Hotel KADIF Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 luka1 napisał(a):Jest telefon - w karcie nie ma ani słowa dlaczego łapę amputowali. Jest w schronisku od 2002 roku. to wszystko Jezuuu... 6 lat!!!! Cholera :placz::placz::placz::placz: Qrna!...... wyciągnijmy go jakoś!!!! Zróbmy coś!! Sama nie wiem co :-( Po prostu nie spocznę...... Quote
*zaba* Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 6 lat...,ilu ludzi musialo go widziec przez ten czas i nikt(!) nie zabral do siebie,nie pokochal...Bo brak lapki?? :( Quote
Hotel KADIF Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='*zaba*']6 lat...,ilu ludzi musialo go widziec przez ten czas i nikt(!) nie zabral do siebie,nie pokochal...Bo brak lapki?? :( dlatego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106526 Quote
TYGRYS-ica. Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 DIF napisał(a):wyciągnijmy go jakoś!!!! Zróbmy coś!! Sama nie wiem co :-( no wlasnie co mozemy jeszcze zrobic??? :placz::placz::placz: niech ktos pokocha w koncu tego mi$ka .... :-( Quote
luka1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 czemu tak rozpaczacie na widok tych sześciu MINIONYCH lat. Było minęło trzeba myśleć o przyszłości. Kto sie zajmował tym by wyszedł ze schroniska? Do tej pory niewiele osób - kilka wolentariuszek? Teraz jest nas więcej - większa szansa. W sochaczewskim schronisku jest jeszcze jeden pies bez łapy - o nim nikt nie pamięta? Psina jest tam chyba od epoki kamienia łupanego. W schronisku mówią że jest wcześniej niż powstało schronisko. Pies teoretycznie stary, ale jaki jary. A jak lubi sie przytulać i kocha, kocha, kocha.... tylko nie bardzo ma kogo. Nikt na niego nie zwraca uwagi i nikt go nie wskazuje przychodzącym po psa. (na stronie schroniska jest na pierwszej str. z psami jest jego lepsze zdjecie) Quote
asiamm Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 luka, chyba o tego Ci chodzi :hmmmm: a tego ze zdjęcia powyżej to ja nie kojarzę....(podobny do Szipa II ale on dawno adoptowany) Quote
luka1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 wydawało mi sie że to własnie ten sam, ale może faktycznie. Ze strony schroniskowej nie umiałam przenieść zdjęcia. Dzięki. Quote
luka1 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ustalono w schronisku, że łapę trzeba było amputowac po wypadku samochodowym. Quote
*zaba* Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Lapka sie znalazla!!! Tzn,wiadomosc o lapce. Quote
TYGRYS-ica. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 DIF napisał(a):O qrcze...:-( Dobrze by było żeby "poszli" razem :roll:. Ale jak tego dokonać ...:niewiem: ehh no wlasnie skoro nikt nie chce jednego psa to jak tu zrobic zeby wzial dwa ... :shake: Quote
luka1 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nelson złapał mnie dzis pazurami za sfeter, i tak skomlił, a Nelsonowa rozpaczała na cały głos. Quote
Hotel KADIF Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 luka1 napisał(a): Nelson złapał mnie dzis pazurami za sfeter, i tak skomlił, a Nelsonowa rozpaczała na cały głos. O qrcze...:-( Dobrze by było żeby "poszli" razem :roll:. Ale jak tego dokonać ...:niewiem: Quote
TYGRYS-ica. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 cos tu sie widze pomieszalo z godzinami i w ogole :evil_lol: a Nelson dalej domku szuka..... Quote
TYGRYS-ica. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 chocby sie waliło i paliło to Nelson dlaej sam ..... :placz: niech ktos mu do jasnej ciasnej pomoze!! chyba nie jest na to za wczesnie!! :angryy: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Każdy z nas chce pomuc tylko niech ktoś powie JAK?! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Tygrysek ^^ napisał(a):Każdy z nas chce pomuc tylko niech ktoś powie JAK?! a tak ze trzeba mu domek znalezc!! tylko no wlasnie jak ..... :oops: luka1 napisał(a):Nelsom wyłazi ze skóry na widok człowieka hehe naprawde?? to ciekawe jak on wyglada jak juz z tej skory wyjdzie?? :diabloti: Quote
luka1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 hehe naprawde?? to ciekawe jak on wyglada jak juz z tej skory wyjdzie?? :diabloti:[/quote] No łyso :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts