, ale się godzi. No przecież nie może tak sobie powiedzieć - Super, o tym marzyłem :diabloti:

Anulka, jak będzie można, to trzeba jeszcze zaprowadzić Nelsonika na normalne schody, ale myślę, że będzie ok.....trzeba po świętach organizować przyjazd chłopaka do nas. ;)

Ja pierdziele.....!!!

:sweetCyb::laugh2_2::ghost_2::Cool!::cunao::chlup::klacz::iloveyou::helo:

Dziewczyny!!!
Czyli domek jest!!!!!!

Kasiu! Czy już Ci mówiłam, że Cię kocham???!!!

Posted

O MATKO KOCHANA
:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:
NO FAKEN...ale mam radochę :multi: :multi: :multi:
[SIZE=4]Aniu Difusiu moja no chyba musimy wypić coś bo normalnie padam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Kasiu ................. nie wiem co napisać :placz: :placz: :placz: wyję ze szczęścia po prostu :buzi::calus::Rose:

Posted

czyli mogę powiedzieć Nelsonowi, że ma się pakować? !!! :loveu: :placz: :loveu: :lol: :multi::knajpa::popcorn::beerchug::drink1::drinka: - bedzie tego chlania)

Posted

:lol: Czekamy na niego :lol: Najważniejsze, żeby bez problemów wchodził po schodach, bo nie wyobrażam sobie, żebym miała Nelsona gdzieś oddawać przez głupie schody. Wtedy sama pójdę do schronu, wejdę do budy i nigdy z niej wyjdę, odmówię jedzenia i widzenia z wolontariuszkami :grab:
Najlepsza opcja, o której marzę to: Nelson świetnie wchodzi na IV piętro, w ogóle nie kuma o co było tyle krzyku, zaprzyjaźnia się z kotem - Filipem, czasem dla zabawy go pogoni, bo on to uwielbia. Moim jedynym zmartwieniem jest czy mam miejsce na swojej kanapie ...i żyli długo i szczęślwie....no i ważne - ta Nelsonikowa sunia szybko znajduje domek, bo przecież oprócz stresów schroniskowych, dołączy się okrutny stres związnay z tęsknotą za swoim kumplem.

Posted

kasikitd, a skąd jesteś? :razz: daleko Nelson nam wyjedzie?

i jeszcze pytanko takie...co będzie jak się okaże, że Nelson uważa kota za niepotrzebne zwierzątko?

Posted

Mieszkam w Gdańsku, na 42 metrach kw., blisko morza. Nie mam pojęcia co będzie, gdy Nelsonowi nie spodoba się Filip, może być też odwrotnie, bo Filip to kot z charakterem, no, ale mojego psiunkę poprzedniego kochał, więc ....nie wiem. Ryzykuję. Schody, wzajemne relacje z kotem, zachowanie czystości, no i mój TZ....to cały czas chodzi mi po głowie, nie ma opcji, abym miała pozbyć się któregoś zwierzaka, prędzej TZ.....( hi, hi, hi ) Oj, to by było :evil_lol:
Myślę, że skoro miałabym być panią dla Nelsonika i to aż z Gdańska, to sami się wybraliśmy, więc choć łatwo nie będzie, to TAK ma być, reszta musi się dostosować. No, zobaczymy. Nelson zawojował moje serce, brak łapki tylko go ubogaca. Muszę lecieć do pracy, będę dopiero późno.Myślę i myślę o tym moim Nelsoniku :loveu:

Posted

Dzięki...ale cały szacunek nalezy się DIF, Luce 1, Assiam i wielu innym, których nie sposób wymienić, a którzy z wielkim sercem, bezinteresownie oddają swój czas i energię potrzebującym zwierzakom. Takie Słoneczka :lilangel: Wielkie dzięki, że Jesteście :multi::loveu:

Posted

[quote name='Wet-siostra']Jejku!!!Kolejny trójłapek będzie miał domek!!!:multi:Bardzo się cieszę!Nelsoniku,psia mordko ukochana,POWODZENIA!!!!!:-D:bye:

A Ty co tu, Ciotka, robisz na tym wątku :crazyeye:??? Rozumiem, że neta już masz ;):multi:?

A jak Twój trójłapek??? Pisz coby Kasię jeszcze bardziej zakochać :loveu::loveu:

Posted

kasikitd napisał(a):
Mieszkam w Gdańsku, na 42 metrach kw., blisko morza. Nie mam pojęcia co będzie, gdy Nelsonowi nie spodoba się Filip, może być też odwrotnie, bo Filip to kot z charakterem, no, ale mojego psiunkę poprzedniego kochał, więc ....nie wiem. Ryzykuję. Schody, wzajemne relacje z kotem, zachowanie czystości, no i mój TZ....to cały czas chodzi mi po głowie, nie ma opcji, abym miała pozbyć się któregoś zwierzaka, prędzej TZ.....( hi, hi, hi ) Oj, to by było :evil_lol:
Myślę, że skoro miałabym być panią dla Nelsonika i to aż z Gdańska, to sami się wybraliśmy, więc choć łatwo nie będzie, to TAK ma być, reszta musi się dostosować. No, zobaczymy. Nelson zawojował moje serce, brak łapki tylko go ubogaca. Muszę lecieć do pracy, będę dopiero późno.Myślę i myślę o tym moim Nelsoniku :loveu:

Kasiu - to pięknie, w Gadńsku? świetnie, zaparszam na spacerek z psem, a jak macie samochodzik to do mnie i moich 5 czterołapów kochajacych psie towarzystwo, bo to panny!
Ha! dziewczyny - jak mnie Kasia nie pogna i przyjmie moje zaposzenie, to będę miała okazję uścisnąć łapkę Nelsona!

Posted

maggiejan napisał(a):
Beatko, uściśnij też ode mnie!

to już mam dwie łapy do ściskania, od kogo jeszcze? żeby już wszystkie trzy obściskać:lol:

Posted

Itske napisał(a):
hm.... a jak z transportem Nelsona?

:eviltong::eviltong::eviltong:

Pogadam z TZ-em!
Ale niestety kasę na paliwo trzeba będzie uzbierać :oops:! Z Warszawy do Gdańska jest 340 km. W te i z powrotem 680, czyli jak dla mojego Foksia jeden bak paliwa=180 PLN-ków :roll:

Posted

Itske napisał(a):
Kasiu - to pięknie, w Gadńsku? świetnie, zaparszam na spacerek z psem, a jak macie samochodzik to do mnie i moich 5 czterołapów kochajacych psie towarzystwo, bo to panny!
Ha! dziewczyny - jak mnie Kasia nie pogna i przyjmie moje zaposzenie, to będę miała okazję uścisnąć łapkę Nelsona!

To może sprawdzisz Kasię na wizycie przed adopcyjnej ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będziecie miały okazję do .....:drink1::drinking::popcorn:

Posted

może jakiś psiak będzie ppotrzebował transportu z Gdańska do Wawy to byłby podział kosztów :roll:

Nelsonie kochany, twoje życie niedługo się bardzo zmieni :multi: